De nieuwe Lancome La Vie Est Belle L'Absolu geur wordt in augustus gelanceerd

Het Franse luxemerk Lancôme lanceerde La Vie Est Belle in 2012, een jaar later gevolgd door een lichtere, exclusievere versie van de geur, en tot slot een ander parfum genaamd La Vie Est Belle L'Eau de Toilette eerder dit jaar.
Een nieuwe toevoeging aan de collectie, die een intensere versie van de beroemde geur zal zijn, zal naar verwachting in augustus 2014 worden gelanceerd.
De nieuwe geur zal worden ontwikkeld door parfumeurs Dominique Ropion en Anne Flipo, die er blijkbaar voor hebben gekozen om de zoete tonen van het origineel te benadrukken, met behoud van de kenmerkende kenmerken.
De compositie opent met hints van zwarte bessen en peer, terwijl het hart een perfecte mix is van iris, oranjebloesem, jasmijn absoluut en Damascusroos.
De basis is een samenstelling van tonkaboon, praline en kasjmier. Julia Roberts zal opnieuw het beeld zijn voor La Vie Est Belle, een rol die ze heeft behouden van de lancering van de serie.
Lancome La Vie Est Belle L'Absolu zal verkrijgbaar zijn in twee versies: een fles van 20 ml voor €64,7 en een fles van 40 ml voor €89,62.