Boston s Battery Wharf Hotel is zowel hip als historisch

Het Battery Wharf Hotel is gelegen in de historische wijk North End in Boston, die een mix biedt van hippe en historische attracties. Het hotel biedt een moeiteloze stijl en een unieke omgeving om nieuwe dingen te ontdekken. De kronkelende straatjes, hergebruikte pakhuizen en Italiaans erfgoed van deze wijk zorgen voor een charmante en tijdloze sfeer.

Het hotel biedt een prachtig uitzicht op de historische haven van Boston, die gasten kan inspireren om te genieten van de beste dingen in het leven en hun eigen 'theekransje' te houden. Het veelgeprezen restaurant van het hotel, genaamd Senses, biedt delicatessen met vier diamanten, die ervoor zorgen dat elke eetervaring volledig onvergetelijk zal zijn.

Het ontwerp van het hotel combineert de traditionele bakstenen architectuur van de buurt met eigentijds Amerikaans design en ultramoderne technologieën. Dit creëert een elegante en moderne sfeer in elke kamer. Als u op zoek bent naar een plek om te verblijven in Boston, is het Battery Wharf Hotel een uitstekende keuze om zich thuis te voelen in deze prachtige stad.

Het Battery Wharf Hotel is niet alleen gunstig gelegen in de buurt van de historische bezienswaardigheden van Boston, maar biedt ook luxe voorzieningen en faciliteiten. De kamers zijn stijlvol en comfortabel ingericht, en zijn uitgerust met moderne gemakken, zoals een flatscreen-tv, gratis WiFi, en een iPod-dock.

Het hotel beschikt ook over een ultramoderne fitnessruimte, een spa, en een binnenzwembad. Gasten kunnen ook genieten van een cocktail in de bar van het hotel, of een kopje koffie drinken in de lobby lounge.

De locatie van het Battery Wharf Hotel biedt gasten gemakkelijke toegang tot vele bezienswaardigheden van Boston, waaronder het Paul Revere House, de USS Constitution, en de Old North Church. Gasten kunnen ook een wandeling maken langs de Freedom Trail, die hen langs de belangrijkste historische locaties van de stad voert.

Daarnaast biedt het Battery Wharf Hotel ook uitstekende vergader- en evenementfaciliteiten, waardoor het een populaire keuze is voor zakelijke reizigers. Het hotel beschikt over meer dan 465 vierkante meter aan vergaderruimte, inclusief een grote balzaal en diverse vergaderzalen die zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur en technologieën.

Het hotel biedt ook cateringdiensten voor vergaderingen en evenementen, waaronder een menu met seizoensgebonden gerechten en drankjes die zorgvuldig zijn samengesteld door de chef-kok van het hotel. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een conferentie of een speciale gelegenheid, het Battery Wharf Hotel biedt de perfecte setting en service om ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt.

Tot slot biedt het Battery Wharf Hotel een uitstekende klantenservice en gastvrijheid, waardoor gasten zich welkom en verzorgd voelen tijdens hun verblijf. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie in Boston of een zakelijk evenement wilt organiseren, het Battery Wharf Hotel biedt een onvergetelijke ervaring in een prachtige omgeving.

Het Battery Wharf Hotel beschikt over een aantal faciliteiten en voorzieningen om het verblijf van gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste faciliteiten:

  • Senses Restaurant: Dit veelgeprezen restaurant is gespecialiseerd in moderne Amerikaanse gerechten, bereid met lokale ingrediënten en seizoensgebonden producten. Het restaurant heeft vier diamanten ontvangen van AAA en biedt een prachtig uitzicht op de historische haven van Boston.

  • Battery Lounge: Deze stijlvolle bar biedt een uitgebreide selectie cocktails, bier en wijn, evenals lichte maaltijden en hapjes. De bar heeft een ontspannen sfeer en is de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag in Boston.

  • Fitnessruimte: Het hotel beschikt over een ultramoderne fitnessruimte, uitgerust met de nieuwste cardio- en krachttrainingsapparatuur. De fitnessruimte is dagelijks geopend en biedt een prachtig uitzicht op de haven van Boston.

  • Spa: De spa van het Battery Wharf Hotel biedt een scala aan ontspannende behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen. De spa heeft ook een sauna en stoombad, evenals een ontspanningsruimte met uitzicht op de haven.

  • Binnenzwembad: Het hotel beschikt over een verwarmd binnenzwembad, dat het hele jaar door geopend is. Het zwembad is omringd door comfortabele ligstoelen en biedt een prachtig uitzicht op de historische haven van Boston.

  • Vergader- en evenementenruimte: Het Battery Wharf Hotel beschikt over meer dan 465 vierkante meter aan vergader- en evenementenruimte, inclusief een grote balzaal en diverse vergaderzalen. De ruimtes zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur en technologieën en kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke gelegenheid.


Het volledige adres en contactgegevens van het Battery Wharf Hotel zijn als volgt: 3 Battery Wharf, Boston, MA 02109, Verenigde Staten - Telefoon: +1 617-994-9000 - E-mail: reservations@batterywharfhotel.com

Het hotel is gelegen aan de noordkant van het centrum van Boston, in de historische wijk North End en biedt gemakkelijke toegang tot veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals de USS Constitution, de Paul Revere House, en de Old North Church. Het is ook gunstig gelegen op slechts 3 kilometer van het Boston Logan International Airport.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...