Limited Edition Noir Premier geurcollectie van Lalique

Lalique, een toonaangevend merk in de productie van hoogwaardig glaswerk, presenteert met trots de Noir Premier parfumcollectie. Deze collectie bestaat uit vijf uitzonderlijke geuren, samen met een exclusieve editie voor Harrods, die allemaal de beroemde nalatenschap van het merk oproepen. De namen van de parfums, zoals Fleur Universelle (1900), Terres Aromatiques (1905), Rose Royale (1935), Sculpteur d'Epices (gemaakt voor Harrods in 1945), Fruits du Mouvement (1977) en Elegance Animale (1989), weerspiegelen niet alleen het erfgoed van Lalique, maar stralen ook een eigentijdse sfeer uit.

De presentatie van de Noir Premier parfumcollectie is werkelijk prachtig, zoals men zou verwachten van Lalique. De flessen zijn vormgegeven in de vorm van het Romeinse cijfer 'I' (1) en hebben de naam van de geur elegant in goud geschreven aan de linkerkant. Verder zijn de flessen verfraaid met het kenmerkende vleugelmotief dat is gegraveerd op de transparante glasranden, en de dop is versierd met het embleem van de zwaluwen. Elke fles wordt geleverd in een luxueuze zwarte lakkist, bekleed met imitatiesuède en beschermd door een zwarte kartonnen overbox. Dit alles is prachtig verpakt in een zwarte en gouden hoes met een band die de naam van de geur in het bekende goud van de collectie toont.

De Noir Premier parfumcollectie van Lalique is exclusief verkrijgbaar bij Harrods Salon de Parfum. Elke fles heeft een inhoud van 100 ml en is geprijsd op £180. Met deze collectie brengt Lalique een eerbetoon aan zijn rijke erfgoed en toont het zijn voortdurende toewijding aan elegantie en kwaliteit.

Collectie

  • Fleur Universelle (1900) is een betoverend parfum dat een ode brengt aan de bloemenwereld en de prachtige diversiteit ervan omarmt. Het is een harmonieuze compositie van bloemige tonen die op subtiele wijze samensmelten met vleugjes groene akkoorden. Bij het ruiken van Fleur Universelle word je direct omhuld door de delicate en zoete geur van bloemen. Het parfum opent met levendige topnoten van frisse citrusvruchten, die de zintuigen prikkelen en een verkwikkend gevoel geven. Vervolgens ontvouwen zich de hartnoten, waarin de bloemige pracht tot leven komt. Je wordt omringd door de weelderige aroma'svan bloemen zoals rozen, jasmijn en lelies, die een sensuele en romantische sfeer creëren. Wat dit parfum echt bijzonder maakt, is de subtiele toevoeging van groene akkoorden. Deze groene noten voegen een vleugje frisheid en natuurlijkheid toe aan het bloemige boeket, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen de verschillende geurnoten. Ze geven het parfum een levendig karakter en zorgen voor een verrassend en verfijnd aroma. Fleur Universelle is een tijdloze geur die de schoonheid van bloemen viert en een gevoel van vreugde en sereniteit oproept. Het is een parfum dat zowel overdag als 'savonds gedragen kan worden, en perfect past bij elke gelegenheid. Met zijn elegante en bloemige karakter is het een geur die de zintuigen betovert en een blijvende indruk achterlaat.

  • Terres Aromatiques (1905) is een betoverend parfum dat geïnspireerd is op de rijke en aromatische geuren van de aarde. Het vangt de kracht en vitaliteit van de natuur in een unieke en meeslepende geurbeleving. Bij het ervaren van Terres Aromatiques worden je zintuigen onmiddellijk geprikkeld door de intense en levendige geurnoten. Het parfum opent met een verfrissende explosie van citrusakkoorden, die een sprankelende en energieke sfeer creëren. Deze topnoten zorgen voor een verkwikkende en opwekkende ervaring, waardoor je meteen wordt meegevoerd naar de natuurlijke omgeving. Naarmate het parfum zich ontvouwt, komen de kruidige en houtachtige tonen naar voren. Je wordt omhuld door de warmte en diepte van aromatische specerijen zoals kardemom, nootmuskaat en kruidnagel. Deze exotische geurnoten voegen een vleugje mysterie en sensualiteit toe aan het parfum, waardoor het een onweerstaanbare aantrekkingskracht krijgt. Terres Aromatiques belichaamt de verbinding tussen mens en natuur, waarbij de aardse elementen samensmelten met de vitaliteit van kruiden en houtsoorten. Het is een geur die zowel mannen als vrouwen kan bekoren en perfect geschikt is voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden. Met zijn unieke combinatie van frisheid, kruidigheid en houtachtige warmte, laat het parfum een blijvende indruk achter en roept het de schoonheid en kracht van de natuur op.

  • Rose Royale (1935) is een betoverend parfum dat een eerbetoon brengt aan de majestueuze koninklijke roos. Het belichaamt de essentie van deze prachtige bloem en onthult de weelderige en sensuele geur van rozenblaadjes in al hun glorie. Bij het ervaren van Rose Royale wordt je meteen omhuld door de betoverende geur van verse rozen. De topnoten onthullen de levendige en bloemige tonen van rozenblaadjes, die een delicate en verfijnde geur verspreiden. Het is alsof je jezelf omringt met een weelderig boeket van de meest kostbare en geurige rozen. Naarmate het parfum zich ontvouwt, worden de warme en houtachtige tonen merkbaar. Ze voegen een vleugje diepte en sensualiteit toe aan de geur, waardoor het een onmiskenbare allure krijgt. De combinatie van houtachtige noten creëert een prachtig contrast met de delicate rozengeur en geeft het parfum een warm en verleidelijk karakter. Rose Royale is een tijdloos parfum dat de elegantie en schoonheid van de koninklijke roos viert. Het is een geur die zowel romantisch als verfijnd is, en perfect geschikt voor speciale gelegenheden en avondgebruik. Met zijn weelderige en sensuele aroma zal Rose Royale je betoveren en je laten onderdompelen in de weelderige wereld van rozenpracht.

  • Sculpteur d'Epices (1945) is een buitengewoon parfum dat speciaal is gemaakt voor Harrods, en het is een ware kunstzinnige compositie van kruiden en specerijen. Dit betoverende parfum nodigt je uit om een reis te maken door een wereld van pittige en exotische aroma s. De geur opent met een uitbarsting van kruidige noten die je zintuigen prikkelen en je nieuwsgierigheid wekken. Het is alsof je jezelf onderdompelt in een kruidenmarkt vol geuren van kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. Deze pittige tonen geven het parfum een energieke en levendige dimensie. Naarmate het parfum zich ontwikkelt, worden de kruidige noten zachter en mengen ze zich harmonieus met zoete en warme vanilletonen. De vanille voegt een heerlijke zoetheid toe aan het parfum en creëert een gevoel van comfort en luxe. Het is een combinatie van pittig en zoet, waardoor Sculpteur d'Epices een uniek en intrigerend karakter heeft. Dit parfum is een ware olfactorische kunstvorm, een meesterwerk van geur dat je meeneemt op een reis vol verrassingen en betovering. Met zijn rijke en complexe samenstelling weet Sculpteur d'Epices de zintuigen te prikkelen en een blijvende indruk achter te laten. Het is een geur die geschikt is voor mensen die houden van avontuur en zich graag willen onderdompelen in de wereld van kruiden en specerijen.

  • Fruits du Mouvement (1977) is een levendig en energiek parfum dat de heerlijke aroma'svan verschillende fruitsoorten omarmt. Het is als een feest voor de zintuigen, waarin sappige citrusvruchten en verfrissende fruittonen samenkomen om een sprankelende en vrolijke geur te creëren. Bij het ruiken van Fruits du Mouvement worden je zintuigen meteen geprikkeld door de heldere en sappige geur van citrusvruchten. Denk aan sappige sinaasappels, sprankelende citroenen en zoete mandarijnen die je tegemoet komen. Deze fruitige noten geven het parfum een frisse en levendige dimensie. Naast de citrusvruchten worden ook andere fruittonen in de geur geïntroduceerd, zoals knapperige appels, sappige perziken en rijpe bessen. Deze zoete en verfrissende fruitige accenten voegen een speels en jeugdig karakter toe aan het parfum, waardoor het een vrolijke en energieke uitstraling krijgt. Fruits du Mouvement is een geur die perfect past bij mensen die houden van levendigheid en optimisme. Het brengt een gevoel van vreugde en dynamiek met zich mee, en creëert een positieve en opwekkende sfeer om je heen. Met zijn fruitige aroma'swekt dit parfum een gevoel van zomerse dagen en heerlijke fruitige verwennerij op. Laat je verleiden door de levendigheid en frisheid van Fruits du Mouvement, en geniet van de sprankelende geur die je dagelijkse leven verrijkt.

  • Elegance Animale (1989) is een parfum dat sensualiteit en elegantie belichaamt. Het is een creatie die de zintuigen omhult met verleidelijke en warme geurnoten, waardoor een betoverende en onweerstaanbare geur ontstaat. Bij het ervaren van Elegance Animale worden de zintuigen onmiddellijk betoverd door de rijke en intense geur van houtachtige en balsamico tonen. Denk aan de diepte en complexiteit van cederhout, sandelhout en patchouli, die een warme en aardse basis creëren. Deze houtachtige noten voegen een gevoel van kracht en diepgang toe aan het parfum. Naast de houtachtige tonen onthult Elegance Animale ook sensuele muskusnoten. Muskus is een bekende geurnoot die wordt geassocieerd met verleiding en aantrekkingskracht. Het voegt een onweerstaanbare en verleidelijke dimensie toe aan het parfum, waardoor het een sensuele en intrigerende geur wordt. De combinatie van houtachtige en balsamico tonen met sensuele muskus resulteert in een geur die een gevoel van luxe en verfijning uitstraalt. Elegance Animale is bedoeld voor degenen die streven naar elegantie en graag hun sensuele kant willen benadrukken. Het is een parfum dat verleidt en fascineert, en een blijvende indruk achterlaat. Met Elegance Animale omring je jezelf met een aura van betovering en verfijning. Laat je meevoeren door de sensuele en elegante geurnoten van dit parfum en geniet van de onweerstaanbare allure die het met zich meebrengt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.