Sivory Punta Cana - een luxe boutique hotel aan de oostkust van de Dominicaanse Republiek

Sivory Punta Cana Boutique Hotel is een modern toevluchtsoord gelegen aan de oostkust van de Dominicaanse Republiek en direct aan de noordkust van Punta Cana. Het hotel biedt gasten ongelooflijke voorzieningen en privacy, en streeft ernaar om onvergetelijke herinneringen te creëren. Met slechts een paar luxe suites beschikbaar, elk van hen extreem ruim en smaakvol ingericht, is het duidelijk dat deze plek iets speciaals is.

Het hotel beschikt over privéterrassen met comfortabele chaise longues, privédompelbaden en bubbelbaden voor koppels. Gasten kunnen ontspannen op het prachtige privéstrand of genieten van innovatieve gerechten in een van de drie restaurants, die mediterrane, Franse en Aziatische keukens bieden.

De indrukwekkende wijnkelder met meer dan 8.000 flessen wijn zal de wijnliefhebbers zeker bevallen. Gasten kunnen kiezen voor het all-inclusive 'A La Carte' Sivory Plan, inclusief afternoontea, 24-uurs roomservice en voortreffelijke wijnen in de minibar. Sivory Punta Cana Boutique Hotel is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar privacy en exclusiviteit.

Het Sivory Punta Cana Boutique Hotel biedt niet alleen luxe accommodaties en voorzieningen, maar het heeft ook een scala aan activiteiten en diensten om ervoor te zorgen dat gasten ten volle kunnen genieten van hun verblijf. Het hotel beschikt over een fitnessruimte, een spa en wellnesscentrum, en een bibliotheek. Gasten kunnen ook genieten van watersporten, zoals kajakken, paddleboarden en snorkelen, of een excursie maken naar nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals de Indigenous Eyes Ecological Park.

Het Sivory Punta Cana Boutique Hotel is ook populair als trouwlocatie vanwege de adembenemende omgeving en intieme sfeer. Het hotel biedt aangepaste bruiloftspakketten en professionele bruiloftsplanners om ervoor te zorgen dat elke bruiloft perfect is.

Bovendien is het hotel ook een geweldige keuze voor zakenreizigers, vanwege de rustige en afgelegen locatie die de perfecte omgeving biedt voor vergaderingen en conferenties. Het hotel beschikt over een vergaderzaal en zakelijke diensten.

Met zijn rustige ligging aan de oostkust van de Dominicaanse Republiek, biedt het Sivory Punta Cana Boutique Hotel een unieke en exclusieve ervaring voor gasten die op zoek zijn naar rust en privacy. Het is een ideale keuze voor honeymooners, koppels die een romantisch uitje willen maken, of iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Het Sivory Punta Cana Boutique Hotel biedt een scala aan voorzieningen en faciliteiten die gasten een onvergetelijke ervaring bieden:

Accommodatie:

  • Luxe suites met privéterrassen, bubbelbaden en douches voor koppels
  • Privédompelbaden
  • Wijnkoelers
  • Ruim ingericht met moderne en smaakvolle inrichting


Restaurants:

  • Laveranda: een mediterraan restaurant met uitzicht op zee
  • GastroAtelier: een Franse keuken die gastronomische ervaring biedt
  • Tau: een Aziatisch restaurant met fusion-gerechten


Bars:

  • Sol Bar: een strandbar waar u kunt genieten van een verfrissend drankje
  • Palapa Bar: een bar aan het strand voor een cocktail tijdens de zonsondergang
  • Cohiba Bar: een loungebar met een indrukwekkende wijnkaart


Faciliteiten:

  • Fitnessruimte met moderne apparatuur
  • Spa en wellnesscentrum met verschillende behandelingen
  • Bibliotheek met een brede selectie aan boeken
  • Vergaderzaal voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties
  • Watersportactiviteiten, zoals kajakken, paddleboarden en snorkelen
  • Bruiloftspakketten en professionele bruiloftsplanners


Het Sivory Punta Cana Boutique Hotel biedt ook verschillende opties voor gasten die willen genieten van de all-inclusive ervaring. Het Sivory Plan biedt gasten afternoontea, 24-uurs roomservice en voortreffelijke wijnen in de minibar. Met slechts een paar luxe suites beschikbaar, elk van hen extreem ruim en smaakvol ingericht, is het duidelijk dat dit hotel de perfecte keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar privacy en exclusiviteit.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...