Dit is het luxe Pyramid Raffles Dubai Hotel

Het Raffles Dubai is een unieke bestemming, een architectonisch wonder dat de vorm van een piramide aanneemt, gelegen in het hart van Dubai. Dit vijfsterrenhotel is een oase van rust en charme, met een ongelooflijk gevoel van ruimte, service en onvergetelijke stijl. Het hotel is een onderdeel van Wafi City, het meest voortreffelijke winkel- en entertainmentcomplex in Dubai, en biedt een uitstekende ligging in het midden van de stad.

Het Raffles Dubai is een 18 verdiepingen tellend architectonisch wonder dat de vorm van een piramide aanneemt. Het hotel is gelegen in het hart van de stad en is slechts tien minuten verwijderd van de internationale luchthaven van Dubai. Het is ook verbonden met de Wafi Mall en ligt op korte rijafstand van de culturele en toeristische attracties van de stad, zoals de Burj Khalifa, Dubai Creek en de zee. Het hotel is een idyllisch toevluchtsoord van waaruit je de stad kunt ontdekken.

Bij binnenkomst in de lobby worden gasten getroffen door de pracht van de architectuur, schuine muren en watervallen die zo zijn ontworpen dat ze lijken op een faraonisch graf. Een Midden-Oosterse sfeer overspoelt de gigantische ruimte, die gevuld is met hoge granieten pilaren gegraveerd met Egyptische hiërogliefen en mozaïeken, evenals sculpturen en gravures die een decor creëren dat de Ramses waardig is.

Het hotel biedt 252 luxe kamers en suites, die tot de meest ruime kamers in de stad behoren. Alle kamers hebben balkons en patiozitjes, met uitzicht op de buitengewone skyline van Dubai. De kamers zijn gedecoreerd met warme en natuurlijke kleuren, met spatten van bordeaux en aardetinten. De kamers hebben een eigentijdse stijl die is vermengd met Egyptische en Aziatische thema s. Deze zijn te zien in handgemaakte decoratieve elementen zoals zijden kussens, motieven op tapijten en vloerkleden en de Mashrabiya-stijl luiken en deuren. De badkamers hebben net zoveel te bieden als de kamers met aparte badkuipen en inloopdouches ontworpen met totaal comfort en ruimte in gedachten.

Het Raffles Dubai biedt een scala aan zeven restaurants en bars op het terrein, die een assortiment van bekroonde eet- en entertainmentopties bieden. Het hotel heeft ook een all-day dining restaurant, Azur, dat uitkijkt over de weelderige Raffles Garden op de derde verdieping en een breed scala aan Aziatische en Pan-Arabische gerechten biedt. Gasten kunnen kiezen uit een heerlijke selectie van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts en de live kookstations. Het aangrenzende buitenterras biedt de mogelijkheid om buiten te dineren, zodat gasten hun maaltijden kunnen genieten terwijl ze het uitzicht op de botanische tuinen in zich opnemen.

Het Raffles Dubai is niet alleen dicht bij enkele van de populaire bezienswaardigheden van Dubai, maar is er zelf ook een. Het hotel is verbonden met de Wafi Mall, een winkelcentrum dat ongeveer 250 winkels herbergt, gevestigd in een piramidevormige structuur. Het biedt alles, van topmerken tot gezinsentertainment en meer dan 30 restaurants, allemaal in een gebouw dat is versierd met gravures, gebrandschilderd glas en faraonische sculpturen. Dit maakt het de droomplek voor de ultieme winkelervaring.

Het Raffles Dubai is een ideale keuze voor de reiziger die op zoek is naar een ongewone vijfsterrenvakantie. Met een bruisende locatie en ongelooflijke diensten, biedt Raffles Dubai een onvergetelijke ervaring, doordrenkt van stijl en comfort voor degenen die diep willen duiken, verkennen en herinneringen willen creëren in deze mini-Egyptische stad.

Het hotel biedt een scala aan diensten en faciliteiten om uw verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Dit omvat een conciërgeservice, een 24-uursreceptie en butlerservice, snelle Wi-Fi-internetverbinding, roomservice en voortreffelijke eetervaringen in de prachtige restaurants. Er zijn kamers voor zowel rokers als niet-rokers, eet- en loungeruimtes in de openlucht, parkeerplaatsen voor alle gasten van het hotel, een cadeauwinkel en wasfaciliteiten.

Het Raffles Dubai is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een ervaring op zich. Of u nu alleen reist of met uw geliefde, het personeel van het hotel wil een aantal interessante en onvergetelijke ervaringen in uw geheugen zetten. Het is ook geschikt voor zakenreizen of gezinsvakanties, met extravagante kamers en een scala aan faciliteiten om aan al uw behoeften te voldoen.

De prijs voor een verblijf hier zal zeker niet goedkoop zijn, maar het zal zeker onvergetelijk zijn voor iedereen, van kind tot leeftijd, van gezinnen tot bedrijven. Het Raffles Dubai is een bestemming op zich, een plek die u niet mag missen als u Dubai bezoekt. Het is een plek waar u kunt genieten van de luxe van een vijfsterrenhotel, terwijl u zich onderdompelt in de rijke cultuur en geschiedenis van deze fascinerende stad.

  • Kamers en Suites: Het hotel biedt 252 luxe kamers en suites, die tot de meest ruime kamers in de stad behoren. Alle kamers hebben balkons en patiozitjes, met uitzicht op de buitengewone skyline van Dubai.

  • Restaurants en Bars: Raffles Dubai biedt een scala aan zeven restaurants en bars op het terrein, die een assortiment van bekroonde eet- en entertainmentopties bieden. Dit omvat:

    • Azur: Dit all-day dining restaurant kijkt uit over de weelderige Raffles Garden op de derde verdieping en biedt een breed scala aan Aziatische en Pan-Arabische gerechten. Gasten kunnen kiezen uit een heerlijke selectie van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts en de live kookstations.
  • Wafi Mall: Het hotel is verbonden met de Wafi Mall, een winkelcentrum dat ongeveer 250 winkels herbergt, gevestigd in een piramidevormige structuur. Het biedt alles, van topmerken tot gezinsentertainment en meer dan 30 restaurants.

  • Locatie: Het hotel is gelegen in het hart van de stad en is slechts tien minuten verwijderd van de internationale luchthaven van Dubai. Het is ook op korte rijafstand van de culturele en toeristische attracties van de stad, zoals de Burj Khalifa, Dubai Creek en de zee.

  • Diensten: Het hotel biedt een scala aan diensten, waaronder een conciërgeservice, een 24-uursreceptie en butlerservice, snelle Wi-Fi-internetverbinding, roomservice en voortreffelijke eetervaringen in de prachtige restaurants.

  • Faciliteiten: Er zijn kamers voor zowel rokers als niet-rokers, eet- en loungeruimtes in de openlucht, parkeerplaatsen voor alle gasten van het hotel, een cadeauwinkel en wasfaciliteiten.

Raffles Dubai is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een ervaring op zich. Het biedt een unieke mix van luxe en comfort, gecombineerd met een rijke cultuur en geschiedenis. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie of een spannend avontuur, Raffles Dubai heeft iets te bieden voor iedereen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...