De droom van een eigen luxe eiland voor €8 miljoen

Voor slechts €8 miljoen kunnen dromen van een eigen luxe eiland werkelijkheid worden. Christian Grande, een bekroonde ontwerper, heeft met de Picchio Boat een bootconcept gecreëerd dat met zijn schoonheid velen in verbazing achterlaat. Deze schitterende catamaran, die kan transformeren in een nest, een wieg, een leeszaal, een veranda, of zelfs een persoonlijk eiland, biedt alles wat men zich kan wensen.

Dankzij zijn perfecte harmonie met de omgeving, kleuren en afwerkingen, integreert de boot naadloos met de natuur. Dit stelt je in staat om van elk geur en geluid te genieten, ver weg van de buitenwereld en totale ontspanning te bereiken – een heilzame therapie die enkel de natuur kan bieden.

Maar er is nog meer. Met het Picchio Extra pakket worden je verwachtingen zelfs overtroffen. Dit pakket omvat een op maat gemaakte, opvouwbare fiets, uniek als de boot zelf. Uitgerust met een Brooks zadel, een teakhouten stuur en handgemaakte wielen van geanodiseerd aluminium, kun je deze fiets verkrijgen voor ongeveer €1.116, afhankelijk van de wisselkoers.

Verder wordt de Picchio Boat geleverd met een luxueuze collectie koffers en reistassen in natuurlijke tinten en gemaakt van de beste materialen, voor een extra bedrag van omgerekend €3.294. Ook is er de optie om een modieuze en weelderige regisseursstoel aan te schaffen voor slechts €677. Deze zachte en opvouwbare stoel is uiterst gemakkelijk op te bergen.

In 2015 werd de Picchio Boat-catamaran op de markt gebracht voor een prijs van omgerekend €6.6 miljoen. Dus, houd je droom levend en beleef het gevoel van een eigen luxe eiland met de Picchio Boat.

Christian Grande, geprezen om zijn uitmuntende ontwerpen, heeft met de Picchio Boat een nieuwe dimensie toegevoegd aan de maritieme wereld. Deze luxe catamaran, met een prijskaartje van €8 miljoen, combineert de vreugde van het bezitten van een privé-eiland met het gemak van mobiliteit. Dankzij zijn veelzijdigheid kan de Picchio Boat dienst doen als nest, wieg, leeszaal, veranda of zelfs als je persoonlijke eiland.

De natuurlijke kleuren en afwerkingen van de boot maken dat deze naadloos opgaat in de omgeving, waardoor de natuurlijke geluiden en geuren ongehinderd tot je komen. Zo kom je volledig tot rust, ver verwijderd van de buitenwereld, en ervaar je de therapeutische kracht van de natuur.

Het Picchio Extra pakket, dat bovenop het basisaanbod komt, bevat extra's die nog meer comfort en genot bieden. Het omvat een unieke, opvouwbare fiets die is ontworpen om perfect bij de boot te passen, met een Brooks-zadel, een teakhouten stuur en handgemaakte wielen van geanodiseerd aluminium. Deze fiets, bedoeld om de vreugde van het varen op je privé-eiland ook op het land te ervaren, kost ongeveer €1.116.

Daarnaast is de Picchio Boat uitgerust met een luxe set koffers en reistassen in natuurlijke kleuren en gemaakt van hoogwaardige materialen, verkrijgbaar voor een extra bedrag van omgerekend €3.294. Verder kun je voor een bescheiden bedrag van €677 een modieuze en weelderige regisseursstoel aanschaffen die gemakkelijk op te vouwen en op te bergen is.

De Picchio Boat-catamaran werd in 2015 op de markt gebracht voor een bedrag van omgerekend €6.6 miljoen. Deze droomboot biedt je de kans om het gevoel van een eigen luxe eiland te ervaren, waar je ook gaat.

Over Christian Grande

Christian Grande is een gerenommeerde Italiaanse ontwerper op het gebied van jacht- en productontwerp. Met zijn passie voor maritieme esthetiek en functionaliteit heeft hij naam gemaakt in de internationale jachtindustrie.

Als creatief brein achter Christian Grande Designworks, een multidisciplinair ontwerpbureau gevestigd in Italië, heeft Christian Grande een indrukwekkende portfolio opgebouwd van jachtontwerpen die zowel elegant als innovatief zijn. Zijn ontwerpstijl wordt gekenmerkt door een harmonieuze combinatie van strakke lijnen, moderne vormen en aandacht voor detail.

Christian Grande's creatieve visie strekt zich ook uit tot andere gebieden, zoals productontwerp en architectuur. Hij heeft samengewerkt met verschillende gerenommeerde merken en bedrijven om unieke producten te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Door zijn samenwerking met vooraanstaande scheepswerven over de hele wereld heeft Christian Grande een reputatie opgebouwd als een toonaangevende ontwerper in de jachtindustrie. Zijn ontwerpen worden geprezen om hun esthetiek, ergonomie en gebruiksgemak, en hebben verschillende internationale designprijzen gewonnen.

Met een diepgaand begrip van de behoeften en wensen van jachteigenaren, streeft Christian Grande ernaar om unieke en op maat gemaakte ontwerpen te creëren die voldoen aan de hoogste normen van luxe en comfort. Zijn innovatieve benadering van ontwerp, gecombineerd met zijn technische expertise, resulteert in jachten die zowel visueel verbluffend als zeewaardig zijn.

Christian Grande blijft een inspiratiebron in de ontwerpwereld, en zijn voortdurende toewijding aan het creëren van tijdloze en functionele ontwerpen heeft hem een gewaardeerde naam bezorgd binnen de internationale ontwerpgemeenschap.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

In de steeds veranderende wereld van architectuur en design lijken de grenzen van het mogelijke constant te verschuiven. Zo heeft Saoedi-Arabië, e...