Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Hotel du Cap Eden Roc onthult nieuwe suites na uitgebreide renovaties

Hôtel du Cap-Eden-Roc, het iconische luxe resort aan de Franse Rivièra, heeft onlangs twee nieuwe suites en vijf deluxe kamers gelanceerd als onderdeel van een lopend restauratieproject van 64 miljoen. De twee nieuwe suites met één slaapkamer, gelegen op de derde verdieping, hebben een balkon met uitzicht op de tuin en de zee, loungeruimtes en kleedkamers. De suites, samen met de vijf nieuwe deluxe kamers, beschikken over een eigen bar en led-tv's met een iPod-dock.

Alle badkamers hebben ook vloerverwarming, een traditionele kraan van Collection Axor Carlton van Hans Grohé en maken gebruik van een selectie marmer, waaronder roze Portugees marmer, Marfil en Bourgogne-steen. Naast de nieuwe kamers en suites is de Eden-Roc Suite van het hotel volledig gerenoveerd met een nieuwe inrichting en meubilair, evenals een weelderige tuin, beboste pergola en jacuzzi op het 2.690 vierkante meter grote terras met uitzicht op de Middellandse Zee en de Lerins-eilanden.

Deze meest recente renovaties komen op de hielen van een nieuwe villa, Villa Eleana, die vorig jaar werd onthuld. De structuur op twee niveaus heeft drie slaapkamers en badkamers, een volledig uitgeruste keuken, een loungeruimte, een eigen buitenzwembad en een tuin. Goed om te weten: Persoonlijke butlers zijn beschikbaar in de villa.

Oorspronkelijk gebouwd in 1870, begon de voortdurende restauratie van het hotel in 2007, de eerste grote renovatie sinds de jaren vijftig. In de afgelopen vier jaar zijn twee nieuwe restaurants en een nieuw zwembad en strand geïntroduceerd en zijn alle openbare ruimtes gerenoveerd. Hotel du Cap Eden Roc maakt deel uit van Oetker Collection