Verdura Resort - het ultieme toevluchtsoord aan de Siciliaanse kust

In het Verdura Resort op Sicilië, een spectaculair toevluchtsoord aan een privéstuk mediterrane kustlijn, word je ondergedompeld in het beste wat de zuidkust van het eiland te bieden heeft. Sicilië staat bekend om zijn charmante dorpjes, oude architectuur, heerlijke keuken en adembenemende landschappen, en dit resort biedt je de kans om te genieten van een van de mooiste en cultureel rijkste gebieden van dit mediterrane eiland, vlakbij Agrigento en Sciacca.

Het Verdura Resort verwelkomt gasten met een uitmuntend serviceniveau en weelderige voorzieningen die je vakantie onvergetelijk zullen maken. Met 203 kamers, suites en luxe villa's om uit te kiezen, elk met een eigentijdse stijl en verleidelijke inrichting, combineert het resort rijke aardse kleuren met natuurlijke materialen om een uitnodigende en harmonieuze sfeer te creëren.

Voor golfliefhebbers is het Verdura Resort een waar paradijs. Twee kampioenschapsgolfbanen met 18 holes, ontworpen door de beroemde golfarchitect Kyle Phillips, bieden een prachtige speelervaring met een adembenemend uitzicht op de omringende natuur. Hier zullen golfers volop genieten van hun favoriete sport.

Wat betreft culinaire verwennerij, verwent Verdura Resort gasten met een scala aan gastronomische ervaringen. Met vier restaurants en vijf bars is er voor elk wat wils. Van heerlijke regionale specialiteiten met mediterrane smaken tot vakkundig vervaardigde cocktails in Siciliaanse stijl, het menu biedt een onvergetelijke culinaire reis voor elke gast.

Het Verbura Resort biedt ook een scala aan activiteiten en faciliteiten, waaronder een luxe spa, fitnesscentrum, zwembaden en recreatieve mogelijkheden. Of je nu wilt ontspannen en genieten van de zon op het privéstrand, een verfrissende duik wilt nemen in het zwembad of jezelf wilt verwennen met een ontspannende spa-behandeling, er is altijd iets om van te genieten.

Bij het Verdura Resort geniet je van het ultieme toevluchtsoord aan de Siciliaanse kust, waar luxe accommodaties, uitstekende service, culinaire hoogstandjes en ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid samenkomen om een onvergetelijke vakantie-ervaring te creëren.

  • Het resort biedt een scala aan recreatieve activiteiten, waaronder tennisbanen, fietsverhuur en watersportfaciliteiten. Gasten kunnen genieten van zeilen, kajakken, paddleboarden en nog veel meer.
  • Voor ontspanning en verjonging is er de Verdura Spa, een oase van rust en sereniteit. Hier kun je genieten van een breed scala aan behandelingen, variërend van massages en gezichtsbehandelingen tot yogalessen en meditatie.
  • Verdura Resort beschikt ook over uitgebreide vergader- en evenementenfaciliteiten, waardoor het de ideale bestemming is voor zakenreizen, conferenties, bruiloften en andere speciale gelegenheden.
  • Het resort heeft een milieuvriendelijke benadering en maakt gebruik van duurzame praktijken om de impact op het milieu te minimaliseren.
  • Wat betreft valutaconversie, Sicilië maakt deel uit van Italië en de euro (€) is de gangbare valuta in het land. Voor het omrekenen van bedragen naar euro'sis het raadzaam de meest recente wisselkoersen te raadplegen.


Het Verdura Resort biedt een ongeëvenaarde ervaring aan de Siciliaanse kust, waar gasten kunnen genieten van luxe accommodaties, een scala aan recreatieve activiteiten, ontspanning in de spa en culinaire hoogstandjes. Met zijn prachtige locatie, uitstekende voorzieningen en warme gastvrijheid, belooft dit resort een onvergetelijk verblijf te bieden aan elke gast die op zoek is naar ontspanning, avontuur en genot aan de zonovergoten kust van Sicilië.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...