Vakantievilla Thousand Waves op Hawaï

We gaan nu een dramatische vakantievilla van een hectare aanbieden tussen de tropische landschappen van het eiland Maui, op Hawaï. De vakantievilla Thousand Waves, die 11.000 vierkante meter beslaat, toont een ontwerp geïnspireerd op Chinese paviljoens en Indonesische kunst. Het is geschikt voor maximaal 16 personen in 8 prachtig ingerichte slaapkamers, waardoor het geschikt is voor grote familiefeesten of zakelijke uitjes.

De vakantievilla Thousand Waves is een dramatische en luxe accommodatie van maar liefst een hectare groot, gelegen tussen de weelderige tropische landschappen van het eiland Maui in Hawaï. Het ontwerp van de villa is geïnspireerd op Chinese paviljoens en Indonesische kunst en beslaat een oppervlakte van 11.000 vierkante meter. Het biedt plaats aan maximaal 16 personen in acht prachtig ingerichte slaapkamers, waardoor het ideaal is voor grote familiefeesten of zakelijke uitjes.

De villa is ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar het ultieme op het gebied van luxe en ontspanning. Het is uitgerust met ultramoderne voorzieningen, waaronder een buitenspa, massagetafel, gastronomische keuken uitgerust met eersteklas apparatuur, een breedbeeld mediaruimte, eetruimtes buiten, centrale A/C, kinderbad, verwarmd banenzwembad, biljarttafel, studeerkamer/bibliotheek met gashaard en een binnenplaats om privé te zonnebaden.

Maar wat deze locatie echt bijzonder maakt, is de adembenemende natuurlijke omgeving. Gasten kunnen genieten van weelderige vegetatie en azuurblauwe wateren van de oceaan die slechts een steenworp afstand zijn. De villa is gelegen op een van de mooiste plekken van Hawaï en biedt gasten de perfecte balans tussen rust en activiteit.

De vakantievilla is geschikt voor maximaal 16 personen, wat het perfect maakt voor grote groepen. Gasten kunnen genieten van de vele voorzieningen die het landgoed te bieden heeft, zoals het verwarmde banenzwembad, de biljarttafel, de studeerkamer/bibliotheek met gashaard en de binnenplaats om privé te zonnebaden. Daarnaast is er een gastronomische keuken met eersteklas apparatuur, ideaal voor gasten die willen koken en dineren in de villa.

De buitenomgeving van de villa is net zo indrukwekkend als het interieur. Gasten kunnen genieten van de prachtige tuinen en de nabijheid van het strand. Het buitenterras biedt een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het adembenemende uitzicht op de oceaan.

De villa is gelegen in een van de mooiste en meest populaire vakantiebestemmingen van Hawaï, met tal van activiteiten in de buurt. Gasten kunnen genieten van de vele watersporten die beschikbaar zijn, zoals surfen, paddleboarding en snorkelen. Er zijn ook tal van wandelpaden en fietsroutes in de omgeving, ideaal voor gasten die willen genieten van de natuurlijke schoonheid van Hawaï.

De vakantievilla Thousand Waves is gelegen in de buurt van enkele van de meest populaire attracties van Maui ligt. Gasten kunnen een bezoek brengen aan de beroemde Road to Hana, die bekend staat om zijn spectaculaire uitzichten en pittoreske dorpjes. Ook het Haleakala National Park, met zijn adembenemende uitzichten en unieke flora en fauna, is vlakbij gelegen. Het is een van de meest populaire bestemmingen van Hawaï voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Voor gasten die op zoek zijn naar een meer ontspannen vakantie, biedt de villa ook toegang tot enkele van de beste golfbanen van Hawaï. Kapalua Golf Course, gelegen op slechts enkele minuten van de villa, biedt een spectaculaire golfervaring met uitzicht op de oceaan.

De villa beschikt ook over een toegewijde conciërge, die de gasten kan helpen bij het organiseren van activiteiten en excursies. Van surflessen tot helikoptervluchten boven het eiland, de conciërge kan helpen bij het plannen van de perfecte vakantie-ervaring.

Hoewel de vakantievilla Thousand Waves een afgelegen en rustige locatie biedt, zijn er verschillende restaurants, bars en activiteiten in de buurt.

Op slechts enkele minuten afstand van de villa zijn er verschillende restaurants te vinden die een breed scala aan gerechten bieden, van Hawaïaanse specialiteiten tot internationale gerechten. Enkele populaire restaurants zijn Mala Ocean Tavern, waar gasten kunnen genieten van verse zeevruchten en lokale ingrediënten, en Star Noodle, dat bekend staat om zijn Aziatische gerechten en moderne sfeer.

Voor gasten die op zoek zijn naar een leuke avond uit, zijn er verschillende bars en nachtclubs in de buurt van de villa. De Lahaina Grill, gelegen op slechts enkele minuten van de villa, biedt een uitgebreide cocktailkaart en live muziek op sommige avonden.

Voor de avontuurlijke gasten biedt de omgeving van de villa verschillende activiteiten, zoals snorkelen, paddleboarding, surfen en walvissen spotten. Gasten kunnen ook genieten van wandeltochten door de omliggende bergen en valleien of een bezoek brengen aan de nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals het Haleakala National Park en de Road to Hana.

De vakantievilla Thousand Waves biedt gasten de ideale combinatie van luxe en natuurlijke schoonheid. Met zijn ultramoderne voorzieningen, weelderige tuinen, adembenemende uitzichten op de oceaan en nabijheid van enkele van de beste attracties van Maui, is het de perfecte locatie voor een onvergetelijke vakantie-ervaring in Hawaï.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...