Jennifer Lawrence is het nieuwe gezicht van Dior s Joy Intense Perfume

Op een zonovergoten dag, omgeven door de geurige belofte van bloesems in een weelderig bloemenveld, kondigde Jennifer Lawrence aan dat zij het nieuwe gezicht is van Dior'smeest recente geur, genaamd Joy Intense . In een betoverende campagnevideo, gedeeld op sociale media, wist de wereldberoemde actrice haar talrijke fans te bekoren en te inspireren met haar stralende verschijning.

Lawrence, geboren op 15 augustus 1990 in Louisville, Kentucky, is geen vreemde voor de wereld van glans en glamour. Sinds haar doorbraak als Katniss Everdeen in The Hunger Games-trilogie heeft ze een indrukwekkende carrière opgebouwd met rollen in films zoals Silver Linings Playbook , waarvoor ze een Oscar won, en American Hustle , waarin ze schitterde naast Amy Adams. Haar natuurlijke charme en authentieke uitstraling maken haar de ideale ambassadeur voor het iconische Franse mode- en parfummerk Dior.

Sinds oktober 2012 werkt Lawrence samen met Dior. Ze was al het gezicht van diverse campagnes, van de Miss Dior-handtassen tot de Ready-to-Wear-collectie. Het partnerschap met het merk is voor Lawrence meer dan een zakelijke deal; het is een relatie die haar dierbaar is. Ze heeft ooit gezegd dat ze vanaf haar eerste fotoshoot met voormalig Dior Creative Director Mr. Galliano, toen ze pas 16 jaar oud was, een speciale verbondenheid voelt met het merk.

Met Joy Intense brengt Lawrence ons naar een plek van pure extase. De actrice omschrijft het parfum zelf als "het meest vrolijke parfum dat ik ooit heb geroken." Deze geur voegt een welkome dimensie van vreugde toe aan ons leven.

Parfumeur François Demachy is het genie achter deze intense nieuwe interpretatie van Dior'soriginele Joy-geur. Door besluiteloze neroli toe te voegen aan de mix van jasmijn en rozen, heeft hij een krachtig floraal boeket gecreëerd met een extra prikkelende dimensie. De geurreis eindigt met de verwarmende noten van vanille en tonkaboon, gecombineerd met sandelhout en muskus, wat resulteert in een romige houtachtige basis.

Niet alleen de geur, maar ook de flacon van Joy Intense is een toonbeeld van schoonheid. Versierd met Dior'skenmerkende canage-patroon en het kompasroosster-symbool, en gevuld met een rijke rozenkleurige essentie, maakt het tot een gewild verzamelobject.

Als ambassadeur van Dior voegt Lawrence zich bij een prestigieuze lijst van invloedrijke vrouwen zoals Natalie Portman, Charlize Theron en Marion Cotillard. Deze ambassadeurs belichamen allen de waarden van kracht, schoonheid en elegantie die Dior zo hoog in het vaandel draagt.

Parfumliefhebbers wereldwijd kijken reikhalzend uit naar de lancering van Joy Intense op 1 september. Met Jennifer Lawrence als het gezicht van deze campagne en Dior'sreputatie van kwaliteit en innovatie, staat Joy Intense klaar om een geur te worden die niet alleen de zintuigen streelt, maar ook het hart verovert. Een geur die staat voor puur geluk, een ode aan de intensiteit van vreugde, gevangen in de luxe van een flesje parfum.

Joy Intense van Dior is meer dan een geur; het is een ervaring die belooft onze wereld te vullen met een rijke geurbeleving, een nieuw hoofdstuk in de kunst van het parfum, geleid door de sprankelende Jennifer Lawrence. Met open armen verwelkomen we de intensiteit van dit nieuwe Dior-parfum in onze levens, klaar om ons mee te nemen op een geurige reis van vreugde en geluk.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.