20 luxe schoonheidsproducten waar we ons spaargeld wel voor zouden willen geven

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor luxe make-up en cosmetica: chique verpakkingen, verfijnde geuren en hoogwaardige samenstellingen. Of het nu gaat om parfum, crème, serum of zelfs make-up, er zijn talloze luxe cosmetische producten voor het lichaam en het gezicht op de markt, allemaal afkomstig van even luxe merken. Ze trekken onze aandacht met hun koninklijke uitstraling, verleiden ons reukvermogen met hun betoverende geuren en prikkelen onze tastzin met hun zijdezachte texturen. Bovendien verzorgen ze ons lichaam dankzij hun complete formule met uitzonderlijke ingrediënten. Het doel van deze luxe shopping ervaring? Een buitengewone schoonheid dankzij buitengewone cosmetica die zich ergens tussen nieuwigheid en tijdloosheid bevinden.

  1. Lotion Pré-Soins Ultime Genaissance, La Mer De Lotion Pré-Soins Ultime Genaissance van La Mer is een gezichtsbehandeling die de huid helpt te herstellen en te verjongen. Deze lotion is ontworpen om de huid voor te bereiden op andere huidverzorgingsproducten en om de effectiviteit van deze producten te verbeteren. Het bevat het gepatenteerde Miracle Broth van La Mer, dat rijk is aan voedingsstoffen en mineralen en helpt de huid te kalmeren, hydrateren en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

  2. Eau de Parfum Rose Chérie, L’Art et la Matière Collection, Guerlain Eau de Parfum Rose Chérie van Guerlain is een luxueuze geur uit de L’Art et la Matière Collection. Het is een elegante en vrouwelijke geur met een mix van rozen en fruitige noten, zoals lychee en framboos, vermengd met warme en houtachtige tonen van cederhout en patchouli. Deze geur is perfect voor een romantische avond of een speciale gelegenheid.

  3. Sérum Sublimage L’Extrait de Nuit, Chanel Het Sérum Sublimage L’Extrait de Nuit van Chanel is een luxe nachtserum dat de huid helpt te vernieuwen en te revitaliseren terwijl u slaapt. Het bevat actieve ingrediënten zoals vanille planifolia, die de huid hydrateren en verstevigen, en salie-extract, dat de celvernieuwing bevordert. Het resultaat is een stralende en gezonde huid.

  4. Parfum Le Gemme Astrea, Bulgari Parfum Le Gemme Astrea van Bulgari is een verfijnde en luxe geur die geïnspireerd is op de astrologie en het universum. Het bevat geurnoten van witte muskus, jasmijn, zwarte kardemom en orriswortel, en heeft een warme en sensuele geur. Dit parfum is perfect voor een avondje uit of een speciale gelegenheid.

  5. Rouge à Lèvres, Rouge Hermès, Hermès De Rouge à Lèvres van Hermès is een luxe lipstick met een zijdezachte en hydraterende formule. De lipstick is verkrijgbaar in verschillende tinten en bevat natuurlijke ingrediënten zoals wassen van koriander, bijen en candelilla die de lippen verzorgen en hydrateren. De verpakking is ook een lust voor het oog en bevat het iconische Hermès-logo.

  6. Crème Radiance, Pure Gold, La Prairie De Crème Radiance, Pure Gold, van La Prairie is een luxe crème die de huid helpt te verstevigen en te verjongen. Het bevat 24-karaats gouddeeltjes, die de huid een stralende gloed geven, en krachtige antioxidanten die de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze crème is perfect voor iedereen die op zoek is naar een luxueuze en effectieve huidverzorgingsbehandeling.

  7. Fond de Teint Sisleÿa Le Teint van Sisley is een luxe foundation die zorgt voor een egale en stralende teint. De foundation bevat een cocktail van actieve ingrediënten, zoals extracten van wilde viooltjes en mallow, die de huid hydrateren en verzachten. Daarnaast bevat de foundation ook een SPF van 15, waardoor de huid beschermd is tegen de zon en vroegtijdige huidveroudering.

  8. Micro-Caviar de Rose, Dior Prestige, Dior De Micro-Caviar de Rose van Dior Prestige is een luxe huidverzorgingsproduct dat de huid helpt te vernieuwen en te verjongen. Het bevat kleine deeltjes van rozenblaadjes die de huid exfoliëren en de celvernieuwing stimuleren, terwijl het hyaluronzuur de huid hydrateert en verstevigt. Dit product is perfect voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en luxe anti-aging behandeling.

  9. Eau de Parfum Soleil Brûlant, Tom Ford Eau de Parfum Soleil Brûlant van Tom Ford is een zwoele en sensuele geur die geïnspireerd is op een zonovergoten vakantie. De geur bevat noten van kokosnoot, ylang-ylang, jasmijn en vanille, en heeft een warme en sensuele geur. Dit parfum is perfect voor een dagje strand of een zwoele zomeravond.

  10. Voile de Protection Éclat, Noble Panacea De Voile de Protection Éclat van Noble Panacea is een luxueuze dagcrème die de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen en vervuiling. Het bevat actieve ingrediënten zoals niacinamide en hyaluronzuur die de huid hydrateren en verstevigen, terwijl het natuurlijke extract van de kruidensoort Knotweed de huid beschermt tegen schadelijke stoffen.

  11. Eau de Parfum A Chant of a Nymph, Gucci Eau de Parfum A Chant of a Nymph van Gucci is een romantische en verleidelijke geur die geïnspireerd is op de Griekse mythologie. De geur bevat noten van jasmijn, muskus en patchouli, en heeft een warme en sensuele geur. Dit parfum is perfect voor een romantische avond of een speciale gelegenheid.

  12. Mascara Khol, Christian Louboutin De Mascara Khol van Christian Louboutin is een luxueuze mascara die de wimpers verlengt en volume geeft. De formule bevat natuurlijke was van bijen en carnauba, die de wimpers verzorgen en voeden, terwijl het speciale borsteltje zorgt voor een precieze applicatie en mooie definitie van de wimpers. De verpakking is een lust voor het oog en heeft het iconische rode zool-ontwerp van Louboutin.

  13. Concentré Correcteur Rides et Taches, Vital Perfection, Shiseido Het Concentré Correcteur Rides et Taches van Vital Perfection van Shiseido is 

    een luxe serum dat speciaal ontworpen is om rimpels en pigmentvlekken te verminderen. Het bevat actieve ingrediënten zoals ReNeura Technology++™ en een complex van witte bloemenextracten, die de huid helpen te regenereren en te verjongen. Het resultaat is een gladde, stralende en egale teint.

  14. Sérum Yeux, Elixir Vitae, Tata Harper Het Sérum Yeux, Elixir Vitae, van Tata Harper is een luxe oogserum dat de huid rondom de ogen helpt te verstevigen en te verjongen. Het bevat actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur en cafeïne die de huid hydrateren en de bloedcirculatie verbeteren, terwijl de extracten van edelweiss en alfalfa de huid helpen te herstellen en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

  15. The Rich Cream (en version vegan), Augustinus Bader The Rich Cream van Augustinus Bader is een luxe crème die de huid helpt te herstellen en te vernieuwen. Het bevat het gepatenteerde Trigger Factor Complex™ van Augustinus Bader, dat de celvernieuwing stimuleert en de huid helpt te regenereren. De formule is verkrijgbaar in een veganistische versie en is geschikt voor alle huidtypen, maar vooral effectief voor een droge en verouderde huid.

  16. Huile Prodigieuse, Nuxe Huile Prodigieuse van Nuxe is een multifunctionele droge olie die de huid en het haar voedt, herstelt en beschermt. De olie bevat een mix van kostbare plantaardige oliën zoals macadamia, hazelnoot en zoete amandel, en heeft een heerlijke geur van oranjebloesem en magnolia. De olie kan gebruikt worden als een voedende behandeling voor het gezicht en het lichaam, maar ook als een verzorgende en glansgevende haarolie.

  17. Le Lift Crème, Chanel Le Lift Crème van Chanel is een luxe anti-aging crème die de huid helpt te verstevigen en te verjongen. Het bevat actieve ingrediënten zoals het gepatenteerde 3.5-DA, dat de huidstructuur verbetert, en extracten van de edelweissplant, die de huid helpen te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze crème is geschikt voor alle huidtypen, maar vooral effectief voor een rijpere huid.

  18. L’Oréal Professionnel Mythic Oil L’Oréal Professionnel Mythic Oil is een luxueuze haarolie die het haar voedt, verzacht en glans geeft. De olie bevat een mix van kostbare oliën zoals argan, avocado en druivenpit, en heeft een heerlijke geur van gember, kaneel en muskus. De olie kan gebruikt worden als een voedende behandeling voor droog en beschadigd haar, maar ook als een glansgevende finishing touch na het stylen van het haar.

  19. Crème de la Mer, La Mer Crème de la Mer van La Mer is een iconische en luxe crème die de huid helpt te herstellen en te vernieuwen. Het bevat het gepatenteerde Miracle Broth van La Mer, dat rijk is aan voedingsstoffen en mineralen en helpt de huid te kalmeren, hydrateren en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze crème is geschikt voor alle huidtypen, maar vooral effectief voor een droge en gevoelige huid.

  20. Eau de Parfum Portrait of a Lady, Frederic Malle Eau de Parfum Portrait of a Lady van Frederic Malle is een verfijnde en sensuele geur die geïnspireerd is op de beroemde roman van Henry James. De geur bevat noten van roos, zwarte bes, patchouli en sandelhout, en heeft een warme en verleidelijke geur. Dit parfum is perfect voor een avondje uit of een speciale gelegenheid.


Deze producten zijn allemaal van bekende luxe schoonheidsmerken en zijn ontworpen om de huid te helpen vernieuwen, te hydrateren en te verjongen. Ze bevatten allemaal krachtige ingrediënten en zijn geformuleerd om de huid op een diep niveau te verzorgen. Hoewel deze producten duurder zijn dan de gemiddelde huidverzorgingsproducten, zijn ze het geld waard voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, effectieve en luxueuze huidverzorgingsroutine.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.