Guerlain onthult nieuwste toevoegingen aan de Rouge G Lipstick Collection

Het Franse luxemerk Guerlain heeft onlangs de toevoeging aangekondigd van zeven nieuwe items aan de Rouge G-lipstickcollectie, waarvan er twee limited edition-stukken zijn.
De Rouge G-lipsticks zijn ontworpen om op te vallen en vervangen de gebruikelijke boxy vorm door een slank, bochtig metallic silhouet.
De lipstick bevat briljant robijnpoeder en hyaluronzuurbollen voor een gepolijste look, naast wilde mangoboter voor hydratatie - dit alles om dames te helpen bij het bereiken van die gehydrateerde, volle en gedefinieerde lippen. Het meest opmerkelijke aan het product is echter de stijlvolle behuizing, het geesteskind van sieradenontwerper Lorenz Baumer.
Met een elegante spiegel verborgen door een magnetische sluiting, brengt dit gladde stuk een vleugje stijl met zich mee die elke stijlvolle vrouw zal waarderen. De vijf gewone Rouge G-lipsticks worden geleverd met een prijskaartje van €49, terwijl de twee limited edition-stukken, die ook worden geleverd met hoesjes die passen bij de lipsticktint, beschikbaar zijn voor de prijs van €50.