Jennifer Lawrence is het nieuwe gezicht van Dior's Joy Intense Perfume

Jennifer Lawrence is het nieuwe gezicht van Dior's aankomende geur, die „Joy Intense” zal heten. De actrice maakte het nieuws bekend op sociale media en deelde een campagnevideo waarin ze zich in een bloemenveld lijkt te bevinden.

Het is het meest vrolijke parfum dat ik ooit heb geroken, zegt Lawrence in de clip. De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence werd geboren in Louisville, Kentucky, op 15 augustus 1990. Ze speelde Katniss Everdeen in The Hunger Games-trilogie, The Bill Engvall Show, X-Men: First Class, Silver Linings Playbook (waarvoor ze een Academy Award won) en American Hustle naast Amy Adams.
Dior tekende Jennifer Lawrence als hun gezicht in oktober 2012. Joy Intense van Dior De originele Joy-geur van Dior heeft een nieuwe, krachtigere versie genaamd Joy Intense. Om een intense uitbarsting van bloemen te creëren, voegde parfumeur François Demachy een vleugje neroli toe aan het traditionele jasmijn- en rozenboeket. De laatste tonen van vanille en tonkaboon van de dry down geven de klassieke combinatie van sandelhout en musk een romige houtachtige smaak. Het canagesymbool, de kompasrozenster en een robuuster rozensap zijn toegevoegd aan de originele Joy-fles.

De Oscar-winnende actrice tekende in 2012 een meerjarige deal met het Franse modehuis en heeft sindsdien verschillende campagnes geleid, waaronder die voor Miss Dior-handtassen en de Ready-to-Wear -lijn. Ik ben verheugd om mijn nauwe samenwerking met Dior voort te zetten en te intensiveren, zei Lawrence destijds in een verklaring.

Het is een merk waarmee ik een heel speciale relatie had sinds mijn eerste shoot met voormalig Dior Creative Director Mr. Galliano toen ik nog maar 16 jaar oud was.

Lawrence is niet de enige A-lister die aan het luxelabel is gekoppeld Natalie Portman, Charlize Theron en Marion Cotillard zijn in het verleden allemaal gezichten van Dior geweest. De actrice maakte het nieuws bekend op sociale media en deelde een campagnevideo waarin ze zich in een bloemenveld lijkt te bevinden. In de clip zegt Lawrence: Het is het meest vrolijke parfum dat ik ooit heb geroken. En we kunnen niet wachten om het in handen te krijgen!

De geur is vanaf 1 september verkrijgbaar.