Bulgari Hotel Paris opent op Avenue George V

Bulgari Hotels & Resorts heeft de datum aangekondigd voor de langverwachte opening van zijn nieuwste hotel in Parijs, dat gevestigd zal zijn op Avenue George V en op 2 december haar deuren zal openen. Het luxe hotel is ontworpen door het Italiaanse architectenbureau Antonio Citterio Patricia Viel en beschikt over 76 kamers, waarvan 75% suites, die zijn ontworpen als privé-appartementen en zijn voorzien van kunstwerken en foto'svan beroemdheden die aan het merk zijn gelinkt. Het Bulgari Penthouse op twee niveaus met een aangelegde hangende tuin en een spectaculair uitzicht over Parijs is een van de hoogtepunten van het hotel.

Het culinaire aanbod van het hotel omvat Il Ristorante - Niko Romito, het restaurant van de gelijknamige chef-kok met drie Michelinsterren, en de Bulgari Bar. Het hotel beschikt ook over de Bulgari Spa, die zich uitstrekt over twee niveaus en een van de langste zwembaden van elk luxe hotel in Parijs heeft - een 25-meterbad. Een fitnessruimte, gecreëerd door Lee Mullins, van Workshop Gymnasium maakt ook deel uit van de spa.

Het Bulgari Hotel Paris is het nieuwste toevoeging aan de portfolio van de groep, die eigendom is van LVMH, en voegt zich bij de hotels in Milaan, Bali, Londen, Peking, Dubai en Shanghai. Binnenkort worden er nog vijf hotels aan de portfolio toegevoegd, waaronder locaties in Rome, Moskou, Tokio, Miami en Los Angeles tussen 2022 en 2025. De opening van het hotel komt ook kort na de opening van de Bulgari flagship store op Place Vendome.

Het culinaire aanbod van het hotel omvat Il Ristorante - Niko Romito, samengesteld door de gelijknamige chef-kok met drie Michelinsterren. De Bulgari Bar is een ander belangrijk kenmerk van het hotel, waar gasten kunnen genieten van cocktails en hapjes in een elegante en intieme omgeving. Het hotel beschikt ook over de Bulgari Spa met twee niveaus, inclusief een zwembad van 25 meter, dat naar verluidt een van de langste is in elk luxe hotel in Parijs. De spa biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, massages en lichaamsbehandelingen. Er is ook een fitnessruimte met Workshop Gymnasium, gecreëerd door Lee Mullins, die is uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur.

De lancering van het hotel volgt ook op de recente opening van de Bulgari flagship store op Place Vendome. Het hotel voegt zich bij de panden van de groep in Milaan, Bali, Londen, Peking, Dubai en Shanghai, en tussen 2022 en 2025 komen er binnenkort vijf extra panden bij in Rome, Moskou, Tokio, Miami en Los Angeles. Bulgari Hotel Paris zal ook een uniek en exclusief aanbod bieden voor haar gasten, waaronder Bulgari's'The Magnificent Roman Suite', die is ingericht met kunstwerken en antiek uit Bulgari'seigen collectie. Het hotel zal ook beschikken over een prachtige collectie van juwelen en horloges, die te bewonderen zijn in de privékamers van het hotel.

Bulgari Hotel Paris is gelegen in het 8e arrondissement van Parijs, op een steenworp afstand van de Champs-Élysées en de Arc de Triomphe. Het hotel heeft een ideale locatie voor gasten die de Franse hoofdstad willen verkennen, met bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, het Louvre en de Notre-Dame binnen handbereik. De opening van Bulgari Hotel Paris is een belangrijke mijlpaal voor Bulgari, die zijn aanwezigheid in de luxe hotelsector verder uitbreidt en zijn reputatie als een toonaangevend merk voor hoogwaardige en exclusieve ervaringen versterkt.

In de spa van het hotel, die is verspreid over twee niveaus, kunnen gasten genieten van diverse behandelingen en massages, waaronder therapieën die zijn geïnspireerd op de oude Romeinse baden. Het zwembad op het lagere niveau is het grootste van alle Bulgari-hotels. Er is ook een fitnessruimte met ultramoderne apparatuur en een personal trainer die op verzoek beschikbaar is. Het hotel biedt ook luxe faciliteiten voor evenementen en bijeenkomsten, waaronder een zaal met natuurlijk daglicht en een capaciteit van 80 personen.

Het is ook mogelijk om exclusieve verdiepingen of het gehele hotel te huren voor privé-evenementen. De opening van het Bulgari Hotel Paris werd oorspronkelijk gepland voor 2020, maar werd uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie. Nu de datum voor de opening is vastgesteld, kunnen gasten eindelijk genieten van de kenmerkende luxe en verfijning van de Bulgari-hotels in een van de meest iconische steden ter wereld.

  • Kamers en suites: Bulgari Hotel Paris beschikt over 76 kamers, waarvan 75% suites, met terrassen en loggia s. Elke kamer is ontworpen als een 'privé-appartement' en bevat kunstwerken en foto'svan beroemdheden die aan het merk zijn gelinkt. De kamers zijn ontworpen door de Italiaanse architectuurstudio Antonio Citterio Patricia Viel.

  • Bulgari Penthouse: Het hoogtepunt van het hotel is het Bulgari Penthouse op twee niveaus met een aangelegde hangende tuin en uitzicht over de Franse hoofdstad. Het is een van de grootste en meest luxueuze suites van Parijs.

  • Il Ristorante - Niko Romito: Het culinaire aanbod van het hotel omvat Il Ristorante - Niko Romito, samengesteld door de gelijknamige chef-kok met drie Michelinsterren. Het restaurant heeft een eigentijds en elegant interieur en biedt een innovatieve interpretatie van de traditionele Italiaanse keuken.

  • Bulgari Bar: De Bulgari Bar is een andere belangrijke faciliteit van het hotel. Het heeft een verfijnde en elegante sfeer en biedt een breed scala aan cocktails en wijnen, evenals lichte maaltijden en snacks.
  • Bulgari Spa: De Bulgari Spa is een van de meest luxueuze en uitgebreide spa'svan Parijs. Het heeft twee niveaus en beschikt over een zwembad van 25 meter, dat naar verluidt een van de langste is in elk luxe hotel in Parijs. De spa biedt een scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen, manicures en pedicures.

  • Fitnessruimte: Bulgari Hotel Paris beschikt over een fitnessruimte met Workshop Gymnasium, gecreëerd door Lee Mullins. Het is uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur en biedt personal training en groepslessen.

  • Vergaderzalen: Het hotel beschikt over een scala aan vergaderzalen en evenementenruimtes, waaronder de Salon Vendôme, die plaats biedt aan maximaal 50 personen en een prachtig uitzicht biedt over de beroemde Place Vendôme.

  • Locatie: Het hotel is gelegen op de prestigieuze Avenue George V in het 8e arrondissement van Parijs, op loopafstand van enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Champs-Élysées en de Arc de Triomphe.
     

>>> klik hier voor meer informatie over Bulgari Paris <<<


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...