Luxe strandvertier - Penthouse II in 57 Ocean

In het hart van Miami Beach biedt Penthouse II in 57 Ocean een exclusief toevluchtsoord voor degenen die op zoek zijn naar ongekende luxe en een leven aan het strand. Dit schitterende penthouse is een toonbeeld van elegantie en biedt bewoners een privé-ervaring van het verfijnde leven aan zee, met adembenemende uitzichten en eersteklas voorzieningen.

Penthouse II bevindt zich in één van de meest begeerlijke wooncomplexen langs de kustlijn van Miami Beach. Deze residentie heeft een gevel die ontworpen is door de bekroonde architect Bernardo Fort-Brescia van Arquitectonica, en het interieur is vormgegeven door de veelgeprezen Braziliaanse ontwerpster Patricia Anastassiadis. Dit samenspel van talenten resulteert in een harmonieus design dat modern comfort met tijdloze klasse vermengt.

Bewoners van dit penthouse kunnen dagelijks genieten van een 360 graden uitzicht op de oceaan, de Intracoastal Waterway en de skyline van Miami. Het appartement beschikt over vier slaapkamers, vijf badkamers en een poederkamer, verspreid over een aanzienlijke oppervlakte van ongeveer 3.700 vierkante voet binnenruimte, met een aanvullend 2,000 vierkante voet buitenruimte. De ruimtes zijn ontworpen om naadloos op elkaar aan te sluiten, met terrassen die zich rondom het gehele penthouse uitstrekken en indrukwekkende hoogten bereiken om het gevoel van grenzeloze vrijheid en openheid te versterken.

Het interieur van Penthouse II weerspiegelt een onberispelijk gevoel voor stijl, met elegante stenen vloeren en aangepaste Italiaanse kasten die zowel functionaliteit als esthetiek bieden. De keuken is uitgerust met state-of-the-art apparaten van Wolf en Sub-Zero en beschikt over marmeren werkbladen die genoeg ruimte bieden voor zowel alledaagse maaltijden als grootschalige entertainmentdoeleinden.

De master suite in dit exclusieve penthouse is een oase van rust en weelde. Het biedt ruime slaapplekken, een eigen zonneterras en een decadente badkamer met een vrijstaand bad, wat de bewoner een privésanctuarium biedt. Andere opvallende kenmerken van het penthouse zijn een privélift die direct toegang geeft tot de residentie, en een zwembad dat perfect is voor ontspanning en entertainment.

Naast de indrukwekkende features van het penthouse zelf, biedt het 57 Ocean-complex tal van voorzieningen die bijdragen aan de luxe levensstijl van de bewoners. Dit omvat een wellnesspaviljoen met een therapeutisch gebied, een ontspanningsruimte en een spa; een fitnesscentrum dat 24 uur per dag open is; directe toegang tot het strand met persoonlijke diensten; en diverse loungegebieden waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en genieten van het tropische klimaat van Miami Beach.

De combinatie van deze luxe eigenschappen en voorzieningen maakt Penthouse II een ware droom voor mensen met verfijnde smaken die een buitengewoon leven aan het strand willen leiden. Met prijzen vanaf $38 miljoen vertegenwoordigt dit penthouse het summum van een exclusieve strandervaring.

Verdergaand op deze betoverende residentie, Penthouse II en het 57 Ocean-complex belichamen de essentie van luxe wonen op een toplocatie. Hier vinden bewoners niet alleen een prachtig huis, maar ook een gemeenschap die uitblinkt in privacy en exclusiviteit. Elk aspect van het gebouw is zorgvuldig overwogen om een sfeer van comfort en luxe te creëren die de drukte van het dagelijks leven overstijgt.

De levendige buurt waarin 57 Ocean zich bevindt, staat bekend om zijn culturele diversiteit en energieke levensstijl. Bewoners kunnen de nabijgelegen gastronomische restaurants, boetieks en kunstgalerijen verkennen of genieten van de serene natuur in het North Beach Oceanside Park. De centrale ligging biedt gemakkelijke toegang tot beroemde bestemmingen zoals Bal Harbour Shops en de Miami Design District, waardoor de bewoners van dit penthouse het beste van beide werelden hebben: isolatie binnen hun luxueuze toevluchtsoord en verbinding met het bruisende leven van Miami.

Een aanzienlijke bijdrage aan de aantrekkelijkheid van Penthouse II is de nadruk op duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid die 57 Ocean vertegenwoordigt. Het gebouw is ontworpen met oog voor het behoud van de natuurlijke schoonheid van de omgeving en maakt gebruik van groene bouwtechnieken en materialen die het milieu respecteren, wat de bewoners een gevoel van trots geeft omdat ze deel uitmaken van een gemeenschap die initiatieven voor een beter milieu ondersteunt.

In conclusie biedt Penthouse II in 57 Ocean een zeldzame kans om te wonen in een wereld van luxueuze rust en privacy, terwijl men geniet van het sprankelende panorama van Miami Beach. Met doordachte details, verfijnde afwerkingen en sublieme voorzieningen, is dit penthouse niet alleen een thuis, maar een symbool van een levensstijl die luxe en harmonie met de natuurlijke wereld combineert. Voor de bevoorrechte individuen die het zich kunnen veroorloven is dit een onmiskenbare kans om deel uit te maken van een elite enclave aan het strand.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...