Conrad Xiamen is een iconisch Hotel met uitzicht op Zee in Siming CBD

Het Conrad Xiamen hotel, gelegen aan de kust in het hart van het Siming Central Business District van Xiamen, springt in het oog met zijn unieke zeilvormige architectuur. Dit wereldwijde icoon wordt ook geprezen om zijn buitengewone accommodaties en uitstekende klantenservice. Het luxueuze high-end hotel bevindt zich naast een winkelcentrum en een bioscoop, in het prestigieuze winkelgebied Shapowei. Hierdoor kunnen bezoekers genieten van authentieke restaurants en trendy cafés voordat ze zich naar de 37e verdieping begeven voor een panoramisch uitzicht op het beroemde eiland Gulangyu.

Reizigers kunnen kiezen uit 241 gastenverblijven in het hoogste hotel aan zee van deze historische havenstad. Elke kamer is voorzien van kamerhoge ramen voor een prachtig uitzicht, een espressomachine en Bose-geluidssystemen, naast vele andere indrukwekkende voorzieningen.

De 37e verdieping van het Conrad Xiamen beschikt over een charmant binnenzwembad en een 24-uurs healthclub, waar gasten kunnen werken aan hun conditie en lichaamsvorm. Na een inspannende training kunnen bezoekers ontspannen in de prachtige Conrad Spa, waar een scala aan gepersonaliseerde behandelingen wordt aangeboden om pijn en zorgen te verlichten. Dit iconische hotel combineert luxe accommodatie met een uitstekende locatie, waardoor het de perfecte keuze is voor een onvergetelijk verblijf in Xiamen.

Naast de prachtige accommodaties en faciliteiten biedt het Conrad Xiamen hotel een verscheidenheid aan eet- en drinkgelegenheden die gasten kunnen verkennen. Van verfijnde restaurants tot gezellige bars en lounges, er is voor elk wat wils.

Het hotel beschikt over meerdere restaurants, waaronder een stijlvolle en moderne eetgelegenheid waar internationale en Aziatische gerechten geserveerd worden. Gasten kunnen genieten van een uitgebreid buffet voor ontbijt, lunch en diner, evenals à-la-carte-opties die een scala aan smaken en culinaire tradities vertegenwoordigen. Voor fijnproevers die op zoek zijn naar lokale lekkernijen, biedt het hotel een authentiek Chinees restaurant waar traditionele en innovatieve gerechten worden geserveerd, bereid met de beste ingrediënten en technieken.

Na een heerlijke maaltijd kunnen gasten zich begeven naar de stijlvolle hotelbar of de exclusieve lounge op de bovenste verdieping, waar ze kunnen genieten van een breed scala aan drankjes, van verfrissende cocktails tot premium sterke dranken en wijnen. Het panoramische uitzicht op de kust en de stad Xiamen maakt deze plekken ideaal om te ontspannen en te genieten van een gezellige avond met vrienden of familie.

Het Conrad Xiamen hotel biedt ook uitstekende faciliteiten voor zakelijke evenementen en speciale gelegenheden, zoals vergaderzalen en feestzalen die kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen en behoeften van de gasten. De professionele evenementenplanners en cateringservices van het hotel zorgen ervoor dat elk evenement soepel verloopt en een onvergetelijke ervaring wordt voor alle betrokkenen.

Het Conrad Xiamen hotel is de perfecte bestemming voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers die op zoek zijn naar een luxueus en ontspannend verblijf in deze bruisende stad, terwijl ze genieten van onberispelijke service, voortreffelijke culinaire ervaringen en adembenemende uitzichten.

  • Het internationale en Aziatische restaurant in het Conrad Xiamen Hotel biedt gasten een stijlvolle en moderne eetervaring, waar ze kunnen genieten van zowel een uitgebreid buffet als à-la-carte-opties. Dit restaurant, met zijn warme sfeer en verfijnde inrichting, is een uitstekende keuze voor een heerlijke maaltijd in een ontspannen omgeving. Het menu biedt een breed scala aan internationale en Aziatische gerechten, met bijzondere nadruk op de lokale smaken en ingrediënten uit de regio Xiamen. De getalenteerde chefs bereiden elke maaltijd met zorg en aandacht, waarbij ze gebruik maken van verse, seizoensgebonden producten om smaakvolle en verfijnde gerechten te creëren. Gasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts die zijn ontworpen om te voldoen aan een breed scala aan smaakvoorkeuren. Van smaakvolle salades en soepen tot verleidelijke vlees- en visgerechten, en van verfijnde Aziatische noedels en rijstgerechten tot decadente desserts, het menu biedt voor elk wat wils. Bovendien zorgt het attente en vriendelijke personeel ervoor dat gasten zich welkom en verzorgd voelen tijdens hun bezoek aan het restaurant. Of je nu een zakenlunch plant, een romantisch diner voor twee of een gezellige maaltijd met vrienden en familie, het internationale en Aziatische restaurant in het Conrad Xiamen Hotel biedt een onvergetelijke culinaire ervaring die zowel je smaakpapillen als je zintuigen zal bekoren.

  • Het authentieke Chinese restaurant biedt gasten een verfijnde en sfeervolle eetervaring, waar traditionele en innovatieve Chinese gerechten centraal staan. Dit restaurant is een ideale plek om te genieten van de rijke culinaire tradities van China, met een menu dat een breed scala aan smaken en texturen omvat, met zorg en aandacht bereid door ervaren chefs. In dit elegante restaurant ligt de nadruk op het gebruik van de beste ingrediënten en technieken om de authentieke smaken en aroma'svan de Chinese keuken te benadrukken. Het menu is zorgvuldig samengesteld om een ​​breed scala aan gerechten te bieden, van klassieke favorieten tot eigentijdse interpretaties van traditionele recepten. Gasten kunnen genieten van een selectie van voorgerechten, soepen, vlees- en visgerechten, groenten, rijst en noedels, allemaal bereid met verse, seizoensgebonden ingrediënten en verfijnde kooktechnieken. De gerechten zijn zowel visueel aantrekkelijk als smaakvol, wat zorgt voor een onvergetelijke eetervaring. Het attente en deskundige personeel zorgt ervoor dat gasten zich welkom en op hun gemak voelen tijdens hun bezoek aan het authentieke Chinese restaurant. Of je nu een intiem diner voor twee plant, een zakelijke bijeenkomst of een viering met vrienden en familie, dit restaurant biedt een uitstekende gelegenheid om de rijke culinaire tradities van China te ontdekken en te waarderen.

  • Stijlvolle hotelbar Conrad Xiamen Hotel: Deze elegante en verfijnde bar in het Conrad Xiamen Hotel biedt gasten een ontspannen en sfeervolle omgeving om te genieten van een breed scala aan drankjes. Of je nu zin hebt in een verfrissende cocktail, een glas premium sterke drank of een heerlijke wijn, deze stijlvolle hotelbar heeft het allemaal. Het ervaren barpersoneel staat klaar om indruk te maken met hun mixologische vaardigheden en kennis van diverse drankjes. Ze kunnen klassieke cocktails bereiden of je verrassen met hun eigen unieke creaties, allemaal met behulp van hoogwaardige ingrediënten en de nieuwste technieken. Naast het aanbod aan drankjes, biedt de stijlvolle hotelbar in het Conrad Xiamen Hotel ook een uitnodigende sfeer, perfect voor een ontspannen avond met vrienden, collega'sof een speciaal iemand. Het stijlvolle interieur, de comfortabele zitplaatsen en de warme verlichting dragen bij aan een luxueuze en intieme ervaring. Of je nu na een lange dag werken wilt ontspannen met een drankje, voorafgaand aan een diner een aperitief wilt nuttigen of een avondje uit wilt afsluiten met een slaapmutsje, de stijlvolle hotelbar in het Conrad Xiamen Hotel is de ideale plek om te genieten van verfijnde drankjes en een gezellige sfeer.

  • Conrad Xiamen Hotel Exclusieve lounge op de bovenste verdieping: Deze gezellige en luxueuze lounge op de bovenste verdieping van het Conrad Xiamen Hotel biedt gasten een adembenemend panoramisch uitzicht op de kust en de stad Xiamen. Het is de perfecte plek om te ontspannen, te socializen en te genieten van de prachtige omgeving. De exclusieve lounge is ontworpen met comfort en elegantie in gedachten, met stijlvolle zitplaatsen en een warme, uitnodigende sfeer. Het is een ideale ruimte om te ontspannen na een lange dag sightseeing of werken, of om gewoon achterover te leunen en te genieten van het spectaculaire uitzicht. Gasten kunnen genieten van een selectie van verfijnde drankjes en lichte hapjes, terwijl ze zich laten betoveren door het prachtige uitzicht op de kust en de bruisende stad Xiamen. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven en te genieten van een rustig moment van ontspanning. De exclusieve lounge op de bovenste verdieping van het Conrad Xiamen Hotel biedt ook een uitstekende gelegenheid om te socializen en te netwerken met andere gasten. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om een goed gesprek te voeren of gewoon wilt genieten van het gezelschap van gelijkgestemde reizigers, deze prachtige lounge biedt het perfecte kader voor een ontspannen en gedenkwaardige ervaring.

  • Conrad Xiamen Hotel 241 gastenverblijven: Deze luxe kamers in het Conrad Xiamen Hotel zijn ontworpen om gasten te verwennen met een ongeëvenaarde ervaring. Elk van de 241 gastenverblijven is uitgerust met kamerhoge ramen die een prachtig uitzicht op de omgeving bieden, waardoor u zich volledig ondergedompeld voelt in de schoonheid van Xiamen. De kamers zijn uitgerust met espressomachines, zodat gasten op elk moment van de dag kunnen genieten van een verse kop koffie, en Bose-geluidssystemen om muziek en entertainment van de hoogste kwaliteit te garanderen. Daarnaast zijn de kamers voorzien van luxe beddengoed, comfortabele zitplaatsen en een elegant interieur, waardoor een ontspannen en verfijnde sfeer ontstaat. Naast deze indrukwekkende voorzieningen, bieden de 241 gastenverblijven van het Conrad Xiamen Hotel ook toegang tot de vele faciliteiten en diensten van het hotel, zoals het binnenzwembad, de 24-uurs healthclub en de Conrad Spa. Deze hoogwaardige faciliteiten en de uitzonderlijke klantenservice zorgen ervoor dat gasten een onvergetelijk verblijf hebben in dit weelderige high-end hotel.

  • Het Conrad Xiamen Hotel biedt zijn gasten een indrukwekkende reeks faciliteiten om hun verblijf zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. Een van de hoogtepunten is het charmante binnenzwembad, gelegen op de 37e verdieping, dat een verbluffend uitzicht op de omgeving biedt. Hier kunnen gasten baantjes trekken of gewoon genieten van het rustgevende water terwijl ze de schoonheid van Xiamen bewonderen. Voor gasten die hun conditie en lichaamsvorm willen onderhouden, is er de 24-uurs healthclub. Deze moderne fitnessruimte is uitgerust met de nieuwste apparatuur en biedt de mogelijkheid om te trainen op elk moment van de dag, met de steun van deskundige trainers en een verscheidenheid aan fitnesslessen. Om te ontspannen en de stress van het dagelijks leven achter zich te laten, kunnen gasten terecht bij de Conrad Spa. Deze rustgevende spa biedt een scala aan gepersonaliseerde behandelingen, ontworpen om pijn en zorgen te verlichten. Professionele therapeuten zorgen ervoor dat elke behandeling op maat wordt gemaakt om aan de specifieke behoeften van de gasten te voldoen. Daarnaast biedt het Conrad Xiamen Hotel ook vergader- en feestzalen, die kunnen worden aangepast aan de wensen en behoeften van de gasten. Deze flexibele evenementenruimtes zijn ideaal voor zakelijke evenementen en speciale gelegenheden, met moderne audiovisuele apparatuur en een toegewijd team dat zorgt voor een naadloze organisatie en uitvoering van elk evenement.


Siming Central Business District van Xiamen

Het Siming Central Business District (CBD) is een belangrijk zakelijk en commercieel centrum in Xiamen, een levendige stad aan de zuidoostkust van China. Dit district ligt in het hart van de stad en staat bekend om zijn moderne architectuur, hoogbouw kantoorgebouwen, luxe hotels, winkelcentra, restaurants en culturele bezienswaardigheden.

De combinatie van zaken, handel, toerisme en cultuur maakt het Siming CBD een ideale bestemming voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. In dit district bevinden zich tal van internationale bedrijven, financiële instellingen, conferentiecentra en tentoonstellingsruimtes, waardoor het een belangrijk knooppunt is voor zakelijke activiteiten en netwerkmogelijkheden.

Daarnaast biedt het Siming CBD een verscheidenheid aan recreatieve en culturele attracties. Winkelcentra en winkelstraten, zoals het prestigieuze winkelgebied Shapowei, bieden bezoekers de kans om te winkelen bij zowel lokale als internationale merken, terwijl talrijke restaurants en cafés een breed scala aan culinaire ervaringen bieden, variërend van authentieke lokale gerechten tot internationale keukens.

Op het gebied van cultuur kunnen bezoekers verschillende musea, kunstgalerijen en historische locaties verkennen die de rijke geschiedenis en cultuur van Xiamen weerspiegelen. Bovendien biedt het district een gemakkelijke toegang tot andere belangrijke bezienswaardigheden in de stad, zoals het beroemde eiland Gulangyu, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat en bekend staat om zijn goed bewaarde koloniale architectuur en autovrije straten.

Het Siming Central Business District van Xiamen is een dynamische en veelzijdige bestemming die een breed scala aan zakelijke, commerciële, culturele en recreatieve mogelijkheden biedt voor bezoekers om te verkennen en te genieten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...