Gratis watervliegtuig reizen bij een verblijf in de Signature Collection at Hideaway

Hideaway Beach Resort & Spa, gevestigd in het adembenemende Dhonakulhi-eiland in de Malediven, biedt haar gasten een ongeëvenaarde ervaring. De uitstekende service begint al direct na de boeking. Iedere gast krijgt namelijk een gratis watervliegtuig transfer aangeboden. Deze service geldt voor alle verblijven binnen de luxueuze 'Signature Collection' van het resort.

De Malediven staan bekend om hun pracht en praal. Met kristalhelder water, eindeloze stranden en overvloedig zeeleven is het geen wonder dat toeristen van over de hele wereld naar dit paradijs getrokken worden. En er is geen betere plek om dit alles te ervaren dan bij het Hideaway Beach Resort & Spa. Het resort, gelegen op een privé-eiland, biedt gasten privacy en exclusiviteit die je nergens anders vindt.

De Signature Collection bestaat uit de Delux Water Villa with Pool, de Two Bedroom Ocean Villa with Pool en de Hideaway Palace. Al deze unieke accommodaties bieden een rustgevende mix van luxe en comfort. Gasten kunnen genieten van privézwembaden, ruime terrassen, directe toegang tot het strand of de zee en adembenemende uitzichten. Bovendien krijgen gasten die in deze villa's verblijven een gratis reis per watervliegtuig aangeboden, waarmee ze kunnen genieten van het spectaculaire uitzicht op de Malediven vanuit de lucht.

Het Hideaway Beach Resort & Spa biedt ook verschillende topklasse restaurants waar gasten kunnen genieten van uitstekende culinaire ervaringen. Of je nu houdt van Aziatische fusion, mediterrane delicatessen of lokale Maldivische gerechten, er is voor ieder wat wils. Daarnaast biedt het resort ook tal van activiteiten, waaronder duiken, snorkelen, vissen en yoga.

De gratis watervliegtuig transfer wordt georganiseerd door Maldivian Air Taxi, een pionier in de watervliegtuig diensten in de Malediven. De vluchten worden uitgevoerd met turboprop watervliegtuigen die 15 minuten nodig hebben om van het ene punt naar het andere te vliegen. De vliegtuigen hebben ook grote ramen die passagiers een spectaculair panoramisch uitzicht op de Malediven bieden.

Het doel van deze gratis dienst is om de gasten een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden. Dit begint al bij het moment dat ze uit het vliegtuig stappen en de frisse zeelucht inademen. Het vervoer per watervliegtuig is niet alleen praktisch, maar voegt ook een extra dimensie toe aan de vakantie-ervaring. Tevens onderstreept het de toewijding aan luxe en comfort waar Hideaway Beach Resort & Spa om bekend staat.

Met de gratis watervliegtuig transfer krijgen gasten van Hideaway Beach Resort & Spa de kans om de schoonheid van de Malediven te beleven op een manier die ze nooit zullen vergeten. Of je nu op zoek bent naar een romantische uitje of een familievakantie, de Signature Collection biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid.

Verder kan je ook genieten van een breed scala aan wellnessbehandelingen in de Hideaway Spa. Deze spa biedt gasten tal van faciliteiten en diensten, waaronder een fitnesscentrum, een yoga paviljoen en een scala aan behandelingen en therapieën die zijn ontworpen om lichaam en geest te ontspannen.

Bovendien zorgt de gratis watervliegtuig transfer ervoor dat gasten het meeste uit hun verblijf op de Malediven kunnen halen. Naast de vlucht zelf, krijgen de gasten bij aankomst een persoonlijk welkom en begeleiding naar hun villa.

 

- Wat voor soort accommodaties zijn er beschikbaar in de Signature Collection bij Hideaway Beach Resort & Spa? De Signature Collection bestaat uit de Delux Water Villa with Pool, de Two Bedroom Ocean Villa with Pool en de Hideaway Palace, allemaal uitgerust met privézwembaden, ruime terrassen, en directe toegang tot het strand of de zee.
- Welke soorten gerechten worden geserveerd in de restaurants van het resort? Het Hideaway Beach Resort & Spa biedt een reeks culinaire ervaringen, van Aziatische fusion tot mediterrane delicatessen en lokale Maldivische gerechten.
- Door wie wordt de gratis watervliegtuig transfer georganiseerd? De gratis watervliegtuig transfer wordt georganiseerd door Maldivian Air Taxi, een pionier in de watervliegtuig diensten in de Malediven.
- Wat is het doel van de gratis watervliegtuig transfer dienst? Het doel van deze dienst is om gasten een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden, te beginnen met de reis naar het resort.
- Welke faciliteiten en diensten zijn er beschikbaar in de Hideaway Spa? De Hideaway Spa biedt tal van faciliteiten en diensten, waaronder een fitnesscentrum, een yoga paviljoen en een scala aan behandelingen en therapieën ontworpen om lichaam en geest te ontspannen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...