SeaScape zijn luxueuze drijvende villa's voor unieke vakantiebelevenissen

Er bestaan diverse schitterende woonvormen en uiteenlopende soorten luxe. Als jouw voorkeur uitgaat naar het genieten van je favoriete wodka in een luxueuze woonpod, vlakbij een privé-eiland, dan hebben we precies wat je nodig hebt. BMT Asia Pacific heeft een nieuw concept aan de kust ontwikkeld, genaamd SeaScape. Hiermee kunnen hotelontwikkelaars flexibel inspelen op de wensen van hun gasten en accommodaties wereldwijd inzetten op een unieke en bijzondere manier.

SeaScape is een betoverend drijvend woonconcept, bestaande uit prachtige villa's. Het ontwerp is gericht op ultieme stijl, met strakke lijnen en open buitenruimtes. De villa's zijn geplaatst op een driehoekige pontonbasis. Elke villa, of module, kan afzonderlijk worden gebruikt of als onderdeel van een groter drijvend complex dat met elkaar is verbonden. Daarom geloven we dat SeaScape een ware revolutie voor vakantiegangers kan zijn.

In geval van afwezigheid van telefoonbereik kan een goede satelliettelefoon uitkomst bieden. SeaScape biedt ongekende luxe; zo is er bijvoorbeeld een onderwater hoofdslaapkamer ontworpen als een cilindrische kamer met een diameter van 4 meter. Deze is vervaardigd uit hoogwaardig acryl, zodat het bestand is tegen de waterdruk en een unieke resortervaring onder water biedt.

Naast het luxueuze karakter is SeaScape ook zeer functioneel. De geprefabriceerde onderdelen passen gemakkelijk in een standaard zeecontainer, wat betekent dat het relatief goedkoop kan zijn om te transporteren en installeren. Alles bij elkaar is dit concept zo dicht bij perfectie als we ooit hadden kunnen bedenken.

SeaScape gaat verder dan alleen het aanbieden van een unieke woonervaring; het streeft ook naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De drijvende villa's zijn uitgerust met zonnepanelen en regenwateropvangsystemen om energie en water te besparen. Bovendien zijn de gebruikte materialen zorgvuldig gekozen om de ecologische impact te minimaliseren.

De indeling van de villa's kan naar wens worden aangepast, zodat ze perfect aansluiten op de behoeften en voorkeuren van de gasten. Elke villa beschikt over ruime woonruimtes, moderne keukens en luxe badkamers. Sommige villa's zijn zelfs voorzien van privézwembaden en jacuzzi's, waardoor de ultieme ontspanning gegarandeerd is.

De locaties waar deze drijvende villa's geplaatst kunnen worden, zijn bijna onbeperkt. Of het nu gaat om afgelegen tropische stranden, schilderachtige meren, of dichtbij bruisende kuststeden, SeaScape biedt een unieke en onvergetelijke vakantie-ervaring. Daarnaast kunnen de villa's eenvoudig worden verplaatst, waardoor het mogelijk is om steeds weer nieuwe, adembenemende locaties te verkennen.

De prijs voor zo'n luxueuze drijvende villa varieert afhankelijk van de grootte, het ontwerp en de gekozen extra's. Gemiddeld kan men uitgaan van prijzen tussen de €250.000 en €1.000.000 per villa. Hiermee is SeaScape niet alleen een prachtig concept, maar ook een investering in een unieke en luxueuze levensstijl die gasten keer op keer zullen willen ervaren.

In een wereld waar exclusiviteit en maatwerk steeds belangrijker worden, is SeaScape een uitstekend voorbeeld van hoe innovatie en luxe hand in hand kunnen gaan. Het biedt een ongeëvenaarde woon- en vakantie-ervaring, waarbij comfort, privacy en duurzaamheid centraal staan.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...