De Feel Good Week van Hillside Beach Club, inventieve wellness voor lichaam en geest

De Feel Good Week van Hillside Beach Club, het heerlijke vijfsterrenresort aan de Egeïsche kust van Turkije, is een week gewijd aan het vinden van innerlijke rust. In een nog steeds zomerse setting genieten gasten van 9 tot 15 oktober van het meest inventieve en veelzijdige wat wellness te bieden heeft. Een meditatieve les in Yoga of Breath Therapy, met uitzicht op de turquoise Egeïsche Zee of op het langgerekte strand bij een betoverende zonsondergang. Op zoek gaan naar je lichamelijke kracht met een workshop Human Design of Movement. Het deugddoende effect ontdekken van Muziektherapie. Leren om bewuster te koken in de Ice Tea workshop. Het kan allemaal. Tijdens de Feel Good Week zorgt Hillside Beach Club voor exclusieve ervaringen en workshops voor al wie op zoek is naar persoonlijke ontwikkeling.

Het Feel Good Resort bij uitstek

Feel Good  is het absolute sleutelwoord in het luxeresort aan de Egeïsche kust in Turkije. In de case study ‘Delivering the Ultimate Family Vacation in the Mediterranean’ van Harvard Business School is Hillside Beach Club het voorbeeld van een succesvolle bedrijfscultuur. Hierbij springt meteen de hoge klantentevredenheid in het oog. Wie wordt nu niet vrolijk van het zachte klimaat van de Egeïsche kust en de heerlijke activiteiten van het resort? Het hele jaar door valt er voor iedereen wel wat te beleven. Van bij het vroege ochtendgloren besteedt het hotel aandacht aan zijn gasten, zodat zij die feel good vibes ook echt kunnen voelen. Of het nu gaat om zwemmen in de Egeïsche Zee, fietsen door de kronkelende dennenbossen of wandelen door oude ruïnes bij zonsondergang, Hillside Beach Club biedt de meest onvergetelijke avonturen. Dit is de hemel op aarde voor wie op zoek is naar innerlijke rust, naar gezellige momenten met elkaar of naar sportieve uitdagingen.

​Ontwaken met een yoga workshop

Om de dag goed te starten, kunnen gasten tijdens de Feel Good Week genieten van een van de vele yogaworkshops. Van Vinyasa, Yin Yoga tot verschillende ademhalingstechnieken, alles komt aan bod om op een holistische manier tot rust te komen. De yogaleraars delen met de gasten nieuwe perspectieven over hoe het lichaam werkt en beweegt. De combinatie van bewustzijn, organische kracht en bewegingsspelen maakt dat iedereen zich als herboren voelt na een yogaworkshop.

Rustgevend mediteren met Breath Therapy​

De dag was al goed begonnen, maar hij wordt alleen maar beter in de Feel Good Week. Tijdens een Breath Therapy-workshop is de ogen sluiten en genieten van de ongeëvenaarde rust die op hen neerdaalt het enige wat we van de gasten vragen. Deskundige instructeurs van Hillside Beach Club leren gasten de kunst van het mediteren te midden van het vredige geluid van tjirpende vogels en het ruisen van de Egeïsche Zee.

Bewuster koken in de Ice Tea workshop

Tijdens de Ice Tea workshop doet instructrice Zeynep ons nadenken over hoe we koken en eten. Voor Zeynep is eten en koken onlosmakelijk verbonden is met liefdevolle familiemomenten. Ze wil deelnemers de boodschap meegeven dat eten een unieke expressie is van wie we zijn en dat iedereen kan koken. Je leert er waar voedsel vandaan komt, wat het doet met ons lichaam, waarom we zo vaak op automatische piloot koken en hoe we dat kunnen veranderen.

Doelen behalen met Human Design

Wie zijn volledige potentieel wil leren kennen, kan tijdens de Feel Good Week dan weer terecht bij een van de Human Design-experts. Door een combinatie van astrologie, I Ching en kabbala activeren de gasten hun chakrasysteem. Na een diepe introspectie dagen ze hun lichaam uit om nieuwe fysieke grenzen te bereiken. Of wat dacht je van de Movement Workshop die speciaal voor de Feel Good Week werd uitgewerkt? Het is een op maat gemaakte, creatieve ervaring die zich richt op objectmanipulatie, coördinatie en motoriek om de geest te verrijken en het lichaam zijn volle potentieel te laten bereiken. Door op een holistische manier naar beweging te kijken en met bewustwording, organische kracht en bewegingsspelletjes te werken, krijgen deelnemers inzicht in hun lichaam.​ Het is slechts een greep uit het aanbod van de Feel Good Week. Dankzij het uitgebreide programma kunnen gasten een verwenplan op maat samenstellen en hun lichaam en geest de aandacht en rust geven die ze nodig hebben. En is er een betere plek om dit te doen dan met uitzicht op de idyllische stranden en eindeloze oceaan bij Hillside Beach Club? 

OVER Hillside Beach Club

​Het 5-sterrenresort Hillside Beach Club heeft een fantastische ligging in de Kalemya baai, omgeven door de pijnbossen, aan de Egeïsche kust, op 4km van Fethiye. Hillside Beach Club ligt op ca. 55 km (45 minuten) van de luchthaven van Dalaman in Turkije, op vier uren vliegen van Nederland en België, met bijna dagelijks rechtstreekse vluchten.

De setting garandeert een ontspannen verblijf in harmonie met de ongerepte natuur. De 330 kamers, in terrasbouw aanleunend tegen de groene heuvel, bieden alle hedendaags comfort en een adembenemend uitzicht op de schilderachtige baai. Er zijn drie stranden, waarvan twee voorbehouden voor volwassenen en Main Beach, perfect voor families. Drie restaurants bieden een van de beste hotelkeukens van Turkije. Gasten verblijven in vol pension met dranken inbegrepen bij de maaltijden. Er zijn twee spa’s - SANDA Spa en SANDA Nature Spa, die naast behandelingen en faciliteiten ook ontspannende activiteiten bieden.De club biedt tal van activiteiten en ontspanningsmogelijkheden voor families. Naast een watersportcentrum van wereldklasse zijn er onder meer tennis, volleybal en diverse creatieve workshops zoals schilderen op zijde en keramiek. 

Het resort staat erom bekend de beste hotelservice van Turkije te geven, met 99% tevreden klanten en 74% terugkerende klanten. Het succesverhaal van Hillside Beach Club was het voorwerp van een case study voor marketingstudenten aan de Harvard Business School, één van de meest toonaangevende universiteiten ter wereld, met de naam ‘Delivering the Ultimate Family Vacation in the Mediterranean’.

Bezoek Website
Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...