Nobu Hotel Palo Alto - een oase van Japanse Architectuur en Ongeëvenaarde Gastvrijheid in Californië

In het technologie-gedreven hart van Noord-Californië verwelkomt Nobu Hotel Palo Alto haar gasten voor een ontspannen verblijf. Zodra bezoekers arriveren, worden ze begroet door deskundig gastvrijheidspersoneel voor een vlekkeloze incheckprocedure, inclusief een warme handdoek en een verfrissende lychee-mocktail. Het onlangs gerenoveerde boetiekhotel met 73 kamers, ontworpen door het bekroonde, in Los Angeles gevestigde Montalba Architects, onthult Ryokan-geïnspireerde kamers, suites en vergaderzalen.

De architecten lieten zich voor dit pand in Palo Alto inspireren door het beroemde zusterhotel Nobu Ryokan Malibu. De interieurs van de kamers weerspiegelen de traditionele Japanse architectuur, met warm hout, minimalistische texturen, rustgevend Crema Marfil-marmer en aardse tinten. De kamers zijn uitgerust met handgemaakte Japanse armaturen en subtiel geïntegreerde technologie.

Gasten kunnen naar beneden wandelen om te genieten van een maaltijd in het eigen Nobu-restaurant, dat de Californië-ontmoet-Japan designesthetiek belichaamt waar het merk bekend om staat. De renovatie heeft de eetruimte uitgebreid naar buiten, waar bezoekers kunnen genieten van de delicatessen van het eetcafé. Geometrische architectuur met teakhouten accenten en perfect onderhouden buxushagen maken dineren in Nobu een oase, weg van de drukte van University Avenue.

Het hotel ligt op loopafstand van de beste restaurants, cafés en galerieën van Palo Alto, zoals Pace Gallery, die zich op minder dan een steenworp afstand bevindt. Nobu Palo Alto verwelkomt gasten met ongeëvenaarde gastvrijheid en het personeel zet dezelfde inzet in voor de gezondheid en veiligheid van hun gasten in het huidige reisklimaat. Het hotel heeft verschillende veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd, zoals thermische screening van alle bezoekers, het naleven van alle regelgeving en geavanceerde sterilisatietechnieken. Inchecken gebeurt contactloos en kamers blijven 48 uur leeg na het uitchecken.

Het Nobu Hotel Palo Alto biedt niet alleen een unieke en luxueuze accommodatie, maar ook een scala aan voorzieningen en diensten die zowel zakenreizigers als vakantiegangers zullen bekoren. Het hotel beschikt over een ultramodern fitnesscentrum, uitgerust met de nieuwste apparatuur, zodat gasten in vorm kunnen blijven tijdens hun verblijf. Daarnaast zijn er spa- en wellnessfaciliteiten beschikbaar voor wie op zoek is naar ontspanning en verjonging.

Voor zakelijke gasten biedt het hotel state-of-the-art vergaderzalen en evenementenruimtes, ideaal voor conferenties, seminars en netwerkbijeenkomsten. Het ervaren evenemententeam van het hotel staat klaar om elk evenement naadloos te laten verlopen, van de planning tot de uitvoering.

De locatie van het hotel in het hart van Silicon Valley maakt het de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Bezoekers kunnen een bezoek brengen aan de nabijgelegen technologiebedrijven, zoals Google en Facebook, of deelnemen aan rondleidingen om meer te weten te komen over de geschiedenis en cultuur van de regio. Bovendien ligt het hotel op korte afstand van de prachtige Californische kustlijn, waar gasten kunnen genieten van de zon, het zand en het surfen.

Nobu Hotel Palo Alto heeft echt een onvergetelijke gastervaring gecreëerd, met zijn mix van traditionele Japanse gastvrijheid en het beste van Californië. De combinatie van een adembenemend interieur, uitstekende voorzieningen en een onberispelijke service zorgt ervoor dat gasten zich thuis voelen en graag terugkeren tijdens hun volgende bezoek aan Noord-Californië.

Of je nu een lokale inwoner bent die op zoek is naar een verblijf, of Californië bezoekt voor een weekendje wijnproeven, Nobu Hotel Palo Alto heeft een gastervaring gecreëerd die de traditionele gastvrijheid overtreft.

Nobu Hotel Palo Alto biedt een uitgebreide reeks faciliteiten en voorzieningen om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Hieronder volgt een lijst van de verschillende restaurants, bars, accommodaties en andere faciliteiten die het hotel te bieden heeft:

Restaurants en bars:

  • Nobu Restaurant: Het eigen restaurant van het hotel, gespecialiseerd in verfijnde Japanse gerechten met een Californische twist, serveert een uniek menu met verse ingrediënten en innovatieve smaakcombinaties.
  • Lobby Lounge: Een stijlvolle lounge in de lobby waar gasten kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan drankjes, waaronder ambachtelijke cocktails, premium wijnen en diverse koffie- en theesoorten.
  • Buiten eetcafé: Een uitnodigende buitenruimte waar gasten kunnen genieten van een maaltijd of een drankje in een ontspannen sfeer, omringd door een prachtige geometrische architectuur en verzorgde buxushagen.


Accommodaties:

  • Ryokan-geïnspireerde kamers: Stijlvolle en comfortabele kamers met een traditionele Japanse inrichting, warme houttinten, Crema Marfil-marmer en aardse kleurenpaletten.
  • Luxueuze suites: Ruime en elegant ingerichte suites met aparte woon- en slaapgedeeltes, exclusieve voorzieningen en een panoramisch uitzicht op de stad.
  • Vergaderzalen en evenementenruimtes: Modern uitgeruste ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties, seminars en speciale evenementen, ondersteund door het professionele evenemententeam van het hotel.


Overige faciliteiten:

  • Fitnesscentrum: Een ultramodern fitnesscentrum met de nieuwste apparatuur, zodat gasten hun trainingsroutine kunnen voortzetten tijdens hun verblijf.
  • Spa- en wellnessfaciliteiten: Ontspannende en verjongende behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen, aangeboden door deskundige therapeuten.
  • Concierge-service: Een deskundig en behulpzaam conciërgeteam dat 24/7 beschikbaar is om gasten te assisteren bij het plannen van uitstapjes, het reserveren van restaurants en het regelen van vervoer.
  • Veiligheidsmaatregelen: Geavanceerde veiligheidsprotocollen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...