Geniet van topniveau luxe in de Residences van het Waldorf Astoria New York

Het Waldorf Astoria New York is een echte institutie, een icoon van luxe en grandeur. Met zijn rijke geschiedenis en majestueuze uitstraling trekt dit hotel al jarenlang bezoekers aan die de fijnere dingen in het leven waarderen. Wat ooit de keuze was voor koninklijkheden, presidenten en sterren, is nu bereikbaar voor iedereen die zichzelf wil trakteren op een ongeëvenaarde luxe ervaring. Dit kan niet alleen door een kamer te boeken in het beroemde hotel zelf, maar nu ook door te verblijven in de exclusieve Waldorf Astoria'sResidences, welke dezelfde glamour en pracht uitstralen waarmee het hotel synoniem staat.

De allure van het Waldorf Astoria Residences is meteen merkbaar vanaf het moment dat men binnenstapt. Elke residence is een toonbeeld van klasse, ontworpen om het summum te bieden in termen van wooncomfort en luxueuze stijl. Het design van de appartementen respecteert de historische architectuur van het hotel, terwijl ze toch voorzien zijn van moderne gemakken en een eigentijds gevoel.

Stelt u zich eens voor dat u verblijft in een ruime suite met elegante meubels, waar elk detail zorgvuldig is gekozen om het gevoel van een luxueuze stadswoning te creëren. U kunt kiezen uit verschillende types appartementen, met één tot vier slaapkamers, allemaal ontworpen om te voldoen aan de verschillende behoeften van de gasten. Of u nu voor zaken reist of voor een familievakantie, de Residences bieden de perfecte mix van comfort en stijl.

In uw eigen appartement wordt u verwend met de nieuwste technologieën. Smart tv'sverzekeren dat u nooit iets mist van uw favoriete programma'sof films, terwijl het high-speed internet ervoor zorgt dat u altijd verbonden bent. De slimme licht- en geluidssystemen kunnen naar wens worden ingesteld, wat bijdraagt aan de sfeer van elke kamer. In de volledig uitgeruste keukens kunt u, als u dat wilt, een heerlijke maaltijd bereiden alsof u thuis bent, en de badkamers zijn een toonbeeld van luxe, voorzien van hoogwaardige materialen en afwerkingen.

Maar het ware genot van een verblijf in de Waldorf Astoria Residences zit misschien wel in de details die het dagelijks leven net dat beetje extra geven. Er is een professionele wasruimte waar uw kleding en andere items zorgvuldig worden gestoomd en gestreken, als onderdeel van de uitstekende service. Het personeel en management hechten veel waarde aan uw privacy en comfort. Een 24-uurs conciërgedienst staat tot uw beschikking, zodat elke wens op elk uur van de dag vervuld kan worden.

Gelegen in het hart van Manhattan, liggen de Residences op steenworp afstand van alles wat New York te bieden heeft. Om de hoek vindt u het bruisende straatleven, met een overvloed aan winkels, toprestaurants en gezellige cafés. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met musea en theaters rond Broadway, terwijl iconische attracties zoals Central Park en Times Square binnen handbereik zijn. En met een directe toegang tot Grand Central Station is het verkennen van de rest van de stad een fluitje van een cent.

Een verblijf in de Residences van het Waldorf Astoria New York is een ervaring die u niet snel zult vergeten. Met tarieven die beginnen bij €1.200 per nacht, afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid, zijn deze luxe woningen een investering in een ervaring van topniveau. Boek uw verblijf en ontdek zelf hoe het is om te leven in de schoot van luxueuze comfort. Met de Waldorf Astoria'sResidences transformeert uw vakantie in een ervaring van pure verwennerij en onvergetelijke herinneringen. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en trakteer uzelf op de luxe die u verdient.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...