Het Portals Hills Boutique Hotel maakt indruk op ons met Fendi Penthouses

Een stijlvolle penthouse-suite is waar veel veeleisende reizigers van dromen bij het plannen van hun volgende luxe vakantie. Een door Fendi ingerichte penthouse, gelegen in een van de meest exclusieve wijken op het betoverende eiland Mallorca, Spanje, tilt die droom naar een geheel nieuw niveau.

Het prestigieuze Portals Hills Boutique Hotel, genesteld op een heuvel met uitzicht op de prachtige turquoise wateren van de Middellandse Zee, biedt precies zo'n bijzonder penthouse. In dit glamoureuze hotel kunnen gasten kiezen uit twee Fendi Casa ingerichte penthouses, die een toonbeeld zijn van tijdloze elegantie en verbluffend design. Luc van Acker, een interieurontwerper van formaat, heeft de sfeer in deze prachtige penthouses gecreëerd, compleet met twee slaapkamers met eigen badkamer en indrukwekkende leefruimtes.

Enkele van de hoogtepunten zijn de Dornbracht apparaten en espressomachines in de keuken, hoogwaardige entertainmentsystemen en, uiteraard, het verfijnde Italiaanse designmeubilair van Fendi. Maar dat is niet alles: het Portals Hills Boutique Hotel beschikt ook over een privélift die gasten naar het dakterras brengt, waar ze kunnen genieten van een onbelemmerd uitzicht op zee vanuit het comfort van een luxe ligstoel.

En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een verbluffende Fendi-ontworpen cabana aan het zwembad beschikbaar voor optimaal plezier. Of het nu gaat om het ontvangen van gasten, het in alle privacy genieten van de buitengewone omgeving, of simpelweg naar de lucht staren, alles wordt interessanter en luxueuzer dankzij de Fendi-aankleding. Het op Miami geïnspireerde boetiekhotel was al een van de meest glamoureuze locaties op Mallorca, met 29 residentiële stijl suites, maar de toevoeging van de Fendi-ingerichte penthouses maakt een verblijf hier nog onweerstaanbaarder.

Het Portals Hills Boutique Hotel biedt zijn gasten een scala aan eersteklas faciliteiten en diensten om hun verblijf onvergetelijk te maken. Naast de verfijnde penthouses beschikt het hotel over een uitstekend gastronomisch restaurant waar gasten kunnen genieten van de fijnste Mediterrane en internationale gerechten, bereid met verse, lokale ingrediënten. De elegante hotelbar, met zijn uitgebreide selectie van cocktails en drankjes, is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het panoramische uitzicht op de omgeving.

Voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning en welzijn, biedt het hotel een luxueuze spa, waar men kan kiezen uit een breed scala aan behandelingen en therapieën om lichaam en geest te verjongen. Er is ook een ultramodern fitnesscentrum beschikbaar voor diegenen die tijdens hun verblijf actief willen blijven.

De locatie van het hotel in een van de meest exclusieve delen van Mallorca biedt gasten gemakkelijke toegang tot enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van het eiland, zoals de charmante stad Palma de Mallorca, het indrukwekkende berglandschap van de Serra de Tramuntana en talloze idyllische stranden en baaien. Het hotel biedt tevens verschillende georganiseerde excursies en activiteiten om de gasten een authentieke Mallorcaanse ervaring te bieden.

De combinatie van de prachtige Fendi-ingerichte penthouses, de uitmuntende faciliteiten en de schitterende locatie maken het Portals Hills Boutique Hotel tot een topbestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een ongeëvenaarde luxe ervaring op het eiland Mallorca.

  • Gastronomisch restaurant: Dit verfijnde restaurant in het Portals Hills Boutique Hotel biedt gasten een onvergetelijke culinaire ervaring, waar de fijnste Mediterrane en internationale gerechten worden geserveerd. Met een focus op verse, lokale ingrediënten en een passie voor smaak en kwaliteit, zorgt het getalenteerde keukenteam ervoor dat elke maaltijd een waar genot is voor de zintuigen. Het stijlvolle en elegante interieur van het restaurant creëert een intieme en ontspannen sfeer waar gasten kunnen genieten van een uitmuntende keuken en een uitstekende service.
     
  • Panoramische hotelbar: De panoramische hotelbar in het Portals Hills Boutique Hotel biedt een elegante en gezellige ambiance waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een breed scala aan heerlijke cocktails en drankjes. Het ervaren barpersoneel zorgt voor een uitstekende service en is altijd bereid om aanbevelingen te doen of gepersonaliseerde drankjes te bereiden. Met het adembenemende uitzicht op de omliggende landschappen en de turquoise wateren van de Middellandse Zee, is deze bar de ideale plek om te genieten van een ontspannende avond of een gezellig samenzijn met vrienden of familie.
     
  • Fendi Casa Penthouses: Deze twee luxe penthouses in het Portals Hills Boutique Hotel zijn ware toonbeelden van tijdloze elegantie en verbluffend design. Ingericht door het gerenommeerde modehuis Fendi Casa en interieurontwerper Luc van Acker, combineren deze exclusieve penthouses het beste van Italiaanse stijl en vakmanschap met moderne voorzieningen en comfort. Elke penthouse beschikt over twee slaapkamers met eigen badkamer, indrukwekkende leefruimtes en een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. De verfijnde en luxueuze sfeer in deze penthouses zorgt voor een uitzonderlijke en onvergetelijke verblijfservaring voor de meest veeleisende gasten.
     
  • Residentiële stijl suites: De 29 stijlvolle en comfortabele residentiële stijl suites in het Portals Hills Boutique Hotel zijn ontworpen om gasten een gevoel van thuis te bieden, terwijl ze genieten van alle luxe voorzieningen die men mag verwachten in een boetiekhotel. Deze prachtig ingerichte suites zijn voorzien van comfortabele bedden, moderne badkamers en een zithoek, waar gasten kunnen ontspannen na een dag vol activiteiten. Met een combinatie van hedendaagse elegantie en huiselijk comfort, zijn deze suites de perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een verfijnde en ontspannen accommodatie tijdens hun verblijf op het prachtige eiland Mallorca.

 

Andere faciliteiten:

  • Luxe spa: Een serene spa met een breed scala aan behandelingen en therapieën om lichaam en geest te verjongen.
  • Fitnesscentrum: Een ultramodern fitnesscentrum waar gasten in vorm kunnen blijven tijdens hun verblijf.
  • Fendi-ontworpen cabana: Een stijlvolle cabana aan het zwembad, ingericht door Fendi, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de buitengewone omgeving.
  • Excursies & Activiteiten: Georganiseerde uitstapjes en activiteiten om de lokale cultuur en omgeving te verkennen, zoals bezoeken aan historische bezienswaardigheden, wandelingen in de Serra de Tramuntana en boottochten langs de kust.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...