Bottega Veneta introduceert Knot - een verleidelijke geur geïnspireerd door de Italiaanse kust

Bottega Veneta, het Italiaanse luxemerk, heeft in augustus 2014 zijn nieuwste geur gelanceerd: Knot. Dit is de derde geur die wordt uitgebracht door het prestigieuze merk en is vernoemd naar een iconische lijn handtassen.

Knot is gecreëerd door parfumeur Daniela Andrier van Givaudan en belichaamt de frisse lucht en elegantie van de Italiaanse kust. Het wordt omschreven als een 'luchtig bloemige' geur die de zintuigen betovert. De topnoten bestaan uit citrusaccenten afkomstig van clementine, mandarijn, limoen, neroli en oranjebloesem. Het hart van de geur onthult een harmonie van pioenroos, witte roos en lavendel. Dit creëert een intrigerend contrast met de aardse basisnoten van muskus en tonkaboon.

Bottega Veneta Knot is verkrijgbaar in drie verschillende formaten: 30 ml, 50 ml en 75 ml Eau de Parfum. Daarnaast biedt het merk een assortiment lichaamsverzorgingsproducten aan, waaronder bodylotion, douchegel en bodycrème, allemaal in dezelfde betoverende geur.

Wat betreft de prijzen, bedraagt de 30 ml fles €75, de 50 ml fles €105 en de 75 ml fles €130. Deze prijzen weerspiegelen de luxe en kwaliteit die synoniem zijn met Bottega Veneta. Met Knot biedt het merk een geurige reis naar de kust van Italië, verpakt in een prachtig vormgegeven flacon. Het is een olfactorisch meesterwerk dat de vrouwelijke elegantie en de natuurlijke schoonheid van de Italiaanse kustlijn weerspiegelt.

Over Bottega Veneta

Bottega Veneta is een prestigieus Italiaans luxemerk dat wereldwijd bekend staat om zijn vakmanschap, verfijning en tijdloze elegantie. Het merk, opgericht in 1966, is gespecialiseerd in luxe lederwaren, kleding, schoenen en accessoires.

Het kenmerkende design van Bottega Veneta is discreet en herkenbaar aan zijn intrecciato-patroon, een vlechttechniek die gebruikt wordt op leer en andere materialen. Dit ambachtelijke vakmanschap is een symbool geworden voor het merk en vertegenwoordigt de aandacht voor detail en de onberispelijke kwaliteit van elk Bottega Veneta-product.

Naast de iconische lederwaren heeft Bottega Veneta ook een uitgebreide collectie kleding en accessoires. De kleding weerspiegelt een ingetogen elegantie en is gemaakt van luxe stoffen met verfijnde snitten en tijdloze silhouetten. De accessoires, waaronder schoenen, sieraden en zonnebrillen, completeren de Bottega Veneta-look met hun verfijnde ontwerpen en hoogwaardige materialen.

Bottega Veneta heeft zich altijd gepositioneerd als een merk dat luxe combineert met subtiliteit. In plaats van opvallende logo'svertrouwt het merk op de herkenbaarheid van zijn ambachtelijke technieken en de kwaliteit van zijn producten. Dit heeft Bottega Veneta tot een favoriet gemaakt onder stijlbewuste individuen die op zoek zijn naar tijdloze en verfijnde mode.

Met een wereldwijde aanwezigheid en een toewijding aan excellentie blijft Bottega Veneta trouw aan zijn erfgoed van vakmanschap en innovatie. Het merk blijft zijn grenzen verleggen door tijdloze creaties te leveren die de tand des tijds doorstaan en de individuele stijl en verfijning van zijn klanten benadrukken.

Over Daniela Andrier van Givaudan

Daniela Andrier is een gerenommeerde parfumeur die bekend staat om haar creatieve en innovatieve geuren. Ze werkt bij het befaamde parfumhuis Givaudan, dat bekend staat om zijn expertise in geurontwikkeling. Met haar onderscheidende talent heeft Daniela Andrier verschillende opmerkelijke geuren gecreëerd voor verschillende luxemerken over de hele wereld.

Daniela Andrier is geboren in München, Duitsland, en heeft een passie voor parfums sinds haar jeugd. Ze begon haar carrière in de parfumindustrie bij Chanel, waar ze samenwerkte met meesterparfumeur Jacques Polge. Later verhuisde ze naar Givaudan, waar ze haar talent en creativiteit verder kon ontwikkelen.

Met haar uitzonderlijke vakmanschap heeft Daniela Andrier geuren gecreëerd die zowel geliefd als geprezen worden in de parfumwereld. Haar werken variëren van tijdloze klassiekers tot moderne meesterwerken. Ze heeft samengewerkt met verschillende gerenommeerde merken, waaronder Bottega Veneta, Prada, Gucci, Marni en vele anderen.

Wat Daniela Andrier onderscheidt, is haar vermogen om verhalen en emoties om te zetten in geurige composities. Ze combineert zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en creëert unieke geurervaringen die zowel verrassend als betoverend zijn. Haar creaties weerspiegelen haar artistieke visie en haar vermogen om complexe geuren te balanceren en harmonie te creëren.

Als een van de meest getalenteerde parfumeurs in de industrie heeft Daniela Andrier talloze prijzen ontvangen voor haar werk. Haar geuren hebben een blijvende indruk achtergelaten en hebben een onmiskenbare invloed gehad op de wereld van luxe parfumerie. Met haar voortdurende zoektocht naar excellentie blijft Daniela Andrier vernieuwen en inspireren met haar geurcreaties.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.