Ervaar de Grand Prix van Monaco in stijl aan boord van luxe jachten

De Grand Prix van Monaco is niet alleen een race-evenement, het is een symbool van glamour, techniek en adrenaline. Het is een spectaculaire ervaring die door vele autosportfans op de wereld als een bucketlist-item wordt gezien. En als je het op een bijzondere manier wilt beleven, dan biedt het jachtcharter van Floating Life een uitzonderlijke kans.

De Ocean Emerald en Ocean Sapphire zijn niet zomaar jachten; ze zijn varende luxe villa's. Hun gedurfde en futuristische ontwerp springt meteen in het oog. De buitenkant van elk jacht is uitgerust met een royale ruimte van 2.500 vierkante meter, ideaal voor het hosten van een select gezelschap van gasten die de Grand Prix in stijl willen ervaren.

Binnenin bieden deze jachten een luxe omgeving waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het evenement. De uitgestrekte glazen wanden zorgen voor een panoramisch uitzicht over de race en laten een overvloed aan natuurlijk licht binnen. Dit zorgt voor een ruim en luchtig gevoel aan boord.

Maar het is niet alleen het design dat deze jachten bijzonder maakt. Ze bieden ook een reeks voorzieningen die de Grand Prix-ervaring nog specialer maken. De suites van de eigenaren zijn voorzien van twee buitenterrassen, perfect om de race in een meer private sfeer te volgen.

Als je op zoek bent naar een unieke manier om de Grand Prix van Monaco te beleven, dan bieden de Ocean Emerald en Ocean Sapphire een ongeëvenaarde ervaring. Voor een weektarief van ongeveer €180.000 zijn deze luxe jachten beschikbaar voor charter tijdens de Grand Prix. Het is een investering in een onvergetelijke ervaring, waarbij je het ultieme in luxe en comfort combineert met de opwinding en sensatie van een van de meest prestigieuze autosportevenementen ter wereld.

Elk van deze jachten is uitgerust om een onvergetelijke ervaring te bieden. Terwijl je de adrenaline van de race voelt, kun je genieten van de voortreffelijke diensten aan boord. Of je nu kiest voor een exclusief diner bij zonsondergang of een cocktail op het dek, de bemanning staat klaar om aan al je wensen te voldoen.

Deze jachten zijn niet alleen gebouwd voor comfort, maar ook met oog voor detail. Van de high-end interieurinrichting tot de modernste technologie, alles aan boord straalt kwaliteit en luxe uit. En als de avond valt, kun je je terugtrekken in je privé-suite voor een rustige en ontspannen nacht.

De Ocean Emerald en Ocean Sapphire zijn meer dan alleen jachten, het zijn platforms voor ongeëvenaarde ervaringen. Hier kun je de sensatie van de Grand Prix van Monaco beleven op een manier die maar weinigen kunnen evenaren. Met deze charteroptie van Floating Life krijg je de kans om te genieten van het evenement in stijl en comfort, terwijl je tegelijkertijd de schoonheid van de Middellandse Zee ervaart.

Of je nu een fervent autosportfan bent, op zoek bent naar een unieke vakantie-ervaring, of beide, deze luxe jachten zijn de perfecte keuze. De charter van de Ocean Emerald en Ocean Sapphire tijdens de Grand Prix van Monaco is een onvergetelijke ervaring die de luxe van een jacht combineert met de sensatie van een van de meest prestigieuze autosportevenementen ter wereld.

Over de Ocean Emerald

De Ocean Emerald is een indrukwekkend luxe jacht dat een ongeëvenaarde ervaring op zee biedt. Gebouwd tussen 2009 en 2011, is dit 41-meter lange schip een van de parels van de vloot van Floating Life, bekend om zijn buitengewone jachten.

Het design van de Ocean Emerald is gedurfd en futuristisch, waarbij elegantie en comfort samensmelten om een unieke omgeving te creëren voor ontspanning en vermaak. Het jacht beschikt over een riante buitenruimte van 250 vierkante meter, ideaal voor het organiseren van sociale evenementen of voor het genieten van de zon en het adembenemende uitzicht op de zee.

Binnenin de Ocean Emerald vind je een interieur dat is ontworpen met oog voor detail. Kamerhoge muren zorgen voor een geweldig panoramisch uitzicht en laten veel natuurlijk licht binnen, wat bijdraagt aan de ruime en luchtige sfeer aan boord. Dit luxejacht kan comfortabel plaats bieden aan maximaal 12 gasten in haar uitnodigende en stijlvol ingerichte ruimtes.

De eigenaarskabine van de Ocean Emerald is uitgerust met twee buitenterrassen, die een meer privé setting bieden voor het bekijken van evenementen zoals de Grand Prix van Monaco.

De Ocean Emerald is een technologisch meesterwerk met indrukwekkende specificaties die haar status als een van de beste luxe jachten op de markt bevestigen. Het schip heeft een lengte van 41 meter, een breedte van 8,5 meter en een diepgang van 2,3 meter. Dit omvangrijke formaat maakt een indrukwekkende leefruimte mogelijk die zowel binnen als buiten aan de wensen van de gasten voldoet.

De Ocean Emerald wordt aangedreven door twee 1400 pk sterke MTU-motoren, die het jacht een topsnelheid van 17 knopen geven. Met een kruissnelheid van 14 knopen heeft het jacht een bereik van 2400 zeemijlen, waardoor het zeer geschikt is voor zowel korte trips als langere cruises. De stabilisatoren van het jacht zorgen voor een comfortabele en stabiele vaart, zelfs bij hogere snelheden of ruwere zeeën.

Het interieur van de Ocean Emerald is voorzien van airconditioning en beschikt over vijf luxe hutten, die tot twaalf gasten kunnen herbergen. Daarnaast zijn er vier bemanningsleden aanwezig om te zorgen voor een naadloze en luxueuze ervaring aan boord.

De Ocean Emerald is uitgerust met een scala aan watersportuitrusting, waaronder jetski s, kajaks en snorkeluitrusting, wat zorgt voor eindeloos amusement en avontuur op zee. Bovendien beschikt het jacht over een modern audio-visueel systeem, perfect voor entertainment in de avonduren of tijdens ontspannen dagen op zee.

Dit prachtige jacht, met zijn uitmuntende technische prestaties en luxueuze voorzieningen, biedt de gasten een uitzonderlijke ervaring op zee die ze niet snel zullen vergeten. De Ocean Emerald belichaamt de perfecte mix van comfort, elegantie en avontuur, en is werkelijk een topkeuze voor elke luxueuze zeereis.

Over de Ocean Sapphire

De Ocean Sapphire is een superjacht dat staat voor elegantie en kracht, ontworpen om gasten een unieke en luxe ervaring op zee te bieden. Ze onderscheidt zich door haar opvallende, futuristische ontwerp en haar ruime, comfortabele interieur en exterieur.

Het schip heeft een lengte van 41 meter en een breedte van 8,5 meter, wat haar een indrukwekkende uitstraling en ruimtelijkheid geeft. Met een diepgang van 2,3 meter is de Ocean Sapphire in staat om zowel in diepe als in ondiepe wateren te varen, waardoor ze ideaal is voor een breed scala aan maritieme bestemmingen.

Aangedreven door twee MTU-motoren van elk 1400 pk, kan de Ocean Sapphire een topsnelheid van 17 knopen bereiken. Haar kruissnelheid is 14 knopen, en met een bereik van 2400 zeemijlen op deze snelheid, is ze perfect uitgerust voor zowel kortere uitstapjes als langere zee-expedities.

De Ocean Sapphire is ontworpen met comfort in gedachten. Ze heeft vijf luxueus ingerichte hutten die tot 12 gasten kunnen herbergen, terwijl haar bemanning van vier ervoor zorgt dat elke gast de beste service en aandacht krijgt.

Dit prachtige jacht biedt een scala aan watersportfaciliteiten, waaronder jetski s, kajaks en snorkeluitrusting, waardoor gasten zich kunnen vermaken en verkennen tijdens hun verblijf aan boord. Daarnaast beschikt ze over een geavanceerd audiovisueel systeem voor entertainment in de avonduren of ontspannen dagen op zee.

Met haar indrukwekkende technische prestaties en luxueuze voorzieningen biedt de Ocean Sapphire een ongeëvenaarde zeilervaring. Dit jacht combineert het beste van luxe en avontuur, waardoor het een uitstekende keuze is voor elke luxe jachtcruise.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.