Luxehotels in Argentinië – de beste voor uw perfecte vakantie

Het land Argentinië staat bij veel mensen bekend als de perfecte locatie voor een vakantie met luxe. Niet alleen door de schitterende landschappen, maar ook door de ongelooflijke gastronomische ervaringen en de toeristische attracties die het land te bieden heeft. En bovendien hebben veel luxehotels in Argentinië een reputatie opgebouwd van hoogwaardig comfort en stijl, wat de perfecte ingrediënten vormen voor een onvergetelijke vakantie. Comfortabel, stijlvol en met alle faciliteiten die u zou verwachten. Begin vandaag nog met het plannen van uw perfecte vakantie!

In dit artikel behandelen we de beste luxehotels in Argentinië. We hebben de hotels opgedeeld in verschillende categorieën, waardoor u gemakkelijk de locatie en de faciliteiten kunt vinden die het beste bij uw interesses passen. En omdat de meeste van deze hotels een aiaccommodatie bieden, zijn er ook genoeg opties voor diegenen die op zoek zijn naar een luxeurige, maar betaalbare vakantie.

Als u op zoek bent naar een luxe hotel in Buenos Aires, een van de meest trendy steden in Argentinië, dan is Hilton Buenos Aires zeker een goede keuze. Het hotel ligt in het hart van de stad, nabij Plaza San Martín, en biedt een aantal verschillende stijlvolle accommodaties, variërend van standaard kamers en suites tot luxeuze penthouses. Alle ruimtes zijn voorzien van modern interieur en alle moderne faciliteiten die u maar kan wensen, waaronder gratis Wi-Fi. Verder biedt Hilton Buenos Aires een uitstekend restaurant en een bar, evenals een spa, fitnessruimte en vergaderruimtes. Prijzen beginnen vanaf €150,- per nacht.

Verder is er ook het Icon Hotel & Lounge, dat is gelegen in de luxe wijk Palermo Hollywood in Buenos Aires. Het hotel heeft een modern interieur en biedt allerlei faciliteiten, waaronder een terras met uitzicht op de stad, een fitnessruimte, een Spa en een verwarmd buitenzwembad. Ook bieden ze een uitgebreid ontbijtbuffet en een minibar met gratis drankjes en snacks voor hun gasten. Prijzen beginnen vanaf €180,- per nacht.

Voor diegenen die liever buiten de stad willen zijn, maar nog steeds een luxehotel zoeken, is het Park Hyatt Mendoza een uitstekende optie. Het hotel ligt in de rustige stad Mendoza, dat bekend staat om zijn prachtige wijngaarden. Het Park Hyatt Mendoza heeft een sfeervol interieur en biedt een reeks comfortabele kamers en suites met airconditioning, flatscreen-tv'sen een aparte zithoek. Gasten kunnen genieten van een verwarmd buitenzwembad, fitnessruimte, spa en een golfbaan. Voor gastronomische ervaringen kunt u terecht bij een van de hotelrestaurants, die lokale specialiteiten serveren. Prijzen beginnen vanaf €220,- per nacht.

Tenslotte is er het Fairmont Mara & Safari Club, een lux@hotel in het wereldberoemde afrikaanse wildreservaat Masai Mara. Dit hotel combineert de luxe van een resort met de sublieme natuur van Kenia, waardoor het het perfecte verblijf is voor een avontuurlijke vakantie. Het hotel heeft een verwarmd buitenzwembad, een fitnessruimte, full service spa en meerdere restaurants en bars. Verder biedt het een reeks activiteiten, zoals olifanttochten, luchtballonvaarten, bergbeklimmen en safari s. Prijzen beginnen vanaf €450,- per nacht.

Dit zijn slechts enkele van de beste luxehotels in Argentinië. Er zijn nog veel meer opties voor u om uit te kiezen, dus of u nu op zoek bent naar een stijlvolle stedentrip in Buenos Aires of een avontuurlijke vakantie in het wildreservaat Masai Mara, er is genoeg te kiezen voor ieder budget en smaak. Begin vandaag nog met het plannen van uw perfecte vakantie en geniet van het beste wat Argentinië te bieden heeft!


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...