Karl Lagerfeld voor hem & voor haar - de nieuwste geuren van de veelgeprezen modeontwerper

Karl Lagerfeld zal later deze maand zijn nieuwste geur lanceren. De veelgeprezen modeontwerper heeft enige geschiedenis in het veld, zijn vroegste geureditie dateert uit 1978.
En hoewel zijn andere recente samenwerkingen met Coty waren, is zijn nieuwste werk het eerste dat is uitgebracht na een samenwerking met InterParfums.
Er worden twee edities uitgebracht, één voor dames en één voor mannen. Karl Lagerfeld for Her is een frisse citrus, fruit en bloemen op een houtachtige muskusachtige basis. Het opent met akkoorden van citroen en perzik, met een bloemig hart van magnolia, roos en frangipani, die allemaal worden gekalmeerd door een basis van amberhout en musk.
Karl Lagerfeld for Him, aan de andere kant, is een aromatische fougere geur die begint met verse mandarijn- en lavendelolie.
Het hart van groene appel en violet wordt gelegd op de basis van barnsteen en sandelhout. Modellen voor de campagne zijn Lagerfeld-protegé Baptiste Giabiconi en Kati Nescher.
De damesgeur is verkrijgbaar als 30, 45 en 85 ml Eau de Parfum, terwijl de mannelijke geur wordt geleverd als 30, 50 en 100 ml Eau de Toilette.