Ontdek het Mendocino Plateau in Californië

Het prachtige landschap van het Mendocino Plateau in Californië is als geen ander. Met adembenemende uitzichten over de zee, de kustlijn, schilderachtige dorpen, lokale wijngaarden en gastronomische restaurants, is er geen plek zoals deze. Neem een ​​rondleiding door Mendocino en ontdek waarom de staat Californië zo'n populair toevluchtsoord is.

Ontdoe je van alle drukte van je dagelijkse bestaan en neem de tijd om te genieten van de ongerepte natuur en het idyllische meanderpad langs de oceaan. Door de bosbessenstruiken, glooiende heuvels en overweldigende zeestranden vind je elegantie en rust. Geniet van een schitterende wandeling langs de beroemde Big River, waar de lokale bevolking van de regio al generaties lang naar toe gaat om zich te verfrissen en te genieten van de frisse zeewind ademt.

Mendocino heeft een gevarieerde cultuur en is het perfecte toevluchtsoord voor een ontspannen vakantie. Neem een ​​dag om de schilderachtige historische stad te verkennen en laat je betoveren door de prachtige kustlijn. Ga naar het charmante Gualala Point Regional Park, het strand van Arena Cove of het State Marine Reserve voor een dag van ontspanning en dwaal door het prachtige Canadese Redwood Forest, rijk aan biodiversiteit.

Het Mendocino Plateau is een van de beste locaties voor het proeven van lokale wijnen. Er zijn talloze wijngaarden en lokale boerderijen waar u de wijnen kunt proeven, die de boerderij rechtstreeks naar uw glas brengen. Geniet van de prachtige zon die weerspiegeld wordt op de zilveren druivenranken terwijl u geniet van de heerlijke wijnen.

Na de proeverij kunt u genieten van de heerlijkste smaken van Mendocino bij de vele restaurants en zelfgemaakte plekken in de omgeving. Laat je verleiden door kaartjes met verse producten die op de markt worden verkocht; van gerookte zalm tot artisanale kaas en lokale brouwerijbiertjes. Terwijl je door de winkelstraatjes wandelt, kun je genieten van het lokale folkloristische gevoel.

Mendocino is een paradijs voor outdoor avonturiers met zijn vele wandel-, fiets- en kayaktrails. Verken de Big River and Caspar Creeks en geniet van de magische wildernis, de schouders boven de top van de kliffen. Blijf desgewenst genieten van het natuurlijke pad langs de baai en bewonder de gigantische groene bergen die je aan de andere kant ontmoeten.

Terwijl je de magie van Mendocino ontdekt, kun je ook genieten van een overvloed aan comfortabele verblijven. Ga voor het all-inclusive resort voorzien van luxe faciliteiten, of voor een unieke accommodatie zoals een historisch hotel, een landelijke lodge of een huisje direct aan zee. Waar je ook naartoe gaat, je hebt altijd de mogelijkheid om te genieten van de pracht en praal waar Mendocino zo bekend om staat.

Dus vergeet de zeeën en maak een tour door Mendocino. Laat je meevoeren langs de eenmalige kustlijn, bewonder de adembenemende uitzichten, geniet van de schitterende gastronomische restaurants en proef de lokale wijnen. Klim de heuvels op en laat je verleiden door de magische wildernis. Er is geen betere plek om je te ontspannen, te genieten en te ontsnappen aan de alledaagse drukte.

Kom meer te weten over wat Mendocino te bieden heeft en laat je verleiden door de pracht van deze authentieke staat. Het relatief groene landschap van Mendocino ligt verscholen in de rand van Californië en heeft een unieke mix van prettige restaurants, prachtige uitzichten, verleidelijke wijngaarden, schilderachtige dorpen en uitgestrekte bosbessenvelden. Vergeet de zeeën en ontdek alles wat Mendocino je te bieden heeft in euro s.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...