Four Seasons Astir Palace Hotel Athens - luxe en ontspanning aan de Atheense Rivièra

Four Seasons Hotels & Resorts opende onlangs het eerste hotel van het merk in Griekenland, het Astir Palace Hotel Athene. Dit chique hotel, gelegen op een schiereiland op een half uur rijden van het stadscentrum, biedt 300 kamers te midden van 74 hectare adembenemend kustlandschap aan de Atheense Rivièra.

Het Four Seasons Astir Palace Hotel verwelkomt gasten met twee verschillende gebouwen en een prachtige verzameling privébungalows. Van lichte en ruime kamers en suites tot extravagante en exclusieve tuinhuisjes, er is een scala aan accommodaties om uit te kiezen. Gasten hebben toegang tot drie privéstranden, verbonden door een mooie wandelpromenade, evenals drie spectaculaire zwembaden, tennis- en basketbalvelden, een golfclub, jogging- en wandelpaden en diverse watersportmogelijkheden, van windsurfen tot kajakken.

Op culinair gebied biedt het Four Seasons Astir Palace Hotel Athens een scala aan smaken, waar Griekenland bekend om staat. Met acht unieke culinaire concepten is er voor elk wat wils. Van Italiaanse specialiteiten in trattoria-stijl bij Mercato, tot Griekse favorieten bij Taverna 37, van de Latijns-Amerikaanse grill Helios tot een verfijnde eetervaring bij Pelagos. Gasten kunnen ontspannen in de Astron Lounge and Terrace, waar afternoon tea en cocktails worden geserveerd, of genieten van elegantie en verfijning in de Avra Lounge and Terrace. Voor een eerbetoon aan de gouden eeuw van het Astir Palace is er de sigaar- en cognac-lounge van Aristoteles. En natuurlijk mag een spa niet ontbreken in een luxe hotel, dus het Four Seasons Athene biedt een scala aan behandelingen en opties om te ontspannen.

Als je op zoek bent naar een combinatie van ontspanning op het strand en de unieke geschiedenis en cultuur van Athene, dan is er geen betere plek dan het Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. Hier kun je genieten van luxe, verwennerij en de prachtige omgeving van de Atheense Rivièra.

Het Four Seasons Astir Palace Hotel Athens biedt nog meer bijzondere faciliteiten en services die het verblijf van gasten extra speciaal maken. Naast de prachtige accommodaties en culinaire hoogstandjes, is er ook een uitgebreid aanbod aan wellness en ontspanning. De spa van het hotel verwelkomt gasten met een scala aan behandelingen en therapieën, zodat ze kunnen genieten van ultieme ontspanning en verjonging.

Voor degenen die graag actief willen blijven, biedt het hotel verschillende sportfaciliteiten, waaronder tennis- en basketbalvelden, evenals een golfclub. Gasten kunnen ook genieten van joggen en wandelen op de vele paden rond het resort, terwijl watersportliefhebbers kunnen genieten van activiteiten zoals windsurfen en kajakken.

Daarnaast biedt het Four Seasons Astir Palace Hotel Athens ook een scala aan diensten en voorzieningen om aan de behoeften van de gasten te voldoen. Er is een conciërgeservice beschikbaar om te helpen bij het plannen van activiteiten en het regelen van reserveringen. Het hotel beschikt ook over vergader- en evenementenruimtes, waardoor het een ideale locatie is voor zowel zakelijke bijeenkomsten als sociale evenementen.

Met zijn idyllische locatie aan de Atheense Rivièra en een breed scala aan faciliteiten en services, biedt het Four Seasons Astir Palace Hotel Athens een onvergetelijke ervaring voor gasten. Of ze nu willen ontspannen op de privéstranden, genieten van heerlijke maaltijden in de diverse restaurants of zich laten verwennen in de spa, dit luxe hotel belooft een onvergetelijk verblijf in het prachtige Athene.

  • Accommodatie:

    • 300 kamers, suites en privébungalows, met verschillende categorieën om uit te kiezen.
  • Restaurants:

    • Mercato: Trattoria-stijl restaurant met Italiaanse specialiteiten.
    • Taverna 37: Restaurant met Griekse favorieten.
    • Helios: Latijns-Amerikaanse grill.
    • Pelagos: Verfijnde eetervaring.
  • Bars:

    • Astron Lounge and Terrace: Ontmoetingsplaats in de lobby met afternoon tea en cocktails.
    • Avra Lounge and Terrace: Lounge met elegantie en verfijning.
    • Aristoteles Cigar and Cognac Lounge: Lounge gewijd aan sigaren en cognac.
  • Faciliteiten:

    • Privéstranden: Gasten hebben toegang tot drie privéstranden.
    • Wandelpromenade: Mooie wandelpromenade die de privéstranden verbindt.
    • Zwembaden: Drie spectaculaire zwembaden.
    • Sportfaciliteiten: Tennis- en basketbalvelden, golfclub, jogging- en wandelpaden.
    • Watersporten: Mogelijkheid tot windsurfen en kajakken.
    • Spa: Uitgebreid aanbod aan behandelingen en therapieën.
    • Conciërgeservice: Assistentie bij het plannen van activiteiten en reserveringen.
    • Vergader- en evenementenruimtes: Geschikt voor zakelijke en sociale evenementen.


Het Four Seasons Astir Palace Hotel Athens biedt gasten een weelderige en veelzijdige ervaring met accommodaties van hoge kwaliteit, diverse culinaire mogelijkheden, prachtige faciliteiten en een uitgebreide spa. Of het nu gaat om ontspannen op de privéstranden, dineren in de unieke restaurants, genieten van cocktails in de sfeervolle bars of gebruikmaken van de sportfaciliteiten, gasten zullen een onvergetelijk verblijf ervaren in dit luxe hotel aan de Atheense Rivièra.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...