Het betoverende Vines Resort & Spa in Mendoza - Argentinië

Het Vines Resort & Spa in Mendoza, Argentinië, is een ware oase van rust, gelegen te midden van het betoverende wijngebied en aan de voet van de imposante Andes. Dit adembenemende resort is de perfecte toevluchtsoord voor avonturiers, wijnliefhebbers en ontdekkingsreizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring.

Het resort biedt 22 prachtige villa's met stenen muren en ontspannende veranda s, compleet met vuurkorven, waar u kunt genieten van de adembenemende vergezichten van de majestueuze Andes. De villa's zijn smaakvol ingericht en voorzien van moderne faciliteiten, waardoor u zich direct thuis zult voelen in deze betoverende omgeving.

In het Vines Resort & Spa is er voor ieder wat wils. Verken te paard de schitterende omgeving, ontspan met een verkwikkende yogales aan het zwembad, ga vliegvissen in de Rio Mendoza of verwen uzelf met een weldadige behandeling in de spa. Na een dag vol activiteiten kunt u genieten van een heerlijke maaltijd, vergezeld van de beste wijnen uit de regio Mendoza.

Het Vines Resort & Spa biedt niet alleen een schitterende locatie, maar ook een ongeëvenaarde ervaring. Van het serene landschap tot de uitstekende faciliteiten en de warme gastvrijheid van het personeel, alles is erop gericht om u een luxe en comfortabel verblijf te bieden. Na slechts enkele dagen in dit betoverende resort te hebben doorgebracht, zult u merken dat het buitengewoon moeilijk is om afscheid te nemen van deze unieke plek.

Het Vines Resort & Spa in Mendoza, Argentinië, is niet alleen een plek van schoonheid en sereniteit, maar ook een bestemming die doordrenkt is van de rijke wijntradities van de regio. Het resort bevindt zich te midden van uitgestrekte wijngaarden en biedt gasten de mogelijkheid om deel te nemen aan wijnproeverijen en rondleidingen door de nabijgelegen wijnhuizen.

Daarnaast is het resort ook trots op zijn culinaire ervaringen. Het restaurant van het Vines Resort & Spa biedt een menu dat geïnspireerd is op de lokale keuken en bereid met verse, lokale ingrediënten. Gasten kunnen genieten van gastronomische gerechten die perfect samengaan met de heerlijke Mendozaanse wijnen.

Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning en verjonging, biedt het resort een luxe spa-ervaring. De spa biedt een scala aan behandelingen die gericht zijn op het herstellen van balans en welzijn. Van massages tot gezichtsbehandelingen, elke behandeling is ontworpen om u volledig te laten ontspannen en revitaliseren.

Het Vines Resort & Spa is niet alleen een bestemming op zich, maar ook een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige omgeving. Gasten kunnen deelnemen aan buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en raften, en zo de adembenemende natuurlijke schoonheid van Mendoza verkennen.

Of u nu een liefhebber bent van wijn, een avonturier in hart en nieren, of gewoon op zoek bent naar een plek van rust en ontspanning, het Vines Resort & Spa biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie. Het combineert de charme van het Argentijnse platteland met luxe accommodaties, uitstekende gastronomie, wellnessfaciliteiten en een overvloed aan activiteiten. Eenmaal hier geweest, zult u betoverd zijn door de magie van dit resort en het moeilijk vinden om afscheid te nemen van deze unieke plek in het hart van Mendoza.

  • Accommodatie:

    • 22 prachtige villa's met stenen muren en ontspannende veranda s.
    • Villa'szijn voorzien van moderne voorzieningen en bieden een huiselijke sfeer.
    • Kamerhoge ramen bieden een adembenemend uitzicht op de Andes.
  • Restaurants en Bars:

    • Siete Fuegos: Een restaurant geleid door de bekroonde chef Francis Mallmann, dat gespecialiseerd is in open vuur koken en het serveren van heerlijke gerechten met verse, lokale ingrediënten.
    • The Grill: Een grillrestaurant waar gasten kunnen genieten van smakelijke steaks en gegrilde gerechten.
    • Uco Restaurant: Een restaurant dat een moderne kijk biedt op de Argentijnse keuken en een scala aan culinaire hoogstandjes serveert.
    • Pool Bar: Een ontspannen bar bij het zwembad waar gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes en lichte snacks.
  • Spa en Wellness:

    • The Spa at Vines: Een luxe spa met een scala aan behandelingen en therapieën, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen.
    • Fitnessruimte: Een goed uitgeruste fitnessruimte met moderne apparatuur voor gasten die hun training willen voortzetten tijdens hun verblijf.
  • Activiteiten en Avontuur:

    • Wijnproeverijen: Gasten kunnen deelnemen aan wijnproeverijen en rondleidingen door de wijngaarden, waar ze kunnen genieten van de heerlijke Mendozaanse wijnen.
    • Paardrijden: Verken de prachtige omgeving te paard en geniet van het rustige landschap.
    • Yogalessen: Ontspan en kom tot rust met verkwikkende yogalessen bij het zwembad.
    • Vliegvissen: Ga vliegvissen in de Rio Mendoza en geniet van de rust van de omgeving.


Het Vines Resort & Spa biedt een complete ervaring voor gasten, met luxe accommodatie, uitstekende culinaire opties, een ontspannende spa, en een scala aan activiteiten en avonturen om van te genieten. Het is de perfecte bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een onvergetelijk verblijf in het prachtige Mendoza, Argentinië.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...