Luxemerken van Marriott International winnen de MUSE Creative Awards 2022

The Ritz-Carlton, W Hotels, The Luxury Collection, JW Marriott en St. Regis behoren tot de merken die erkenning hebben gekregen in een breed scala aan categorieën. Het ongeëvenaarde portfolio van luxemerken van Marriott International won in 2022 12 Platinum Awards voor 5 dynamische merken, verdeeld over 10 categorieën. Creative Awards — een internationale wedstrijd voor creatieve professionals.

The Ritz-Carlton, W Hotels, The Luxury Collection, JW Marriott en St. Regis, onderdeel van het luxe merkenportfolio van Marriott International, marktleider in de luxe horecabranche, werden erkend voor hun werk in verschillende creatieve disciplines en naast leeftijdsgenoten in de luxe mode en automobielsectoren.

„Het is een ongelooflijke eer dat The Ritz-Carlton, W, The Luxury Collection, JW Marriott en St. Regis zijn erkend door de MUSE Creative Awards 2022”, aldus Chris Gabaldon, Senior Vice President Luxury Brands, Marriott International. „Onze luxemerken streven ernaar uitmuntendheid na te streven, verandering te omarmen en gesprekken op gang te brengen.

Deze erkenning is een bewijs van de creatieve kracht en passie voor innovatie van onze merken. ” In een wedstrijd met meer dan 6.000 inzendingen uit landen over de hele wereld, worden de internationale MUSE Creative Awards gemodereerd door verschillende experts, waaronder creatieve en art directors van internationale agentschappen, architecten, modeontwerpers, interieurontwerpers en productontwerpers, opvoeders en bedrijven.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...