Hurawalhi Maldives - genieten van het prachtige zeeleven in een duurzaam resort

Hurawalhi Maldives, gelegen op het adembenemende Lhaviyani-atol, bereidt zich voor op het komende winterseizoen. Het resort biedt zijn gasten een onvergetelijke ervaring waarbij ze kunnen genieten van de overvloedige zeebiologie die het eiland te bieden heeft.

Met het grootste onderwaterrestaurant op de Malediven en een scala aan villa's, zowel boven het water als aan het strand, krijgen gasten de mogelijkheid om het betoverende koraalrif te bewonderen. Het Lhaviyani-atol is de thuisbasis van een diverse onderwaterwereld, met een grote populatie schildpadden en mantaroggen.

Mantaroggen, die indrukwekkende afmetingen kunnen bereiken van maar liefst 2,3 meter en een spanwijdte van meer dan 3 meter hebben, zijn zelfs te zien zonder dat je hoeft te duiken. Een bezoek aan het ongelooflijke onderzeese glazen restaurant van Hurawalhi Maldives biedt al een unieke mogelijkheid om deze majestueuze wezens te aanschouwen. Het resort staat bekend om zijn toewijding aan het behoud van het koraalrif en werkt hiervoor samen met het Hurawalhi Marine Biology Center.

Het koraalrif herbergt een verbazingwekkende verscheidenheid aan meer dan 2.000 exotische vissoorten, waaronder de imposante zwarte rifhaai en de gracieuze adelaarsrog, evenals meer dan 200 soorten koraal. Om kennis te delen over dit rijke mariene ecosysteem en het bewustzijn te vergroten over het belang van het behoud ervan, biedt het resort verschillende workshops en excursies aan voor zeebiologen.

Qua accommodatie hebben gasten de keuze uit Ocean Pool Villas, met een overloopzwembad van 25 vierkante meter en een zonnedek met traptoegang tot de lagune, en strandvilla's met privéstranden. Een opmerkelijk detail is dat het resort op zonne-energie werkt en een eigen waterbottelarij heeft om het gebruik van plastic te verminderen.

Het Hurawalhi Maldives Resort creëert een betoverende omgeving waar gasten kunnen genieten van het schitterende zeeleven en tegelijkertijd bijdragen aan het behoud van het kwetsbare ecosysteem.

Daarnaast biedt Hurawalhi Maldives nog meer unieke ervaringen aan zijn gasten. Naast de adembenemende onderwaterwereld kunnen bezoekers genieten van verrijkende workshops en reizen die speciaal zijn ontworpen voor zeebiologen. Deze programma's stellen gasten in staat om diepgaande kennis op te doen over het mariene milieu en dragen bij aan het vergroten van het bewustzijn over het belang van het behoud van dit kwetsbare ecosysteem.

Wat betreft duurzaamheid is Hurawalhi Maldives een pionier op de Malediven. Het resort maakt gebruik van zonne-energie om zijn energiebehoefte te dekken en heeft een eigen waterbottelarij geïntroduceerd om het gebruik van plastic te verminderen. Door deze initiatieven kunnen gasten genieten van hun verblijf in harmonie met de natuur, wetende dat ze een positieve impact hebben op het milieu.

Na een dag vol avonturen in de onderwaterwereld kunnen gasten zich terugtrekken in de luxe Ocean Pool Villas, waar ze kunnen ontspannen in hun eigen privézwembad van 25 vierkante meter. Het aangrenzende zonnedek biedt de perfecte plek om te genieten van de warme zonnestralen en biedt gemakkelijke toegang tot de omliggende lagune via een trap. Voor degenen die de voorkeur geven aan een strandervaring, bieden de strandvilla's een idyllische omgeving met privéstranden, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de oceaan.

Hurawalhi Maldives belooft zijn gasten een onvergetelijk verblijf vol natuurlijke schoonheid, duurzaamheid en luxe. Of het nu gaat om het verkennen van het onderwaterleven, het deelnemen aan educatieve programma's of gewoon ontspannen in een van de exclusieve villa's, dit resort biedt een totaalervaring die de zintuigen prikkelt en de geest verrijkt.

 • Accommodatie:

  • Ocean Pool Villas: Luxe villa's met een overloopzwembad van 25 vierkante meter en een zonnedek met traptoegang tot de lagune.
  • Strandvilla's: Idyllische villa's met privéstranden, perfect voor ontspanning en een prachtig uitzicht op de oceaan.
 • Restaurants en bars:

  • 5.8 Undersea Restaurant: Het grootste onderwaterrestaurant op de Malediven, waar gasten kunnen dineren en het betoverende zeeleven om hen heen kunnen bewonderen.
  • Canneli Restaurant: Een gastronomisch restaurant met een uitgebreid menu van heerlijke gerechten.
  • Aquarium Restaurant: Geniet van smaakvolle zeevruchten en lokale specialiteiten in een ontspannen sfeer.
  • Champagne Pavilion: Een exclusieve plek om te genieten van champagne en cocktails met een panoramisch uitzicht op de oceaan.
  • Coco Bar: Een gezellige bar aan het strand waar gasten kunnen ontspannen met verfrissende drankjes.
  • Poolside Bar: Een bar bij het zwembad waar gasten kunnen genieten van verfrissende cocktails terwijl ze ontspannen in het water.
 • Faciliteiten en activiteiten:

  • Hurawalhi Marine Biology Center: Een samenwerking tussen het resort en het centrum om het ecosysteem van het koraalrif te behouden en workshops en reizen aan te bieden voor zeebiologen.
  • Watersportcentrum: Gasten kunnen deelnemen aan verschillende watersportactiviteiten zoals snorkelen, duiken, kajakken en jetskiën.
  • Spa: Een oase van ontspanning waar gasten kunnen genieten van verkwikkende massages en schoonheidsbehandelingen.
  • Fitnesscentrum: Voor degenen die in vorm willen blijven, is er een goed uitgerust fitnesscentrum.
  • Excursies en rondleidingen: Ontdek de prachtige omgeving met excursies zoals eilandhoppen, dolfijnen spotten en vissen op zee.
  • Duikcentrum: Ervaren duikinstructeurs staan klaar om gasten mee te nemen naar de mooiste duikplekken in de omgeving.
  • Zonne-energie en waterbottelarij: Het resort werkt op zonne-energie en heeft een eigen waterbottelarij om het gebruik van plastic te verminderen en duurzaamheid te bevorderen.


Hurawalhi Maldives Resort creëert een betoverende omgeving waar gasten kunnen genieten van het schitterende zeeleven, culinaire hoogstandjes, ontspanning en avontuur. Met luxe accommodaties, een scala aan restaurants en bars, en faciliteiten en activiteiten die variëren van spa-behandelingen tot spannende watersporten, biedt het resort een totaalervaring die voldoet aan de wensen van elke gast.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...