Het Grace Hotel in Santorini is gewoon prachtig

Grace Hotel is een luxueus vijfsterrenhotel dat deel uitmaakt van de legendarische hotelketen die bekend staat om haar stijlvolle en elegante inrichting. Het hotel is een van de beste plekken om te verblijven tijdens uw bezoek aan Griekenland, en is gelegen op het meest zuidelijke eiland van de Cycladen Archipel: het adembenemende eiland Santorini. Het hotel heeft een stijlvolle uitstraling met witte en blauwe accenten die perfect passen bij de omringende landschappen.

Grace Hotel ligt in het idyllische dorpje Imerovigli, boven een oude bassin van een verzonken vulkaan, bekend als de Caldera. Het hotel biedt een uniek en privé uitzicht op de Skaros, een prachtige rotsformatie met daarboven enkele Venetiaanse kasteelruïnes. Het hotel biedt ook unieke panorama'sover de Egeïsche Zee en de Cycladen, naast een bijzonder rustige en serene sfeer.

De inrichting van het hotel is bijzonder eenvoudig en minimalistisch, met monochrome interieurs en witte paletten die perfect passen bij de stijl van het eiland. Het hotel beschikt over 20 luxe suites die zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en meubels, en allemaal beschikken over een eigen balkon of terras met uitzicht op de zee of de caldera. Sommige suites hebben zelfs een eigen zwembad of jacuzzi.

Het hotel beschikt over diverse faciliteiten voor gasten, waaronder een prachtig infinity zwembad, een fitnesscentrum en een wellnesscentrum met een sauna en een stoombad. Het restaurant van het hotel biedt heerlijke Griekse en internationale gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten.

Grace Hotel biedt ook een scala aan unieke ervaringen en activiteiten voor gasten, waaronder wijnproeverijen, boottochten en helikoptervluchten over het eiland. Gasten kunnen ook genieten van romantische diners bij kaarslicht of een privé picknick op een afgelegen strand.

Het hotel beschikt over één restaurant, het Santoro Restaurant, waar gasten kunnen genieten van Griekse en internationale gerechten met verse en lokale ingrediënten. Daarnaast is er ook een bar, de Grace Bar, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van drankjes en cocktails.

Het hotel is perfect voor koppels die op zoek zijn naar een romantische vakantie, maar ook voor reizigers die op zoek zijn naar ontspanning en luxe in een prachtige omgeving. Het biedt de ideale balans tussen moderne luxe en de charme van de traditionele Cycladische architectuur, waardoor gasten kunnen genieten van een unieke en onvergetelijke ervaring op het eiland Santorini.

Naast de genoemde faciliteiten en activiteiten biedt het Grace Hotel op Santorini nog meer bijzondere ervaringen aan voor haar gasten, zoals yogalessen met een privéleraar, een privé-cruise bij zonsondergang, een helikoptervlucht boven Santorini en een privé-wijnproeverij met de beste wijnen uit de regio.

Het hotel heeft ook een eigen privé-strandclub, de Santoro Beach Club, waar gasten kunnen genieten van exclusieve strandervaringen, zoals watersporten en gastronomische maaltijden. De club ligt op slechts een korte afstand van het hotel en biedt gratis pendeldiensten voor gasten.

Het Grace Hotel op Santorini biedt een ongeëvenaarde vakantie-ervaring, met zijn combinatie van moderne luxe en traditionele Cycladische charme. Het is de perfecte bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke vakantie op een van de mooiste eilanden van Griekenland.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...