Furiosa Fendi - de essentie van Wilde Vrouwelijkheid in een Nieuw Parfum

Het gerenommeerde Italiaanse merk Fendi heeft zijn nieuwste geur geïntroduceerd, genaamd Furiosa Fendi. De naam, die Italiaans is en precies klinkt zoals het bedoeld is, weerspiegelt de wilde en onconventionele aard van dit parfum. Het motto, 'The Essence of Wild Femininity', benadrukt dit idee nog eens extra. De commerciële presentatie van het product versterkt dit concept ook, met opvallende posters en een video waarin het model Kasia Smutniak in een gedurfde en wilde pose te zien is.

De essence van Furiosa Fendi is ontwikkeld door de befaamde Franse parfumeur François Demachy. Het bevat een harmonieuze combinatie van ingrediënten. De topnoten bestaan onder andere uit roze peper van het Franse eiland Réunion en Calabrische bergamot. In het hart van het parfum vinden we Egyptische jasmijn, matthiola incana en gardenia bloemen. De basisnoten bestaan uit Somalische wierook, guayacan uit Paraguay en amber. Deze zorgvuldig samengestelde geurcombinatie belichaamt de wilde en verleidelijke aard van het parfum.

De prachtige fles van Furiosa Fendi is ontworpen door sieradenontwerpster Delfina Delettrez en doet denken aan de elegante vorm van een schildpad of een mestkever. Dit unieke ontwerp voegt een vleugje artistieke schoonheid toe aan het geheel en maakt van de fles een waar kunstwerk.

Fendi Furiosa zal vanaf september 2014 verkrijgbaar zijn in drie verschillende formaten: 30 ml, 50 ml en 100 ml Eau de Parfum. Het merk biedt zo een ruime keuze aan parfumflessen, zodat iedereen zijn favoriete formaat kan kiezen.

Met Furiosa Fendi heeft het high-end Italiaanse merk een geur gecreëerd die de essentie van wilde vrouwelijkheid belichaamt. Dit verleidelijke parfum met zijn unieke geurcombinatie en opvallende presentatie zal zeker de aandacht trekken van vrouwen die op zoek zijn naar een uitdagend en betoverend parfum.

Fendi Furiosa heeft niet alleen een betoverende geur, maar het parfum bevat ook enkele interessante ingrediënten die het uniek maken. De roze peper van het Franse eiland Réunion voegt een pittige en kruidige ondertoon toe aan de geur, terwijl de Calabrische bergamot een verfrissende citrusgeur geeft. De toevoeging van Egyptische jasmijn, matthiola incana en gardenia bloemen in het hart van het parfum zorgt voor een bloemige en sensuele noot.

Om de wilde en avontuurlijke aard van Furiosa Fendi te benadrukken, zijn er ook exotische ingrediënten toegevoegd aan de basis. Somalische wierook geeft het parfum een mysterieuze en enigszins rokerige geur, terwijl guayacan uit Paraguay een houtachtig aroma biedt. De toevoeging van amber zorgt voor een warme en sensuele afsluiting.

De keuze voor sieradenontwerpster Delfina Delettrez om de fles van Furiosa Fendi te ontwerpen, is een slimme zet geweest. De fles heeft een uniek ontwerp dat doet denken aan de elegante vormen van een schildpad of een mestkever. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de aandacht voor detail maken de fles tot een waar kunstwerk dat niet alleen een parfum bevat, maar ook een esthetisch genot is om naar te kijken.

Met de lancering van Furiosa Fendi in september 2014 wil het merk de markt veroveren met zijn nieuwste geurcreatie. Het parfum zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende maten: 30 ml, 50 ml en 100 ml Eau de Parfum. Dit geeft de consument de flexibiliteit om het gewenste formaat te kiezen dat past bij hun voorkeuren en gebruik.

Fendi, als high-end Italiaans merk, blijft trouw aan zijn reputatie van luxe en verfijning met Furiosa Fendi. Het parfum belichaamt de essentie van wilde vrouwelijkheid en is bedoeld voor vrouwen die durven op te vallen en hun eigen stempel willen drukken. Met zijn unieke geur en opvallende presentatie zal Furiosa Fendi zeker een onuitwisbare indruk achterlaten op iedereen die het draagt en ruikt.

  • Furiosa Fendi Eau de Parfum 30 ml: Dit kleinere formaat van het parfum is perfect voor vrouwen die graag hun favoriete geur bij zich dragen, waar ze ook gaan. Met zijn intrigerende mix van roze peper, bergamot, jasmijn, matthiola incana, gardenia, wierook, guayacan en amber, zal deze compacte flacon een onderscheidende geurervaring bieden.

  • Furiosa Fendi Eau de Parfum 50 ml: Dit middelgrote formaat parfum is ideaal voor dagelijks gebruik. De combinatie van de verfijnde en wilde noten in deze geur zorgt voor een uitgesproken vrouwelijkheid. De roze peper en bergamot in de topnoten zullen je zintuigen prikkelen, terwijl de jasmijn, matthiola incana, gardenia, wierook, guayacan en amber in het hart en de basis van het parfum een blijvende indruk achterlaten.

  • Furiosa Fendi Eau de Parfum 100 ml: Dit grootste formaat van de Furiosa Fendi-collectie is perfect voor degenen die willen genieten van deze betoverende geur zonder zich zorgen te hoeven maken over het snel opraken van het parfum. Met zijn royale inhoud kun je jezelf dag na dag hullen in de weelderige geur van roze peper, bergamot, jasmijn, matthiola incana, gardenia, wierook, guayacan en amber.

Over Fendi parfums

 

Fendi, het bekende Italiaanse modehuis, heeft zich niet alleen toegelegd op het creëren van hoogwaardige kleding en accessoires, maar heeft ook een indrukwekkende collectie parfums ontwikkeld. Met hun verfijnde geuren en onberispelijke vakmanschap weerspiegelen de Fendi Parfums de tijdloze luxe die het merk zo geliefd heeft gemaakt.

Elk parfum in de Fendi-collectie belichaamt de elegantie en stijl waar het merk bekend om staat. Van de verleidelijke en sensuele geuren tot de prachtige flesontwerpen, alles is met uiterste zorg en aandacht voor detail gemaakt. Fendi Parfums biedt een breed scala aan geuren, zodat elke vrouw haar perfecte match kan vinden.

Een van de meest iconische geuren van Fendi is 'Fendi Furiosa'. Dit parfum, gelanceerd in 2014, omarmt de wilde en onconventionele kant van vrouwelijkheid. Met zijn betoverende mix van roze peper, bergamot, jasmijn, gardenia, wierook en amber, creëert Furiosa een onvergetelijke geurervaring die de zintuigen prikkelt en de persoonlijkheid van de draagster weerspiegelt.

Naast Furiosa biedt Fendi ook andere unieke parfums, zoals 'Fan di Fendi' en 'L'Acquarossa'. Fan di Fendi is een geur die een moderne en jeugdige energie uitstraalt, terwijl L'Acquarossa een intens en passioneel parfum is dat de sensualiteit van een vrouw benadrukt. Elk van deze geuren heeft zijn eigen unieke karakter en draagt bij aan de diversiteit en veelzijdigheid van de Fendi Parfums-collectie.

Het is belangrijk op te merken dat Fendi Parfums niet alleen aandacht besteedt aan de geur zelf, maar ook aan de prachtige verpakkingen. De flessen zijn ontworpen met een oog voor detail en esthetiek, waarbij vaak de kenmerkende Fendi-stijlelementen en -symbolen worden geïntegreerd. Dit geeft de parfums een extra vleugje luxe en maakt ze ook tot gewilde verzamelobjecten.

Met hun onderscheidende geuren en tijdloze elegantie hebben Fendi Parfums een blijvende indruk achtergelaten in de wereld van luxe parfumerie. Of je nu op zoek bent naar een verfijnde en sensuele geur of een modern en jeugdig parfum, Fendi biedt een scala aan opties om aan diverse smaken en persoonlijkheden te voldoen. Ontdek de betoverende wereld van Fendi Parfums en omhul jezelf met de tijdloze luxe die het merk te bieden heeft.

  • Fendi Furiosa: Dit iconische parfum belichaamt de wilde en onconventionele kant van vrouwelijkheid. Met zijn betoverende mix van roze peper, bergamot, jasmijn, gardenia, wierook en amber, creëert Furiosa een unieke geurervaring die zowel verleidelijk als krachtig is. De geur prikkelt de zintuigen en omhult de draagster met een aura van zelfvertrouwen en charisma.

  • Fan di Fendi: Dit parfum straalt een moderne en jeugdige energie uit. De frisse topnoten van peer en zwarte bessen worden gecombineerd met bloemige hartnoten van jasmijn en rozen. De basisnoten van patchouli en vanille voegen een sensuele en warme dimensie toe aan de geur. Fan di Fendi is een levendige en speelse geur die de vitaliteit en levenslust van de moderne vrouw weerspiegelt.

  • L'Acquarossa: Geïnspireerd door de passie en sensualiteit van de kleur rood, is L'Acquarossa een intense en verleidelijke geur. De geur opent met levendige topnoten van mandarijn en pruim, gevolgd door een bloemig hart van roos en oranjebloesem. De basisnoten van patchouli, muskus en vanille zorgen voor een warme en sensuele afsluiting. L'Acquarossa is een parfum voor de vrouw die haar sensualiteit wil omarmen en een krachtig statement wil maken.

  • Fendi Palazzo: Deze geur is geïnspireerd door het glamoureuze erfgoed van Fendi en roept de weelderige sfeer op van een elegante palazzo. De geur opent met sprankelende citrusnoten van bergamot en citroen, gevolgd door een bloemig hart van jasmijn en roos. De basisnoten van patchouli, vanille en leer geven de geur een sensuele en verfijnde touch. Fendi Palazzo is een tijdloze en luxueuze geur die de elegantie en grandeur van het merk weerspiegelt.

  • Fendi Life Essence: Dit parfum is een viering van de essentie van het leven en viert de vreugde en vitaliteit van elke dag. De geur opent met sprankelende noten van Italiaanse citroen en bergamot, gevolgd door een bloemig hart van oranjebloesem en magnolia. De basisnoten van vanille en muskus geven de geur een warme en zachte finish. Fendi Life Essence is een optimistische en verfrissende geur die een gevoel van levenslust en geluk oproept.

  • Fendi pour Homme: Deze geur is ontworpen voor de moderne en zelfverzekerde man. De frisse topnoten van citrusvruchten en lavendel worden gecombineerd met een kruidig hart van kardemom en roze peper. De basisnoten van cederhout en leer zorgen voor een verfijnde en mannelijke finish. Fendi pour Homme is een tijdloze en elegante geur die de stijl en persoonlijkheid van de moderne man weerspiegelt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.