Hotel du Cap Eden Roc onthult nieuwe suites na uitgebreide renovaties

Hotel du Cap-Eden-Roc, gelegen in Antibes aan de glinsterende zuidkust van Frankrijk, is niet zomaar een hotel; het is een symbool van luxe en finesse die zijn gelijke nauwelijks kent. Dit legendarische resort, dat al meer dan honderd jaar de elite van de wereld verwelkomt, heeft onlangs de sluier opgelicht van haar gloednieuwe suites na een uitgebreide en minutieuze renovatie. Het is een plaats waar de grandeur van de Franse Rivièra niet alleen bewaard, maar zelfs naar nieuwe hoogten getild is.

De vernieuwingen zijn met grote zorgvuldigheid doorgevoerd, waarbij elke penseelstreek en elk gekozen meubelstuk getuigen van een gedegen respect voor de rijke geschiedenis en architectonische pracht van het resort. Het interieurdesign is zo aangepast dat de authentieke atmosfeer van Hotel du Cap-Eden-Roc behouden blijft, terwijl er tegelijkertijd wordt voldaan aan de hedendaagse verwachtingen van comfort en luxe.

Gasten die kiezen voor een verblijf in een van de gerenoveerde suites, worden ondergedompeld in een wereld van elegantie en exclusiviteit. Elke suite is een uniek kunstwerk op zich, van de sfeervolle juniorsuites tot aan de prestigieuze Eden-Roc Suite. Er is gebruikgemaakt van de fijnste materialen: denk aan marmeren badkamers, zachte textielsoorten en meubels op maat gemaakt door de beste ambachtslieden. De kleurthema'szijn een reflectie van de Middellandse Zee, de bloemrijke tuinen en het weelderige groene landschap dat het hotel omarmt.

Het zijn echter niet alleen de interieurs die de aandacht trekken. De terrassen van de suites fungeren als prachtige uitkijkpunten over de azuurblauwe zee en zijn zodanig ontworpen dat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. Het meubilair op deze terrassen nodigt uit tot urenlang relaxen onder de warme Mediterrane zon, terwijl men geniet van het uitzicht.

In lijn met de visuele vernieuwing is de technologie binnen de suites evenmin verwaarloosd. Moderne domotica-systemen stellen gasten in staat om hun omgeving met gemak te personaliseren, van de instellingen van verlichting en temperatuur tot aan geavanceerde entertainmentopties.

Het bolwerk van de internationale jetset, beroemdheden en koninklijkheden, blijft met dit nieuwe hoofdstuk in haar geschiedenis haar faam als toonaangevend luxeresort bevestigen. Met de lancering van de nieuwe suites aan de vooravond van het zomerseizoen, heet Hotel du Cap-Eden-Roc gasten welkom om te komen genieten van deze frisse, doch tijdloze grandeur.

De transformatie van het hotel beperkt zich niet tot de accommodaties. Ook de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de lobby, de bar en het restaurant, hebben een opfrisbeurt gehad. De keuken heeft nieuwe menu'sdie de fijnste lokale en seizoensgebonden producten benadrukken en deze worden geserveerd als ware culinaire meesterwerken. Dineren in Hotel du Cap-Eden-Roc is een ervaring die alle zintuigen prikkelt.

De spa- en wellnessfaciliteiten zijn evenmin overgeslagen in deze renovatiegolf. Gasten kunnen zich laven aan behandelingen en therapieën die het welzijn bevorderen, en daarbij zowel geestelijke als lichamelijke verjonging beloven.

Hotel du Cap-Eden-Roc blijft zo een toonaangevende naam in een wereld van vergankelijkheid en snelle veranderingen. Het is een belofte van een onvergetelijk verblijf, of het nu voor een romantisch uitje is, een gezinsvakantie of het vieren van een mijlpaal. De charme en elegantie van dit hotel, nu verrijkt met de nieuwste renovaties, laten zonder twijfel een onuitwisbare indruk achter op iedereen die de magie van de Franse Rivièra wil beleven zoals alleen Hotel du Cap-Eden-Roc dat kan bieden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...