Nobu opent luxueus hotel en restaurant in Sevilla Spanje

Nobu Hospitality, het luxueuze lifestylemerk opgericht door Nobu Matsuhisa, Robert De Niro en Meir Teper, heeft in samenwerking met Millenium Hospitality Real Estate SOCIMI de ontwikkeling aangekondigd van Nobu Hotel en Restaurant Sevilla. Het hotel opent zijn deuren in het voorjaar van 2023 en wordt het zesde Spaanse hotel van het merk en het derde project tussen Nobu Hotels en MHRE, na de aankondigingen van Nobu Hotel Madrid en Nobu Hotel San Sebastián.

Het Nobu Hotel Sevilla ligt tegenover het stadhuis aan het bruisende Plaza San Francisco, in het hart van de Andalusische hoofdstad. Het beschikt over stijlvolle kamers en suites, een Nobu-restaurant met uitzicht op de Romeinse muur en een terras met stoelen, een fitnesscentrum en een enorm dakterras met zwembad en eethoek met een spectaculair uitzicht op de kathedraal en de Gouden Toren. Het hotel is een combinatie van twee 19e-eeuwse woningen, met een unieke, ronde receptie, compleet met traditionele pilaren, en vier gastenverdiepingen.

Sevilla is beroemd om zijn charmante traditionele Sevilla-architectuur, geplaveide straatjes, vurige flamencodansen, baanbrekende tapasbars en de kenmerkende geur van oranjebloesem die overal in de stad doordringt. Het is de perfecte aanvulling op het groeiende aanbod van Nobu Hotel. De stad trekt de beste Spaanse klanten en veeleisende internationale reizigers aan en organiseert ook de beroemde Feria de Abril, een kleurrijk feest dat plaatsvindt na de Goede Week wanneer de straten tot leven komen voor een week vol festiviteiten.

Trevor Horwell, CEO van Nobu Hospitality, zegt: "We zijn verheugd om samen te werken met MHRE aan ons derde hotel en restaurant, na de aankondigingen van San Sebastián en Madrid, en om ons zesde Spaanse hotel voor het merk te openen. Sevilla is een charmante, historische stad die is uitgegroeid tot een bestemming die veel van onze Nobu-gasten moeten bezoeken en we zijn ervan overtuigd dat het merk Nobu zowel door lokale bewoners als internationale reizigers zal worden omarmd."

Javier Illan Plaza, President en CEO van Millenium Hospitality Real Estate, zegt: "Deze aankondiging versterkt de samenwerking van MHRE met Nobu Hospitality en ik ben verheugd dat ik het merk naar de stad Sevilla kan brengen. Dit is ons derde project samen en ik en het team kijken er erg naar uit om elk van de accommodaties te openen en gasten uit te nodigen om de Nobu-levensstijl te ervaren."

De opening van Nobu Hotel Sevilla zal ongetwijfeld een belangrijke mijlpaal zijn in de voortdurende expansie van Nobu Hospitality en zal de wereldwijde aanwezigheid van het merk versterken.

Accommodatie:

  • Stijlvolle kamers en suites verspreid over vier gastenverdiepingen
  • Huwelijk van twee 19e-eeuwse woningen met unieke, ronde receptie en traditionele pilaren


Restaurants en bars:

  • Nobu restaurant met uitzicht op de Romeinse muur en terrasstoelen
  • Bar op het dakterras met spectaculair uitzicht op de kathedraal en de Gouden Toren


Faciliteiten:

  • Fitnesscentrum
  • Enorm dakterras met zwembad en eethoek


Het hotel is gelegen aan het bruisende Plaza San Francisco in het hart van Sevilla en biedt gasten een unieke ervaring van de stad, met geplaveide straten en charmante traditionele architectuur. Het is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de stad en het ervaren van de beroemde Feria de Abril, een kleurrijk feest dat plaatsvindt na de Goede Week wanneer de straten tot leven komen voor een week vol festiviteiten.

Bezoek Website
Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...