Six Senses Duxton - luxe en wellness in het hart van Singapore

Het onlangs geopende Six Senses Duxton, gelegen in de charmante wijk Tanjong Pagar, in het hart van Singapore, op 83 Duxton Road, nodigt gasten uit om te genieten van een scala aan ervaringen in deze historische buurt. Of het nu gaat om zakendoen, het verkennen van het bruisende nachtleven, genieten van culinaire hoogstandjes of gewoon ontspannen, deze locatie heeft voor elk wat wils. Bovendien zal het zusterhotel Six Senses Maxwell binnenkort ook gasten verwelkomen op slechts een steenworp afstand.

De pracht van Six Senses Duxton is te zien in de spectaculaire lobby, waar grote gouden waaiers, zwart, goud en gele tinten, Chinese schermen en prachtig kalligrafiebehang een visuele traktatie vormen. Dit luxe hotel combineert op harmonieuze wijze Chinese, Maleisische en Europese elementen, wat resulteert in een unieke en betoverende ambiance. Moderne Chinese schermen van zwart gelakt hout en glas scheiden de verschillende ruimtes, waaronder de begane grond, het restaurant en de bar. Een bezoek aan het restaurant Yellow Pot biedt gasten de mogelijkheid om innovatieve Chinese gerechten te proeven, terwijl ze omringd worden door een stijlvol decor in zwart, goud en geel.

Na een heerlijke maaltijd is de Yellow Pot bar de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van handgemaakte cocktails. Met 49 prachtige kamers en suites biedt Six Senses Duxton een exclusieve ervaring aan gasten, waarbij elke categorie (nootmuskaat, winkelhuis, opium en parel) een unieke levensstijl belichaamt. De Duxton Duplex Suites zijn voorzien van een gerestaureerde originele wenteltrap, waardoor een vleugje geschiedenis wordt toegevoegd aan het moderne comfort. En de lijst van indrukwekkende voorzieningen lijkt eindeloos.

Bovendien heeft Six Senses Duxton een duurzame benadering met zijn eigen productie van Six Senses drinkwater. Hiermee wil het hotel de milieu- en sociale impact van geïmporteerd water en plastic flessen verminderen. Als extra attentie ontvangen gasten dagelijks twee gekoelde glazen flessen van 30 ml met gratis tincturen, samengesteld door professor Zhang. Deze tincturen helpen gasten bij het verkennen en prioriteren van hun welzijn tijdens hun verblijf.

Six Senses Duxton nodigt gasten uit voor een luxueus verblijf in het bruisende Singapore. Met zijn unieke mix van culturele elementen, gastronomische ervaringen en aandacht voor welzijn, creëert dit hotel een betoverende en verkwikkende omgeving. Of u nu de prachtige kamers bewondert, geniet van de innovatieve Chinese keuken of tot rust komt in de sfeervolle bar, Six Senses Duxton belooft een onvergetelijke ervaring te bieden waarbij het zintuigen prikkelt en welzijn centraal staat. Het hotel is gelegen in het bruisende Tanjong Pagar, omgeven door de energie van Singapore en de mogelijkheden die deze stad te bieden heeft. Het is een uitnodiging om te genieten van luxe, culinaire hoogstandjes en een warme gastvrijheid, allemaal binnen handbereik.

Het Six Senses Duxton is meer dan alleen een hotel. Het is een reis naar een andere wereld, waar de rijke geschiedenis van Singapore samensmelt met moderne luxe. Van de indrukwekkende lobby tot de stijlvolle kamers en suites, elk detail is zorgvuldig ontworpen om gasten een unieke ervaring te bieden. De verschillende categorieën van de kamers - nootmuskaat, winkelhuis, opium en parel - belichamen elk een eigen stijl en karakter, waardoor gasten kunnen kiezen welke bij hun persoonlijke voorkeuren past.

Naast de prachtige accommodaties biedt het hotel ook gastronomische hoogtepunten. Het restaurant Yellow Pot is een culinaire bestemming waar innovatieve Chinese gerechten worden geserveerd. Het decor, met zijn combinatie van zwart, goud en geel, weerspiegelt de elegantie en verfijning van de keuken. De Yellow Pot bar is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van ambachtelijke cocktails, met een sfeer die uitnodigt tot gesprekken en gezelligheid.

Het Six Senses Duxton gaat verder dan alleen het bieden van een luxe verblijf. Het hotel heeft een sterke toewijding aan duurzaamheid en welzijn. Door de productie van het eigen Six Senses drinkwater en het aanbieden van gratis tincturen, laat het hotel zien dat het zich inzet voor het verminderen van plastic afval en het ondersteunen van het welzijn van gasten.

Met zijn unieke mix van historische charme, eigentijdse luxe en aandacht voor duurzaamheid, biedt Six Senses Duxton een buitengewone ervaring in het hart van Singapore. Het nodigt gasten uit om te genieten van de culturele rijkdom van de stad, de culinaire hoogstandjes en de warme gastvrijheid, allemaal in een omgeving die rust en ontspanning biedt. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt en waar gasten worden ondergedompeld in een wereld van luxe en verfijning.

  • Accommodatie:

    • 49 prachtige kamers en suites, verdeeld over verschillende categorieën (nootmuskaat, winkelhuis, opium en parel), elk met een unieke stijl en karakter.
  • Restaurants:

    • Yellow Pot: Een culinaire bestemming waar gasten kunnen genieten van innovatieve Chinese gerechten, omringd door een stijlvol decor in zwart, goud en geel.
  • Bar:

    • Yellow Pot Bar: Een gezellige bar waar gasten kunnen ontspannen en genieten van handgemaakte cocktails.
  • Faciliteiten:

    • Lobby: Een spectaculaire lobby met grote gouden waaiers, zwart, goud en gele tinten, Chinese schermen en prachtig kalligrafiebehang.
    • Duxton Duplex Suites: Suites met twee verdiepingen, compleet met een gerestaureerde originele wenteltrap.
    • Wellness: Het hotel biedt een focus op welzijn, met gratis tincturen geformuleerd door professor Zhang om gasten te helpen bij het verkennen en prioriteren van hun welzijn tijdens hun verblijf.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...