De Picchio-boot van Christian Grande kost 8 miljoen

Je eigen luxe eiland voor slechts €8 miljoen lijkt een droom. Maar we weten allemaal dat dromen kunnen uitkomen en voor die prijs kun je iets hebben dat gemakkelijk kan worden verward door een eiland, dat je ook overal naartoe kan brengen, zolang er maar water is. De bekroonde ontwerper Christian Grande heeft een bootconcept bedacht dat al veel kaken op de grond liet vallen, de mooie Picchio Boat. De Picchio Boat is eigenlijk een prachtige catamaran die een nest en een wieg, een leeszaal, een veranda of zelfs een persoonlijk eiland wordt, en als je het mij vraagt, is dat alles wat een persoon nodig heeft.
De prachtige boot past buitengewoon goed bij de omgeving, de kleuren en afwerkingen waardoor hij bijna in de natuur verdwijnt, waardoor elke geur en elk geluid rechtstreeks naar je toe kan komen, ver weg van alles en elke spier van je lichaam ontspant, omdat we allemaal weten dat de natuur de beste therapeut is, toch? Maar wacht, er is meer. Het Picchio Extra pakket bevat nog meer lekkers, die een nieuwe glimlach op je gezicht toveren. Picchio Extra wordt ook geleverd met een op maat gemaakte fiets, opvouwbaar en ontworpen om net zo uniek te zijn als de boot, met een Brooks zadel, een teakhouten stuur en handgemaakte wielen in geanodiseerd aluminium. De fietsen zijn gemaakt om je eraan te herinneren hoe geweldig drijven op je kleine privé „eiland” is, zelfs als je niet aan boord bent, en ze hebben een redelijk goede prijs, slechts €1.350.
Als je dacht dat de boot komt zoals hij is, had je het mis. Een prachtige collectie koffers en reistassen, gemaakt van de beste materialen en gekleurd in natuurlijke tinten, zou van jou kunnen zijn voor €4.000 extra. Ook krijg je voor een bescheiden prijs van €677 een zeer modieuze en weelderige regisseursstoel, zacht en opvouwbaar waardoor hij extreem gemakkelijk op te bergen is. Houd je zeepaardjes vast totdat de Picchio Boat-catamaran te koop is, in 2015 voor €8 miljoen.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

Dit is de Lazzarini Pangeos een gigantische drijvende stad in de vorm van een schildpad die Saoedi-Arabië wil bouwen. Het zal niet alleen enorm zi...