CL Yachts presenteert innovatieve yacht, CLB80, door Jozeph Forakis

Het vooraanstaande jachtmerk CL Yachts heeft een opwindende aankondiging gedaan over zijn nieuwste toevoeging aan hun indrukwekkende vloot, de CLB80, ontworpen door de wereldvermaarde ontwerper Jozeph Forakis. CL Yachts staat bekend om hun ongeëvenaarde vaartuigen die prestige, comfort en pure luxe uitstralen.

Jozeph Forakis, de gerenommeerde ontwerper achter dit revolutionaire project, heeft met de CLB80 een jacht ontworpen dat de kloof tussen traditioneel vakmanschap en hedendaags design overbrugt. Dit prachtige vaartuig legt de nadruk op verfijning, functionaliteit en gebruiksgemak, zonder in te boeten op stijl en luxe.

De CLB80 is een ware meesterproef van Forakis. Met een lengte van 24 meter biedt het jacht ruimte voor acht gasten verdeeld over vier hutten en voorziet het ook in accommodatie voor drie bemanningsleden. De master suite, VIP suite en twee gastenhutten zijn gedecoreerd met een mix van natuurlijke materialen zoals hout en leer, in harmonie met strakke lijnen en moderne accenten.

Een van de meest kenmerkende elementen van de CLB80 is het innovatieve gebruik van glas. Het gehele jacht wordt badend in natuurlijk licht door de grote raampartijen, die de elegant ingerichte binnenruimtes nog meer doen schitteren. Bovendien zorgen de panoramische uitzichten voor een nog intensere beleving op zee.

Het uitgebalanceerde ontwerp van het jacht maakt het zeer gebruiksvriendelijk. Alle systemen en bedieningspanelen zijn intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, wat het comfort aan boord alleen maar verhoogt. De lay-out van het jacht heeft ook de nadruk op gezelligheid en interactie, zonder concessies te doen aan privacy.

Wat betreft prestaties stuwt de krachtige dubbele motor van de CLB80 het jacht voort tot snelheden tot 30 knopen, terwijl het jacht zelfs bij zwaar weer stabiel en comfortabel blijft door het geavanceerde stabilisatiesysteem.

Verder onderscheidt de CLB80 zich van andere luxe jachten door de overvloed aan buitenruimte. Het achterdek kan volledig worden geopend om een groot terras te vormen, ideaal voor al fresco dineren of voor ontspanning overdag. Het ruime bovendek biedt ook tal van loungemogelijkheden en een jacuzzi, terwijl de waterliefhebbers zich kunnen uitleven met de meegeleverde waterspeeltjes en duikuitrusting.

De CLB80 is een prachtig staaltje van modern design en uitmuntende techniek dat de hedendaagse luxe jacht-ervaring naar een hoger niveau tilt.

Zijn ontwerpelementen, zoals het gebruik van glas, de ruime buitenruimtes en de geavanceerde technologie, maken de CLB80 tot een voorloper in zijn klasse. De samenwerking tussen CL Yachts en Jozeph Forakis laat zien hoe innovatie en traditioneel vakmanschap hand in hand kunnen gaan om uitzonderlijke resultaten te creëren in de wereld van luxe jachten.

 

- Hoe lang is de CLB80 en hoeveel passagiers kan hij accommoderen? De CLB80 heeft een lengte van 24 meter en kan ruimte bieden aan acht gasten en drie bemanningsleden.
- Wat zijn enkele onderscheidende kenmerken van de CLB80? Kenmerkende elementen van de CLB80 zijn onder andere het innovatieve gebruik van glas, ruime buitenruimtes en geavanceerde technologie.
- Wat is de maximale snelheid van de CLB80? De CLB80 kan snelheden tot 30 knopen bereiken.
- Wie is de ontwerper van de CLB80? De CLB80 is ontworpen door de gerenommeerde ontwerper Jozeph Forakis.
- Welke faciliteiten biedt het bovendek van de CLB80? Het bovendek van de CLB80 biedt tal van loungemogelijkheden en beschikt over een jacuzzi.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

In de steeds veranderende wereld van architectuur en design lijken de grenzen van het mogelijke constant te verschuiven. Zo heeft Saoedi-Arabië, e...