Nobu Hospitality blijft in 2023 haar wereldwijde aanwezigheid uitbreiden

Nobu Hospitality opent vijf nieuwe hotels in 2023, waaronder in Rome, Marrakech, Atlantic City, San Sebastián en Toronto. Met recente aankondigingen in Bangkok en Abu Dhabi, die beide in 2023 geopend worden, blijft het merk wereldwijd groeien met een sterke ontwikkelingspijplijn.

Dit jaar markeert Nobu Hotels het 10-jarig jubileum na de opening van Nobu Hotel Caesars Palace in Las Vegas in 2013. Voor bijna 30 jaar is het merk Nobu synoniem met modern luxe en intuïtief design, een toewijding aan de beste ingrediënten en ongelooflijk eten, en een innemende passie voor service. Elk van de bestaande 32 hotelbestemmingen is zorgvuldig geselecteerd op basis van het succes van een Nobu-restaurant, om dit jaar wereldwijd 60 restaurants te bereiken en zo een platform te creëren voor zowel lokale als internationale reizigers om onvergetelijke herinneringen te creëren rondom eten. Met het concept van Kokoro - het Japanse woord voor oprecht - dat de portfolio bij elkaar houdt, heeft Nobu de afgelopen tien jaar een sterke familie-gevoel behouden dat zijn voortdurende uitbreiding heeft gestimuleerd.

In 2023 zal het merk ook haar eerste luxe woningen verwelkomen in Toronto en Los Cabos, waarbij het gevoel van Nobu in zowel ontwerp als attitude wordt belichaamd. Met nog zes andere woongebouwen in ontwikkeling, waaronder Al Khobar, Danang, Abu Dhabi, Tulum, Orlando en Punta Cana, positioneert Nobu zich stevig binnen de luxueuze levensstijl door kopers een exclusieve samengestelde ervaring te bieden. Een plek om te ontspannen in ongecompliceerde luxe, terwijl je je toch deel voelt van iets speciaals, de woningen bieden doelbewust ontwerp, verhoogde voorzieningen, inclusief Nobu-diners en roomservice voor de bewoners en ongeëvenaarde toegang tot de omgeving via een toegewijd team.

Nobu Hotel Marrakech - geopend in januari 2023

Nobu Hotel Marrakech opent zijn deuren in januari 2023 als de eerste hotelonderneming van het wereldwijde lifestylemerk in Afrika. Het hotel is gelegen op slechts enkele stappen afstand van het culturele centrum van de stad, waar het rijke erfgoed van Marrakech wordt gecombineerd met de eigentijdse flair van Nobu Hospitality.

De accommodatie beschikt over 71 ruime en luxueuze suites die zijn ontworpen met de kenmerkende stijl van Nobu. Elke suite biedt hoogwaardige voorzieningen en comfortabele bedden voor een goede nachtrust. Het hotel beschikt tevens over een prachtige rooftop lounge en restaurant waar gasten kunnen genieten van een adembenemend uitzicht over de stad terwijl ze genieten van een heerlijke maaltijd en een verfrissend drankje. Het restaurant biedt een unieke eetervaring met een menu dat de Japanse en Peruaanse keuken combineert.

Een verblijf in Nobu Hotel Marrakech is niet compleet zonder een bezoek aan de luxueuze spa van 2000 vierkante meter. Hier kunnen gasten genieten van een breed scala aan behandelingen en massages, evenals een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte en een ontspanningsruimte. Het buitenzwembad biedt ook een verfrissende duik op warme dagen.

Nobu Hotel Marrakech heeft ook de primeur van het eerste Nobu-restaurant in Marrakech. Gasten kunnen hier genieten van Nobu'sberoemde Japanse keuken met een Peruaanse twist. Het restaurant biedt een prachtige sfeer en uitzicht op de stad en is de perfecte plek voor een romantisch diner of een gezellige avond uit met vrienden.

Daarnaast biedt Nobu Hotel Marrakech tal van andere faciliteiten, waaronder een 24-uursreceptie, conciërgeservice, een businesscentrum en gratis WiFi in het hele hotel.

Nobu Residences Los Cabos - Opening maart 2023

Nobu Residences Los Cabos opent zijn deuren in maart 2023 en biedt 60 exclusieve woningen naast het Nobu Hotel Los Cabos. De woningen bieden een adembenemend uitzicht op de naastgelegen kampioenschapsgolfbaan. Met Nobu'skenmerkende levensstijl en emblematische ontwerp biedt Nobu Residences een onderscheidende luxe service, exclusieve restaurants en speciale voorzieningen. Gasten kunnen genieten van een unieke culinaire ervaring in het Nobu-restaurant of ontspannen bij het zwembad en genieten van de zon op het terras. Andere faciliteiten zijn onder andere een fitnessruimte, conciërgeservice en beveiliging.

Nobu Residences Los Cabos biedt een exclusieve en luxe ervaring voor gasten die op zoek zijn naar een ontspannen en verfijnde vakantie. Elke woning is ontworpen met de handtekening van Nobu en biedt hoogwaardige voorzieningen en stijlvolle inrichting. Gasten kunnen genieten van de spectaculaire uitzichten op de golfbaan en de omliggende natuur vanaf hun eigen balkon of terras.

Naast de exclusieve restaurants en speciale voorzieningen biedt Nobu Hotel Marrakech ook verschillende activiteiten en excursies om de stad en haar omgeving te verkennen. Marrakech is bekend om zijn rijke geschiedenis en cultuur, en gasten kunnen deelnemen aan rondleidingen door historische bezienswaardigheden, musea en markten. Er zijn ook verschillende outdoor-activiteiten beschikbaar, zoals paardrijden, golfen en bergbeklimmen.

Nobu Hotel Marrakech is de perfecte plek voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het hotel beschikt over een businesscentrum en vergaderzalen voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen, terwijl vakantiegangers kunnen ontspannen en genieten van de luxe voorzieningen en activiteiten.

Nobu Hotel Atlantic City - voorjaar 2023

Nobu Hotel Atlantic City opent in het voorjaar van 2023 als onderdeel van de $400 miljoen investering van Caesars Entertainment. Het hotel is gevestigd in Caesars Atlantic City en biedt gasten een luxe ervaring met hoogwaardige voorzieningen en stijlvolle inrichting. De accommodatie beschikt over kamers en suites die zijn ontworpen met de kenmerkende stijl van Nobu en biedt een spectaculair uitzicht op de Atlantische Oceaan en de beroemde Boardwalk vanuit het Nobu restaurant, dat in november 2022 werd geopend.

Het Nobu-restaurant biedt gasten een unieke eetervaring met Japanse-Peruaanse fusiongerechten bereid door de beroemde chef-kok Nobu Matsuhisa. Het restaurant biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en is de ideale plek voor een romantisch diner of een gezellige avond uit met vrienden. Naast het restaurant kunnen gasten ontspannen bij het buitenzwembad, gebruik maken van het fitnesscentrum of deelnemen aan activiteiten en excursies in de omgeving.

Nobu Hotel Atlantic City biedt ook vergader- en evenementenruimtes voor zakelijke bijeenkomsten en speciale gelegenheden. Met meer dan 16.000 vierkante meter aan vergaderruimte en verschillende kamers, is het hotel geschikt voor allerlei soorten evenementen.

Nobu Hotel Roma - zomer 2023

Nobu Hotel Roma wordt verwacht in de zomer van 2023 te openen en zal een historisch pand omtoveren tot een stijlvol Nobu Hotel en Restaurant. Het hotel is gelegen in het hart van Rome en biedt gasten een unieke ervaring met 116 kamers en suites die zijn ontworpen met de kenmerkende stijl van Nobu.

Het hotel beschikt over een groen dakterras met een prachtig uitzicht op de stad, waar gasten kunnen ontspannen met een drankje en genieten van de zon. De accommodatie beschikt ook over een full-service spa, een state-of-the-art fitnesscentrum en een Nobu-restaurant dat 24 uur per dag in-room dining biedt.

Het Nobu-restaurant biedt gasten een onvergetelijke culinaire ervaring met een menu dat de Japanse en Italiaanse keuken combineert. Het restaurant wordt geleid door chef-kok Nobu Matsuhisa en biedt gasten de beste lokale ingrediënten en de kenmerkende smaken van Nobu. Naast het restaurant biedt het hotel ook vergader- en evenementenruimtes voor zakelijke bijeenkomsten en speciale gelegenheden, inclusief een elegante balzaal die geschikt is voor bruiloften en andere grote evenementen.

Nobu Hotel San Sebastián - july 2023

Nobu Hotel San Sebastián opent in juli 2023 en biedt gasten een unieke ervaring met een sterke focus op culinaire hoogstandjes, lokale cultuur en architectuur. Het hotel is gelegen aan de prachtige La Concha-baai en biedt 20 luxe ontworpen kamers en suites, evenals een Nobu-restaurant met 98 zitplaatsen en een panoramisch uitzicht op het water en de stad.

Het Nobu-restaurant biedt gasten de kenmerkende Japanse-Peruaanse fusiongerechten van Nobu, bereid met de beste lokale ingrediënten en smaken. Het restaurant biedt een prachtig uitzicht op de baai en is de ideale plek voor een romantisch diner of een gezellige avond uit met vrienden. Naast het restaurant biedt het hotel ook hoogwaardige voorzieningen, zoals een full-service spa en een fitnesscentrum, evenals activiteiten en excursies om de omgeving te verkennen.

Nobu Hotel & Residences Toronto - herfst 2023

Nobu Hotel & Residences Toronto opent in de herfst van 2023 en biedt gasten een exclusieve ervaring in het hart van de entertainmentwijk van Toronto. Het hotel bestaat uit twee torens van 45 verdiepingen en biedt 658 residentiële eenheden en 36 luxe hotelsuites. Het Nobu-restaurant bevindt zich op de begane grond en biedt gasten de kenmerkende culinaire ervaring van Nobu.

Het Nobu-restaurant biedt gasten een onvergetelijke culinaire ervaring met een menu dat de Japanse en Italiaanse keuken combineert. Het restaurant wordt geleid door chef-kok Nobu Matsuhisa en biedt gasten de beste lokale ingrediënten en de kenmerkende smaken van Nobu. Naast het restaurant biedt het hotel hoogwaardige voorzieningen, zoals een full-service spa, een fitnesscentrum en vergader- en evenementenruimtes voor zakelijke bijeenkomsten en speciale gelegenheden.

Het hotel is gelegen op de site van de historische Pilkington Glass Factory en biedt gasten een prachtig uitzicht op de skyline van Toronto vanaf de top van de westelijke toren. De accommodatie biedt luxe residentiële eenheden en hotelsuites met stijlvolle inrichting en hoogwaardige voorzieningen. Naast de vergader- en evenementenruimtes kunnen gasten ook ontspannen in de full-service spa en het fitnesscentrum of deelnemen aan activiteiten en excursies in de omgeving.

Over Nobu Hospitality

Nobu Hospitality is een van de meest innovatieve merken in de luxesector. Het bedrijf biedt een complete reeks hotel-, restaurant- en residentiebeheer voor unieke projecten over de hele wereld. Het merk is opgericht door Nobu Matsuhisa, Robert De Niro en Meir Teper en heeft activiteiten op vijf continenten.

Met een sterke focus op service, imago en reputatie biedt Nobu Hospitality gasten de ultieme bestemming lifestyle-ervaring. Het eerste Nobu Hotel opende in 2013 in Las Vegas en sindsdien zijn er nog eens 30 hotels toegevoegd, zowel geopend als in ontwikkeling.

Nobu Hotels zijn momenteel geopend op de volgende locaties: Manila, Miami Beach, Malibu, Shoreditch (Londen), Ibiza, Palo Alto, Marbella, Los Cabos, Barcelona, Warschau, Chicago, Portman Square (Londen), Santorini en Atlanta. Er zijn momenteel Nobu Hotels in ontwikkeling voor Marrakech, Rome, Madrid, Toronto, Atlantic City, Abu Dhabi, New Orleans, San Sebastián, São Paulo, Tel Aviv, Hamburg, Punta Cana, Orlando, Danang, Tulum, Bangkok en Al Khobar.

De hotels van Nobu bieden een unieke ervaring met exclusieve restaurants, hoogwaardige voorzieningen en stijlvolle inrichting. Elk hotel heeft een kenmerkende Nobu-restaurant dat Japanse en Peruaanse gerechten combineert met lokale smaken en ingrediënten.

Naast de hotels biedt Nobu Hospitality ook Nobu Residences, exclusieve woningen op de meest iconische locaties ter wereld. De Nobu Residences zijn ontworpen met hetzelfde oog voor detail en stijl als de hotels en bieden dezelfde kenmerkende service en voorzieningen.

Nobu Hospitality is dan ook een van de meest innovatieve en gewaardeerde merken in de luxesector. Met hotels en woningen op de meest iconische locaties ter wereld, biedt Nobu Hospitality gasten de ultieme bestemming lifestyle-ervaring met kenmerkende restaurants, hoogwaardige voorzieningen en stijlvolle inrichting.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...