Luxemerken van Marriott International winnen de MUSE Creative Awards 2022

In de wereld van de luxe horeca heeft Marriott International een onmiskenbare voetafdruk. Het bedrijf, bekend om zijn uitgebreide selectie aan hoogwaardige accommodaties en onberispelijke service, heeft onlangs de industrie doen opkijken met een indrukwekkende reeks overwinningen op de prestigieuze MUSE Creative Awards 2022.

Onder de stralende winnaars bevonden zich enkele van de meest gerenommeerde namen in het luxesegment van Marriott: The Ritz-Carlton, W Hotels, The Luxury Collection, JW Marriott en St. Regis. Deze prominente merken ontvingen erkenning in verschillende categorieën, waarmee ze de sterke positie van Marriott als marktleider in de luxehotelbranche onderstrepen.

Het is geen verrassing dat de luxemerken van Marriott International in het oog sprongen tijdens een evenement dat gekenmerkt wordt door creativiteit en innovatie. Met 12 Platinum Awards die verdeeld werden over 10 categorieën, zetten ze een nieuwe standaard voor uitmuntendheid in de industrie. De eer die hen te beurt viel bij de MUSE Creative Awards, waar meer dan 6.000 inzendingen uit alle hoeken van de wereld werden beoordeeld, spreekt boekdelen over hun toewijding aan creativiteit en hun vermogen om gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen.

De betrokkenheid bij vernieuwing en de wil om te excelleren is een rode draad doorheen de bedrijfsfilosofie van Marriott'sluxemerken. Chris Gabaldon, Senior Vice President Luxury Brands bij Marriott International, erkent deze triomf als een teken van de groeiende invloed van de merken: "Het is een ongelooflijke eer dat onze luxemerken erkend zijn door de MUSE Creative Awards 2022. We streven voortdurend naar uitmuntendheid en omarmen verandering om gesprekken op gang te brengen en onze gasten een onvergetelijk verblijf te bieden."

De prijzen die uitgereikt werden door een panel van internationale experts, waaronder creatieve en artistieke leiders uit verschillende disciplines, benadrukken de bewonderenswaardige prestaties van de merken op het gebied van creativiteit. Of het nu gaat om architectuur, modeontwerp, interieurdecoratie of productdesign, de aandacht voor detail en de passie voor innovatie van Marriott'sluxemerken zijn overduidelijk.

De impact van dergelijke onderscheidingen kan niet worden onderschat. Niet alleen versterken ze de positie van Marriott International in de luxe horecamarkt, maar ze verhogen ook de aspiraties en verwachtingen van huidige en toekomstige gasten. Met de erkenning door de MUSE Creative Awards wordt nogmaals bevestigd dat gastvrijheid niet enkel gaat over een plek om te verblijven, maar over de creatie van ervaringen die de zintuigen prikkelen en blijvende herinneringen creëren.

De luxemerken van Marriott gaan dus een schitterende toekomst tegemoet, met een arsenal aan awards die hun status als leiders in creativiteit en luxe bevestigen. Hun succes op de MUSE Creative Awards 2022 is een afspiegeling van hun constante streven naar perfectie, een streven dat onophoudelijk verder gaat in hun missie om luxe, comfort en innovatie samen te brengen voor een ongeëvenaarde gastervaring.

Zelfs in een wereld die steeds veranderlijk en competitief is, hebben de luxemerken van Marriott bewezen dat ze op de voorgrond kunnen blijven met hun grensverleggende benaderingen van gastvrijheid en design. Door het behalen van deze prijzen laten ze zien dat ze niet alleen de huidige trends volgen, maar deze ook vormgeven, en daarmee een inspiratiebron zijn voor de gehele luxe horeca-industrie.

Met zo n toonaangevende prestatie zal Marriott International ongetwijfeld de aandacht blijven trekken van mensen die op zoek zijn naar uitzonderlijke ervaringen en zij die de kunst van ware luxe verstaan. We mogen ons verheugen op wat deze innovatieve luxemerken ons in de toekomst nog meer zullen brengen. Als ze blijven leveren zoals ze dat tot nu toe hebben gedaan, staan gasten en de horecabranche nog vele prachtige verrassingen te wachten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...