Vacheron Constantin en Mandarin Oriental versieren Kerstboom

Het prestigieuze Zwitserse horlogemerk Vacheron Constantin heeft in samenwerking met het gerenommeerde Mandarin Oriental Jumeira in Dubai een adembenemende kerstboom ontworpen. Dit meesterwerk, dat een perfecte combinatie van luxe en traditie belichaamt, werd onthuld om de feestelijke periode van 2020 te vieren en zorgt voor een oogverblindend spektakel in de lobby van het hotel.

De harmonieuze samenvloeiing van de waarden van beide merken is geïllustreerd in de weelderig versierde kerstboom. Vacheron Constantin, met zijn rijke geschiedenis die teruggaat tot 1755, staat bekend om zijn uitzonderlijke vakmanschap en toewijding aan het behoud van traditionele horlogemakerskunsten. Aan de andere kant wordt Mandarin Oriental Jumeira gewaardeerd om zijn toewijding aan uitmuntende service en gastvrijheid. Deze samenwerking resulteert in een feestversiering die elegantie en verfijning uitstraalt.

De kerstboom is opgetuigd met handgemaakte decoraties die de tijdloze elegantie van Vacheron Constantin weerspiegelen. De versieringen bestaan uit fijne gouden bladen, sneeuwvlokken en horlogecomponenten, waaronder minutieus gedetailleerde tandwieltjes die verwijzen naar het delicate interne mechanisme van een horloge. Elk ornament is met grote zorg en aandacht voor detail ontworpen, om de verbinding tussen de precisie van haute horlogerie en de feestdagen tot uitdrukking te brengen.

De samenwerking tussen Vacheron Constantin en het Mandarin Oriental Jumeira voor de creatie van de kerstboom is een weerspiegeling van hun gezamenlijke waardering voor vakmanschap, geschiedenis en luxe. De boom fungeert als een symbolische brug tussen de kunst van fijn uurwerkmaken en de kunst van gastvrijheid, twee disciplines die beide een ongeëvenaarde precisie en aandacht vereisen.

Gasten en bezoekers van het Mandarin Oriental Jumeira kunnen de betoverende kerstboom tot in het nieuwe jaar bewonderen. De combinatie van het serene decor van het hotel en de schitterende boom zorgt voor een onvergetelijke ervaring die het hart van de feestelijke vieringen vormt. De luxe ambiance van het hotel wordt door de aanwezigheid van deze unieke kerstboom nog verder versterkt.

De samenwerking tussen deze twee iconen van luxe is niet enkel een feest voor het oog maar draagt ook bij aan de magische sfeer die zo kenmerkend is voor deze tijd van het jaar. Het is een herinnering aan de wonderen die kunnen voortvloeien uit de samensmelting van toewijding, passie en meesterlijke vakbekwaamheid.

Naast de visuele pracht, ondersteunt de inspanning van Vacheron Constantin en het Mandarin Oriental Jumeira ook gemeenschappelijke waarden zoals duurzaamheid en sociaal verantwoord ondernemen. Door gebruik te maken van duurzame materialen en aandacht te besteden aan milieuvriendelijke praktijken, tonen zij aan dat luxe en verantwoordelijkheid hand in hand kunnen gaan.

De samenwerking met Mandarin Oriental Jumeira is slechts één van de vele voorbeelden van Vacheron Constantin'sbetrokkenheid bij kunst en cultuur. Het merk heeft een lange traditie in het ondersteunen van creatieve initiatieven en het bieden van platforms voor artistieke expressie. Door dit partnerschap blijft Vacheron Constantin de grenzen van innovatie in luxe verleggen, waarbij het de kernwaarden van zijn erfgoed behoudt en tegelijkertijd de lat hoger legt voor de toekomst.

De gezamenlijk ontworpen kerstboom van Vacheron Constantin en Mandarin Oriental Jumeira is meer dan een seizoensgebonden decoratie; het is een toonbeeld van de verbintenis van beide merken met schoonheid, precisie en een buitengewone klantbeleving. Het vertegenwoordigt de geest van samenwerking en de gedeelde ambitie om momenten van vreugde en verwondering te creëren.

Omdat kerst een tijd is van samenzijn en het delen van geluk, nodigen Vacheron Constantin en Mandarin Oriental Jumeira iedereen uit om dit wonderbaarlijke symbool van de feestdagen te komen bezichtigen. De sierlijke kerstboom zal ongetwijfeld vele herinneringen creëren die nog lang nadat de feestdagen voorbij zijn, gekoesterd zullen worden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...