De meest luxueuze hotels dichtbij Disney World

Een bezoek aan Disney World in Orlando, Florida, is een onvergetelijke ervaring vol magie en avontuur voor zowel kinderen als volwassenen. Naast de spannende attracties en kleurrijke parades willen veel reizigers hun sprookjesachtige vakantie compleet maken met een verblijf in een van de meest luxueuze hotels in de buurt van het park. Hieronder vind je een lijst met opties die je hotels bieden die luxe, comfort en gemak combineren, waardoor je helemaal ondergedompeld wordt in de betoverende wereld van Disney, maar dan wel met alle denkbare luxe.

1. Waldorf Astoria Orlando

Het Waldorf Astoria Orlando is een embleem van elegantie en verfijning, gelegen op een steenworp afstand van de wervelende wereld van Disney World. Dit resort combineert tijdloze klasse met moderne faciliteiten. De kamers zijn ruim en smaakvol ingericht, met aandacht voor details die je een koninklijk gevoel geven. Met diverse culinaire ervaringen - van haute cuisine tot comfort food - kun je hier genieten van smaaksensaties van over de hele wereld. Het hotel beschikt over een prachtig buitenzwembad, perfect voor een ontspannen middag na een drukke dag in het park. De prijzen voor deze oase van rust starten bij circa €270 per nacht.

2. Four Seasons Resort Orlando

Met een locatie direct aan de poorten van Disney World is het Four Seasons Resort Orlando een uitgekiende keuze voor zij die luxe wensen te combineren met het gemak van dichte nabijheid tot de parken. De kamers en suites zijn doordrenkt met een verfijnde sfeer en elk detail is zorgvuldig uitgedacht om gasten te voorzien in al hun behoeften. Met verschillende zwembaden, een golfbaan en maar liefst 10 restaurants is er genoeg te ontdekken zonder het resort te hoeven verlaten. Het hoogtepunt is de rooftop bar waar je kunt genieten van een cocktail met uitzicht op het avondlijke vuurwerk van Disney World. De kamertarieven beginnen vanaf ongeveer €350 per nacht.

3. Hilton Orlando Bonnet Creek

Hilton Orlando Bonnet Creek is een hotel dat speciaal ontworpen is om gezinnen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het hotel ligt aangrenzend aan Disney World en biedt gratis shuttle service naar de parken, wat het een uitstekende locatie maakt voor je Disney-avonturen. Het hotel heeft een groot buitenzwembad met een lui rivier en glijbanen die jong en oud zullen bekoren. Voor een ultieme relaxervaring kunnen gasten terecht in de Waldorf Astoria Spa die gedeeld wordt met het aangrenzende zusterhotel. Met prijzen die starten bij ongeveer €200 per nacht, biedt Hilton Orlando Bonnet Creek luxe voor een iets toegankelijkere prijs.

4. JW Marriott Orlando Grande Lakes

Dit resort ligt iets verder weg van de drukte van Disney World, maar biedt nog steeds luxe accommodatie binnen handbereik van de parken. De JW Marriott Orlando Grande Lakes is omringd door een schilderachtig landschap inclusief een groot meer en golfbaan. De kamers en suites stralen rust en elegantie uit met hun chique inrichting en comfortabele bedden. Het resort beschikt ook over verschillende restaurants die gerechten serveren die bereid zijn met lokale ingrediënten. Bovendien kun je er genieten van diverse buitenactiviteiten zoals kajakken en eco-tours. Een verblijf hier begint bij ongeveer €250 per nacht.

Het is duidelijk dat er rondom Disney World voldoende opties zijn voor degenen die op zoek zijn naar een vleugje extra luxe tijdens hun vakantie. Deze hotels bieden niet alleen de perfecte setting om tot rust te komen na een dag vol plezier in de parken, maar ze verrijken je bezoek ook met voorzieningen en diensten van topkwaliteit. Het maakt een bezoek aan Disney World nóg magischer en zorgt ervoor dat je herinneringen maakt die een leven lang meegaan.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...