Lancôme lanceert La Vie Est Belle L Éclat - een nieuwe geurige hoogstandje

Lancôme viert de 5e verjaardag van La Vie Est Belle met de lancering van een nieuwe editie genaamd 'La Vie Est Belle L'Éclat'. Deze geurige creatie is een waar hoogstandje, gecreëerd met als doel geluk te vangen in een flesje. Sinds de introductie in 2012 heeft 'La Vie Est Belle' de harten van veel vrouwen veroverd en is het uitgegroeid tot een bestseller.

Achter het elegante en delicate parfum schuilen de getalenteerde parfumeurs Dominique Ropion en Anne Flipo. Voor de nieuwe editie 'La Vie Est Belle L'Éclat' hebben ze zich laten inspireren door zoete oranjebloesem, het ster-ingrediënt dat een bloemige frisheid en verleidelijke geur toevoegt aan de compositie. Dit wordt aangevuld met noten van roos, jasmijn, bergamot, zoete mandarijn en een vleugje freesia, wat resulteert in een betoverend floraal boeket.

Dominique Ropion heeft nog meer magie toegevoegd aan het parfum door vanille, ambroxan en sandelhout in de basisnoot te verwerken. Het resultaat is een zacht maar intens parfum dat een crèmige en zonnige geur uitstraalt. De combinatie van deze ingrediënten maakt 'La Vie Est Belle L'Éclat' een onweerstaanbare geur die symbool staat voor licht, geluk en vrijheid.

De prachtige flacon van 'La Vie Est Belle L'Éclat' is ontworpen door Catherine Krunas en gemaakt door het gerenommeerde Maison Pochet. Het flesje is een waar kunstwerk, met 221 facetten die met de hand zijn geslepen en een schitterend kaleidoscopisch effect creëren. Elk detail is met uiterste precisie vervaardigd, waardoor het flesje oneindig fonkelt.

De campagne voor 'La Vie Est Belle L'Éclat' wordt wederom gekenmerkt door de stralende Julia Roberts, die al sinds de lancering van de serie het gezicht is van La Vie Est Belle. De beelden, vastgelegd door fotograaf Josh Ollins, vangen perfect de helderheid, bruisendheid en oneindige fonkeling van deze nieuwe geur.

'La Vie Est Belle L'Éclat' is verkrijgbaar in verschillende formaten: 30 ml voor € 67,00, 50 ml voor € 96,50 en 75 ml voor € 121,50. Dit betoverende parfum belichaamt de essentie van geluk en nodigt iedereen uit om te genieten van de pracht en praal van het leven. Laat je verleiden door de magie van 'La Vie Est Belle L'Éclat' en omarm het geluk in al zijn schitterende facetten.

  • La Vie Est Belle: Het originele parfum dat in 2012 werd gelanceerd. Het is een warme en bloemige geur met zoete tonen van zwarte bessen en peer in de opening. Het hart van de geur bevat iris, oranjebloesem, jasmijn absoluut en Damascusroos, terwijl de basisnoten tonkaboon, praline en kasjmier bevatten. La Vie Est Belle is een symbool van vrouwelijkheid, vrijheid en geluk.

  • La Vie Est Belle L'Eau de Parfum Legere: Een lichtere en frissere versie van het originele parfum, gelanceerd een jaar na de introductie ervan. Het behoudt de zoete en bloemige tonen van het origineel, maar met een verfijndere en lichtere twist. Ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een subtielere geurervaring.

  • La Vie Est Belle L'Eau de Toilette: Een andere variant van de geur, gelanceerd eerder dit jaar. Het is een levendige en sprankelende interpretatie van La Vie Est Belle, met frisse en fruitige noten die zorgen voor een energieke en opwekkende geurbeleving.

  • Lancôme La Vie Est Belle L'Absolu: De nieuwste toevoeging aan de collectie, gepland om in augustus 2014 te worden gelanceerd. Deze versie belooft een intensere variant te zijn van de beroemde geur, waarbij de zoete tonen van het origineel worden versterkt. Parfumeurs Dominique Ropion en Anne Flipo hebben samengewerkt om deze compositie te ontwikkelen, waarbij ze trouw blijven aan de kenmerkende elementen van La Vie Est Belle.

Elk parfum in de La Vie Est Belle-collectie is zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten en vakmanschap. De geuren belichamen de essentie van vrouwelijkheid, schoonheid en geluk, en hebben elk een unieke twist die tegemoetkomt aan verschillende voorkeuren en stemmingen. Lancôme'sLa Vie Est Belle is een ultieme viering van het leven en de vrijheid om jezelf te zijn.

Naast de parfums zijn er ook andere producten beschikbaar in de La Vie Est Belle-collectie, zoals bodylotions, douchegels en bodycrèmes. Deze producten zijn verrijkt met de heerlijke geur van La Vie Est Belle en bieden een complete verzorgingservaring die je zintuigen prikkelt en je huid hydrateert en verzacht.

Ontdek de betoverende wereld van Lancôme La Vie Est Belle en laat je meevoeren door de magie van deze geurcollectie die de essentie van geluk omarmt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.