Dit is het betoverende Reethi Rah Resort op de Malediven

Het Reethi Rah resort op de Malediven is een absoluut prachtig 5-sterrenresort, ontwikkeld door One&Only. Het resort ligt op het Malé atol en beschikt over 12 stranden en verschillende overloopzwembaden, die in totaal 6 km aan prachtige kustlijn omvatten. Het resort heeft in totaal 130 villa's, elk uniek en voorzien van directe toegang tot de lagune en een ongelooflijk uitzicht op de oceaan. De villa's hebben ook eigen terrassen en dekken op het water.

Dit resort biedt de ultieme tropische luxe-ervaring en is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een luxe vakantie-ervaring. Rekening houdend met de hoogwaardige voorzieningen en de prachtige locatie, zijn de kosten per nacht tussen €950 en €6.700, afhankelijk van het seizoen, de villa en de gewenste diensten. Het resort heeft diverse eetgelegenheden, een spa, fitnesscentrum, zwembaden en biedt tal van activiteiten voor de gasten, waaronder snorkelen, duiken en watersporten. Ook is er een Kids Club voor jongere gasten.

Reethi Rah is een prachtig resort dat de perfecte plek biedt om te genieten van de ongerepte natuurlijke schoonheid van de Malediven, met het ultieme comfort en luxe. Het is een ideale plek voor stellen, gezinnen en reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Reethi Rah is een van de meest exclusieve resorts op de Malediven en biedt een werkelijk unieke ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar luxe en ontspanning. Het resort is omgeven door kristalhelder water en een ongerepte natuur, waardoor het een perfecte bestemming is voor gasten die willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en willen genieten van de rust en stilte.

Naast de eerder genoemde voorzieningen biedt het resort ook een breed scala aan andere activiteiten, waaronder yogalessen, tennisbanen, watersporten en excursies naar nabijgelegen eilanden. Gasten kunnen ook genieten van romantische diners op afgelegen stranden of deelnemen aan georganiseerde zonsondergangcruises.

Een verblijf in Reethi Rah is een onvergetelijke ervaring die u niet snel zult vergeten. Het resort is perfect voor koppels die op zoek zijn naar een romantische vakantie, gezinnen die op zoek zijn naar avontuur en ontspanning, of reizigers die gewoon willen genieten van de prachtige omgeving en de luxe voorzieningen die het resort te bieden heeft.

Reethi Rah Resort heeft verschillende restaurants waar gasten kunnen genieten van internationale gerechten en verse vis. Het resort heeft in totaal zes restaurants, waaronder het Tapasake Restaurant, dat moderne Japanse tapas en sushi serveert, en het Fanditha Restaurant, dat in een Arabisch strandthema is ontworpen en mediterrane gerechten serveert. Daarnaast is er ook het Botanica Restaurant, dat in een prachtige tuinomgeving is ontworpen en gezonde gerechten met verse ingrediënten serveert.

Het resort heeft ook verschillende bars en lounges, waaronder de Beach Club, de Rah Bar, en de Pool Bar. Gasten kunnen hier terecht voor verfrissende drankjes en snacks terwijl ze ontspannen op het strand, bij het zwembad of aan de bar.

Lijst van de restaurants in Reethi Rah Resort:

  1. Reethi Restaurant - Dit is het belangrijkste restaurant van het resort en biedt een scala aan internationale gerechten en lokale specialiteiten. Gasten kunnen genieten van hun maaltijden in een prachtige omgeving, met uitzicht op de oceaan.
  2. Tapasake Restaurant - Dit restaurant is gespecialiseerd in moderne Japanse tapas en sushi. Het is gelegen op een pier en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan. Het restaurant is ook voorzien van een sake-bar.
  3. Fanditha Restaurant - Dit restaurant is ontworpen in een Arabisch strandthema en biedt mediterrane gerechten. Gasten kunnen genieten van hun maaltijden in een ontspannen en ongedwongen sfeer, terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht op de oceaan.
  4. Botanica Restaurant - Dit restaurant is gelegen in een prachtige tuinomgeving en serveert gezonde gerechten met verse ingrediënten. Gasten kunnen genieten van hun maaltijden in een rustige en ontspannen omgeving, omringd door weelderige groene planten.
  5. Rabarbaro Restaurant - Dit restaurant biedt Italiaanse gerechten met een moderne twist. Gasten kunnen genieten van hun maaltijden in een prachtige omgeving, omringd door kleurrijke kunstwerken en moderne designelementen.
  6. Beach Club - Deze locatie is perfect voor een informele lunch of diner. Gasten kunnen genieten van verse salades, sandwiches en andere lichte gerechten terwijl ze ontspannen op het strand.


De restaurants in Reethi Rah Resort bieden een scala aan heerlijke gerechten en zorgen ervoor dat de gasten van het resort van een onvergetelijke eetervaring kunnen genieten, omringd door prachtige natuurlijke schoonheid.

Naast de verschillende eet- en drinkgelegenheden biedt Reethi Rah Resort ook diverse activiteiten voor gasten. Het resort heeft een volledig uitgerust fitnesscentrum en biedt yogalessen aan. Gasten kunnen ook deelnemen aan watersportactiviteiten zoals kajakken, windsurfen en jetskiën. Het resort heeft ook een PADI-gecertificeerd duikcentrum waar gasten kunnen genieten van onvergetelijke duik- en snorkelervaringen in de omliggende wateren van de Malediven. Daarnaast kunnen gasten ook deelnemen aan excursies en dagtrips, waaronder eilandhoppen en sunset cruises.

Het resort heeft ook een Kids Club voor jongere gasten, waar kinderen verschillende activiteiten en programma'skunnen ervaren, zoals knutselen en sporten. Reethi Rah Resort biedt een scala aan activiteiten en voorzieningen om aan de behoeften en wensen van verschillende gasten te voldoen, of het nu gaat om ontspanning of avontuur.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...