Louis Vuitton lanceert stijlvolle koffers voor reisformaat geuren

Louis Vuitton, bekend om zijn luxueuze reisaccessoires, introduceert het VVN-assortiment natuurlijke kalfsleer hoesjes voor hun Les Parfums-geuren voor dames. Deze op maat gemaakte koffers zijn geïnspireerd op de jaren 1920 en zijn gebouwd op Louis Vuitton's ervaring als doosmaker.

Ze bieden een veilige en stijlvolle manier om je favoriete geur mee te nemen, of je nu per vliegtuig, over land of over zee reist. De VVN reiskoffers zijn verkrijgbaar in drie maten: 7,5 ml, 100 ml en 200 ml. Ook is er de VVN Flaconnier die tot drie flessen gemakkelijk kan opbergen.

Personalisatie van de koffer is mogelijk door middel van een warmtestempel met uw initialen. Zoals de ontwerpers van Louis Vuitton weten, is de geest van reizen een belangrijke inspiratiebron voor velen en deze koffers bieden een perfecte manier om onderweg te blijven genieten van je favoriete geur.

Deze stijlvolle en praktische reisaccessoires zijn verkrijgbaar bij geselecteerde Louis Vuitton-winkels en online, en variëren in prijs van €310 tot €1310 EUR. Naast de geuren voor dames biedt Louis Vuitton ook reiskoffers en koffers voor heren, evenals een breed scala aan andere accessoires, waaronder handtassen, riemen en portefeuilles. Het merk staat bekend om zijn luxe en vakmanschap, en de reiskoffers en hoesjes zijn geen uitzondering. Het gebruik van natuurlijk kalfsleer zorgt voor duurzaamheid en geeft de hoesjes en koffers een elegante uitstraling.

Het feit dat deze reisaccessoires geïnspireerd zijn op de jaren 1920, benadrukt de lange geschiedenis van Louis Vuitton als een van de meest iconische merken op het gebied van reisartikelen. Het bedrijf werd opgericht in 1854 in Parijs en produceerde oorspronkelijk koffers en reisartikelen voor de Franse elite. Tegenwoordig is Louis Vuitton uitgegroeid tot een wereldwijd mode-imperium, met een breed scala aan producten en een aanwezigheid in meer dan 50 landen.

Deze nieuwe reisaccessoires voor geuren voor dames zijn een perfecte aanvulling op het assortiment van Louis Vuitton en laten zien dat het merk altijd op zoek is naar nieuwe manieren om zijn klanten te verrassen en te inspireren. Of je nu op zakenreis bent of op vakantie gaat, met de VVN-reiskoffers en -hoezen kun je je favoriete LV-geur altijd bij je dragen, waar je ook gaat.