1 Hotel South Beach - oase van luxe en ontspanning in het hart van Miami

Gelegen aan de befaamde Collins Avenue in Miami en op een steenworp afstand van het strand, vormt het 1 Hotel South Beach de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de glitter en glamour van deze iconische wijk. Dit hotel, met zijn vier spectaculaire zwembaden en 426 stijlvol ingerichte kamers, is de ideale plek om te ontspannen en plezier te hebben.

Bij het betreden van het hotel valt onmiddellijk de nabijheid van het ongerepte goudkleurige zandstrand op. Dit strand, direct buiten de hoteldeuren, is uitgerust met privécabana'sspeciaal voor hotelgasten en biedt een keur aan plezierige buitenactiviteiten.

Het hotel heeft niet alleen charme op zeeniveau, maar biedt ook een onvergetelijke ervaring op hoogte. Het dakterraszwembad biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan, waarbij de schoonheid van het landschap alleen wordt overtroffen door het aanzicht van de prachtige mensen die er vertoeven.

Het 1 Hotel South Beach herbergt ook een culinair pareltje: het Beachcraft restaurant. Onder leiding van de gerenommeerde chef-kok Tom Colicchio, is dit restaurant een van de toplocaties in Miami om te dineren. Beachcraft zal je verrassen met een verscheidenheid aan unieke gerechten, gecombineerd met een farm-to-table benadering, moderne invloeden en een ontspannen sfeer.

Na een dag vol verkenning en beleving is er geen betere manier om de avond af te sluiten dan op het dakterras van het hotel. Hier kun je ontspannen bij het zwembad in de Rooftop Bar, genieten van een kenmerkende cocktail of een glas champagne. Het 1 Hotel South Beach belooft een onvergetelijke ervaring, met luxe en ontspanning in het hart van Miami.

Het 1 Hotel South Beach is niet alleen een toevluchtsoord voor rustzoekers, maar biedt ook een scala aan activiteiten voor degenen die het bruisende Miami willen ervaren. De strategische ligging aan de beroemde Collins Avenue, de doorgang naar vele toeristische hotspots van de stad, maakt het een ideaal startpunt om de rijkdom aan cultuur, gastronomie en nachtleven van Miami te verkennen.

Het hotel ligt direct aan het strand, waardoor gasten gemakkelijk kunnen genieten van de zon en de zee van Miami. Hier kunnen ze luieren in privécabana s, genieten van watersporten of gewoon ontspannen en het goudkleurige zand tussen hun tenen voelen.

Bovendien biedt het hotel, met zijn vier verfijnde zwembaden, ruime keuze aan ontspanningsmogelijkheden. Of het nu gaat om een verfrissende duik of zonnebaden aan de rand van het zwembad, er is altijd iets te doen. Het meest indrukwekkende zwembad bevindt zich echter op het dak van het hotel, waar gasten kunnen genieten van een panoramisch uitzicht op de oceaan en de prachtige omgeving.

Culinair gezien onderscheidt het hotel zich door het gerenommeerde Beachcraft restaurant, opgericht door de befaamde chef-kok Tom Colicchio. Hier kunnen gasten genieten van een unieke eetervaring, waarbij verse producten en moderne invloeden samenkomen in een relaxte sfeer.

De dag kan het best worden afgesloten in de Rooftop Bar van het hotel. Terwijl de zon ondergaat, kunnen gasten zich hier nestelen met een kenmerkende cocktail of een glas champagne, terwijl ze zich laten meeslepen door de betoverende avondatmosfeer.

Samengevat, het 1 Hotel South Beach biedt een luxueuze en ontspannen ervaring, gecombineerd met een vleugje Miami'sunieke sfeer. Het is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een bijzonder verblijf in het hart van deze bruisende stad.

  • Het Beachcraft Restaurant: Dit is een van de beste eetgelegenheden in Miami, opgericht door de gerenommeerde chef-kok Tom Colicchio. Het restaurant staat bekend om zijn unieke gerechten en de ontspannen sfeer.

  • Rooftop Bar: Dit is de plek waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een kenmerkende cocktail of een glas champagne, terwijl ze genieten van het adembenemende uitzicht op de stad en de oceaan.

  • Vier Zwembaden: Het hotel heeft vier prachtige zwembaden, waaronder een spectaculair zwembad op het dak, dat een prachtig uitzicht biedt op de oceaan.

  • Privé Cabana s: Gelegen op het ongerepte strand direct buiten het hotel, bieden deze cabana'seen exclusieve en ontspannen ervaring voor hotelgasten.

  • 426 Smaakvol Ingerichte Accommodaties: Deze kamers en suites zijn ontworpen met comfort en elegantie in gedachten, en bieden gasten een luxe verblijf.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...