The Langham Hong Kong is een trendy hotel om uit te rusten

The Langham Hong Kong biedt een breed scala aan luxe faciliteiten, waaronder een overloopzwembad op de 15e verdieping, een goed uitgeruste fitnessruimte die 24 uur per dag geopend is, een spa met verschillende behandelingen, en een elegante lobbylounge waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan cocktails en hapjes. Het hotel beschikt ook over uitstekende eetgelegenheden, waaronder het Michelin-sterrenrestaurant T'ang Court, Bostonian Seafood and Grill, en Main St. Deli. Andere faciliteiten zijn onder andere een businesscentrum, vergaderzalen en een wasservice.

Maar er is meer dan alleen ontspanning in The Langham Hong Kong. Voor zakelijke reizigers is er een businesscentrum en verschillende vergaderzalen beschikbaar, compleet met moderne technologie en een scala aan services, waaronder catering. Het hotel biedt ook een handige locatie voor het verkennen van de stad, met de MTR-stations Tsim Sha Tsui en Jordan in de buurt en de Victoria Harbour Ferry Terminal op slechts een paar minuten lopen. Gasten kunnen gemakkelijk genieten van de iconische bezienswaardigheden van Hong Kong, zoals Victoria Peak en de Big Buddha op Lantau Island. 

The Langham Hong Kong heeft ook een scala aan vergaderruimtes en evenementenruimtes voor zowel zakelijke als sociale bijeenkomsten, waaronder een balzaal met een capaciteit van maximaal 500 personen en verschillende kleinere zalen. Het hotel biedt ook speciale arrangementen voor bruiloften en huwelijksrecepties.

Naast de eerder genoemde faciliteiten heeft The Langham Hong Kong ook een 24-uurs conciërgedienst, limousineservice, een businesscentrum en een breed scala aan diensten, waaronder stomerij, wasserij en schoonmaakservice.

Het hotel ligt op slechts enkele minuten van de MTR (Mass Transit Railway), waardoor gasten gemakkelijk toegang hebben tot alle belangrijke bezienswaardigheden en attracties van de stad, waaronder Victoria Harbour, het Central Business District en de populaire winkelstraten van Causeway Bay.

Het hotel biedt ook een aantal luxe diensten, zoals een limousine service, een wasservice en stomerij, een 24-uurs conciërge, een zakencentrum en gratis WiFi. Het hotel beschikt ook over evenementenruimtes voor bruiloften, conferenties en andere bijeenkomsten.

De locatie van The Langham Hong Kong is ook ongeëvenaard, omdat het zich in het hart van de stad bevindt en op loopafstand van vele toeristische attracties en bezienswaardigheden, zoals het Hong Kong Museum of Art, de Tsim Sha Tsui Promenade, de Star Ferry Terminal en het Victoria Harbour Light Show.

Meer over The Langham Hong Kong

The Langham Hong Kong is een vijfsterrenhotel gelegen in het centrum van Hong Kong. Het beschikt over 498 kamers en suites, allemaal elegant en luxueus ingericht met moderne voorzieningen. Gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de stad vanuit de grote ramen in hun kamers. Het hotel heeft drie restaurants, waaronder T'ang Court, een Kantonese restaurant met drie Michelin-sterren. Er is ook een Bostonian Seafood and Grill en Main St. Deli, die heerlijke internationale gerechten serveren. Het hotel beschikt over een zwembad op de 15e verdieping, omgeven door een zonneterras, evenals een spa en een 24-uurs fitnesscentrum. Gasten kunnen ook genieten van de nabijheid van de stadsmusea en de meer dan 700 winkels in de buurt.

The Langham Hong Kong is gelegen in het centrum van Tsim Sha Tsui, een bruisende wijk in Kowloon, Hong Kong. Het hotel ligt op korte loopafstand van vele bezienswaardigheden, waaronder het Hong Kong Cultural Centre, de Avenue of Stars, en het Victoria Harbour waterfront.

In de buurt van het hotel vindt u ook een scala aan winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden, waardoor het een populaire bestemming is voor toeristen en zakenreizigers. De wijk Tsim Sha Tsui is bekend om zijn mix van moderne en historische architectuur, en biedt een boeiend contrast tussen de bruisende straten en de rustige parken en tuinen.

Het hotel zelf is gevestigd in een iconisch gebouw uit de jaren 80 en combineert moderne luxe met de klassieke charme van een Engels landhuis. Het ligt op loopafstand van metrostations en bushaltes, waardoor het gemakkelijk te bereiken is vanuit alle delen van de stad.

Restaurants en bars:

  1. T'ang Court - Dit Kantonese restaurant is bekroond met drie Michelin-sterren en biedt een scala aan gerechten, van dim sum tot zeevruchten en vleesgerechten. Het interieur is elegant en verfijnd, met kroonluchters en houten panelen die een klassieke sfeer creëren.
  2. Bostonian Seafood and Grill - Dit restaurant biedt verse zeevruchten en steaks van topkwaliteit. Het heeft ook een uitgebreide wijnkaart en een open keuken, zodat gasten kunnen zien hoe hun maaltijd wordt bereid.
  3. Main St. Deli - Deze deli serveert klassieke Amerikaanse gerechten zoals sandwiches, hamburgers en milkshakes. Het heeft een retro sfeer met vintage decor en neon verlichting.
  4. Artesian - Deze bar is geïnspireerd op de originele Artesian Bar in Londen en biedt creatieve cocktails en premium sterke dranken. Het heeft een chique, eigentijds interieur met een mix van gouden en blauwe accenten.
  5. Palm Court - Deze lounge serveert afternoon tea met een selectie van thee, scones, sandwiches en gebak. Het heeft een klassieke sfeer met marmeren vloeren, hoge plafonds en kroonluchters.

Faciliteiten:

  1. Zwembad - Het buitenzwembad op de 15e verdieping biedt een spectaculair uitzicht over de stad en heeft ligbedden en parasols om te ontspannen.
  2. Spa - De Chuan Spa biedt een scala aan ontspannende en verkwikkende behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen. Er is ook een sauna en stoombad beschikbaar.
  3. Health Club - De 24-uurs fitnessruimte heeft cardio-apparatuur, gewichten en fitnesslessen, evenals persoonlijke trainers.
  4. Businesscentrum - Het businesscentrum biedt vergaderruimtes en zakelijke diensten, zoals kopiëren en faxen.
  5. Winkels - Het hotel heeft een aantal boetieks en winkels, waaronder een juwelier, schoonheidssalon en bloemist.


Meer over The Langham Hospitality Group

The Langham Hospitality Group is een wereldwijd luxe hotelbedrijf met het hoofdkantoor in Hong Kong. Het bedrijf beheert en exploiteert hotels onder de merken The Langham, Langham Place, Cordis en Eaton, met accommodaties gelegen in grote steden over de hele wereld, waaronder Londen, New York, Boston, Chicago, Sydney, Melbourne, Hong Kong, Shanghai, Beijing, Tokyo en vele anderen.

The Langham Hospitality Group heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1865, toen The Langham, Londen opende als het eerste 'Grand Hotel' van Europa. Vandaag de dag staat de groep bekend om het aanbieden van luxe accommodaties en uitzonderlijke service aan haar gasten, met een focus op het bieden van gepersonaliseerde ervaringen en aandacht voor detail.

Naast haar hotels biedt The Langham Hospitality Group ook een scala aan culinaire ervaringen, met restaurants en bars met innovatieve menu'sen topchefs. De groep is ook toegewijd aan duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om haar milieu-impact te verminderen en lokale gemeenschappen te ondersteunen.

Over het algemeen staat The Langham Hospitality Group bekend om haar tijdloze elegantie, aandacht voor detail en toewijding om uitzonderlijke ervaringen te bieden voor haar gasten.

Hier zijn enkele van hun meest iconische hotels:

  1. The Langham, Chicago: Een luxe hotel in het centrum van Chicago met prachtig uitzicht op de stad, biedt verfijnde accommodaties, lekker eten en een luxe spa.

  2. The Langham, Boston: Een historisch hotel gevestigd in een voormalig gebouw van de Federal Reserve Bank in het financiële district van Boston, biedt verfijnde accommodaties, upscale dining en een dakterras met panoramisch uitzicht.

  3. The Langham, New York, Fifth Avenue: Een elegant hotel gelegen in Midtown Manhattan, op slechts een steenworp afstand van iconische bezienswaardigheden zoals het Empire State Building en Central Park. Beschikt over luxe accommodaties, een Michelin-sterren restaurant en een full-service spa.

  4. The Langham, Huntington, Pasadena: Een landmark hotel gelegen in Pasadena, Californië, omgeven door weelderige tuinen en biedt upscale accommodaties, lekker eten en een wereldklasse spa.

  5. The Langham, Sydney: Een stijlvol hotel gelegen in het hart van Sydney, biedt luxe accommodaties, heerlijk eten en een prachtig uitzicht op de stad en de haven.

  6. The Langham, Melbourne: Een luxe hotel in het centrum van Melbourne, biedt stijlvolle accommodaties, gastronomische eetgelegenheden en een uitgebreide spa.

  7. The Langham, Auckland: Een verfijnd hotel gelegen in het centrum van Auckland, biedt chique accommodaties, lekker eten en een fantastisch uitzicht op de stad en de haven.

  8. The Langham, Shanghai, Xintiandi: Een weelderig hotel gelegen in het hart van Shanghai'sXintiandi-gebied, biedt luxe accommodaties, een verfijnde eetervaring en een prachtige spa.

  9. The Langham, Haikou: Een prachtig resort gelegen in de weelderige tropische omgeving van Hainan Island, biedt luxe accommodaties, heerlijk eten en een uitgebreide spa.

  10. The Langham, Shenzhen: Een luxueus hotel in het hart van Shenzhen, biedt elegante accommodaties, gastronomische eetgelegenheden en een uitgebreide spa.

  11. The Langham, London: Een iconisch hotel gelegen in het hart van Londen, biedt luxe accommodaties, gastronomische eetgelegenheden en een fantastische spa.

  12. Langham Place, New York: Een modern hotel in Midtown Manhattan, biedt stijlvolle accommodaties, een informele eetervaring en een ultramoderne fitnessruimte.

  13. The Langham, Chicago (opnieuw): Een luxe hotel in het centrum van Chicago met prachtig uitzicht op de stad, biedt verfijnde accommodaties, lekker eten en een luxe spa.

  14. The Langham, Sydney (opnieuw): Een stijlvol hotel gelegen in het hart van Sydney, biedt luxe accommodaties, heerlijk eten en een prachtig uitzicht op de stad en de haven.

  15. The Langham, Hong Kong: Een iconisch hotel in het hart van Hong Kong, biedt elegante accommodaties, een Michelin-sterren restaurant en een prachtige spa.

  16. Cordis, Hong Kong: Een luxe hotel gelegen in het bruisende Mongkok-district van Hong Kong, biedt stijlvolle accommodaties, gastronomische eetgelegenheden en een uitgebreide spa.

  17. Cordis, Auckland: Een elegant hotel gelegen in het hart van Auckland, biedt luxe accommodaties, gastronomische eetgelegenheden en een prachtige spa.

  18. Eaton HK, Hong Kong: Een trendy en sociaal bewust hotel gelegen in het centrum van Hong Kong, biedt creatieve accommodaties, een mix van eetgelegenheden en een levendige gemeenschapsruimte.

  19. The Langham, Nymphenburg Residence, Munich: Een historisch herenhuis in München, omgeven door prachtige tuinen en biedt luxe accommodaties, heerlijk eten en een rustige sfeer.

  20. The Langham, Jakarta: Een stijlvol hotel in het hart van Jakarta, biedt luxe accommodaties, gastronomische eetgelegenheden en een prachtige spa.

  21. The Langham, Shenzhen (opnieuw): Een luxueus hotel in het hart van Shenzhen, biedt elegante accommodaties, gastronomische eetgelegenheden en een uitgebreide spa.

  22. The Langham, Boston (opnieuw): Een historisch hotel gevestigd in een voormalig gebouw van de Federal Reserve Bank in het financiële district van Boston, biedt verfijnde accommodaties, upscale dining en een dakterras met panoramisch uitzicht.

  23. The Langham, Hefei: Een luxe hotel in het hart van Hefei, China, biedt elegante accommodaties, gastronomische eetgelegenheden en een uitgebreide spa.

  24. The Langham, Suzhou: Een weelderig hotel gelegen in Suzhou, China, biedt luxe accommodaties, gastronomische eetgelegenheden en een rustige omgeving om te ontspannen en tot rust te komen.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...