Guerlain voegt nieuwe luxe lipsticks toe aan de Rouge G-collectie

Het Franse luxehuis Guerlain heeft de wereld van de schoonheid opnieuw betoverd met de onlangs aangekondigde toevoeging van zeven nieuwe lipsticks aan hun iconische Rouge G-collectie. Twee hiervan zijn exclusieve limited edition-stukken, die een extra vleugje exclusiviteit toevoegen aan deze reeds verfijnde collectie.

De Rouge G-lipsticks van Guerlain zijn ontworpen om een statement te maken. In plaats van het traditionele rechthoekige ontwerp, hebben deze lipsticks een sierlijk, gebogen metallic silhouet dat zowel stijlvol als elegant is. De vorm is niet alleen aantrekkelijk voor het oog, maar ligt ook gemakkelijk in de hand, waardoor ze een genot zijn om te gebruiken.

Wat de ingrediënten betreft, zijn de Rouge G-lipsticks samengesteld uit een mengsel van luxe componenten. Ze bevatten schitterend robijnpoeder en hyaluronzuurbolletjes die samenwerken om de lippen een gepolijste en gedefinieerde look te geven. Daarnaast bevat de formule wilde mangoboter, wat helpt om de lippen gehydrateerd en vol te houden.

Een opvallend kenmerk van deze producten is de stijlvolle behuizing. Ontworpen door de gerenommeerde sieradenontwerper Lorenz Baumer, straalt elke behuizing een aura van verfijnde luxe uit. Een elegante spiegel, verborgen door een magnetische sluiting, voegt nog meer functionaliteit en stijl toe aan deze unieke stukken.

De vijf standaard Rouge G-lipsticks zijn verkrijgbaar voor een prijs van €49 per stuk. De twee limited edition-stukken, die komen met bijpassende hoesjes die de kleur van de lipstick weerspiegelen, zijn iets duurder en verkrijgbaar voor €50 per stuk.

Met deze toevoegingen aan de Rouge G-collectie heeft Guerlain opnieuw de perfecte balans gevonden tussen functionaliteit en stijl. Of je nu op zoek bent naar een nieuw alledaags essentieel of een exclusief stuk om toe te voegen aan je collectie, deze nieuwe lipsticks bieden iets unieks voor elke stijlbewuste vrouw.

Guerlain Rouge G Collectie

  • Galiane: Een prachtige nude beige kleur. Deze lipstick heeft een romige textuur en biedt een perfecte dekking.

  • Gaëtane: Een diepe bruine tint die de lippen een mysterieuze uitstraling geeft. Deze kleur is perfect voor een avondje uit.

  • Geneva: Een opvallende bloedsinaasappelkleur die direct de aandacht trekt. Deze kleur voegt een vleugje levendigheid toe aan elke look.

  • Géraldine: Een stralend roze kleur die de lippen een frisse en jeugdige uitstraling geeft. Deze tint is perfect voor een dagelijkse look.

  • Gladys: Een levendige fuchsia tint die de lippen een speelse en energieke uitstraling geeft. Deze kleur is ideaal voor een gedurfde en trendy look.

  • Limited Edition - Rose Grenat: Een fluweelzachte rood-roze kleur die intensiteit en elegantie uitstraalt. Deze kleur is perfect voor speciale gelegenheden.

  • Limited Edition - Rose Glace: Een subtiel nude tintje dat natuurlijke schoonheid benadrukt. Deze kleur geeft een verfijnde en elegante touch aan elke look.

Elke lipstick uit de Guerlain Rouge G-collectie biedt een luxueuze en hydraterende formule. De lipsticks zijn verpakt in prachtige, metallic cases met een verborgen spiegel, waardoor het aanbrengen van de lipstick een genot is. Met deze lipsticks creëer je moeiteloos een prachtige liplook die de hele dag meegaat.

Over Guerlain

Guerlain is een prestigieus Frans luxemerk dat wereldwijd bekend staat om zijn verfijnde schoonheidsproducten. Al meer dan 190 jaar combineert Guerlain vakmanschap, innovatie en elegantie om producten van de hoogste kwaliteit te creëren.

Guerlain werd opgericht in 1828 en is sindsdien een pionier geweest in de schoonheidsindustrie. Het merk heeft een breed scala aan producten, waaronder parfums, make-up, huidverzorging en haarverzorging. Elk product wordt met de grootste zorg ontwikkeld en voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en effectiviteit.

Eén van de meest iconische producten van Guerlain is de Rouge G-lipstick. Deze lippenstift combineert luxe met functionaliteit door zijn elegante ontwerp en hoogwaardige formule. De Rouge G-lipsticks zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren en bieden een comfortabele en langdurige finish.

Naast lippenstiften heeft Guerlain ook een uitgebreide collectie parfums. Het merk staat bekend om zijn verfijnde en betoverende geuren die de zintuigen prikkelen. Van tijdloze klassiekers tot moderne creaties, Guerlain-parfums belichamen elegantie en vakmanschap.

Guerlain hecht ook veel belang aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het merk streeft ernaar om milieuvriendelijke en ethisch verantwoorde praktijken te integreren in alle aspecten van zijn productieproces. Guerlain is betrokken bij verschillende initiatieven om de biodiversiteit te behouden en gemeenschappen te ondersteunen.

Al meer dan een eeuw heeft Guerlain een reputatie opgebouwd als een toonaangevend merk in de schoonheidsindustrie. Met zijn tijdloze elegantie, innovatieve formules en aandacht voor detail blijft Guerlain een favoriet bij mensen over de hele wereld die streven naar luxe en kwaliteit.

Of het nu gaat om parfums, make-up of huidverzorging, Guerlain blijft de norm stellen voor uitmuntendheid in de schoonheidsindustrie. Ontdek de wereld van Guerlain en laat je betoveren door zijn tijdloze schoonheid en ongeëvenaarde vakmanschap.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.