Tom Ford onthult speciale limited edition van Black Orchid in samenwerking met Lalique

De iconische Black Orchid-geur van Tom Ford, die voor het eerst werd gelanceerd in 2006 en wereldwijd geliefd is om zijn unieke mix van truffels, Franse jasmijn, zwarte bes en oosterse chypre-elementen, heeft nu een bijzondere limited edition gekregen ter ere van zijn 10e verjaardag. Slechts 1200 mensen hebben de mogelijkheid om deze exclusieve versie van de geur te bemachtigen, die wordt geleverd in een prachtige flacon van het Franse kristalmerk Lalique.

Deze flacon, die qua ontwerp net zo goed als kunstwerk kan worden beschouwd, is een waar collector's item en bevat een inhoud van slechts 15 ml. Maar ondanks de kleine hoeveelheid, bevat deze flacon de beste concentratie van de begeerde Black Orchid-geur. Het is een unieke kans voor geurliefhebbers om een ​​extra dosis glamour en exclusiviteit toe te voegen aan hun parfumcollectie.

De limited edition Lalique-fles van Black Orchid is beschikbaar op de officiële website van Tom Ford. Met een beperkte oplage is het geen verrassing dat deze flacons snel uitverkocht zullen zijn en een echte must-have zullen worden voor de echte Tom Ford-fans.

De limited edition Black Orchid van Tom Ford is niet alleen een geur, maar een kunstwerk op zichzelf. De prachtige flacon van Lalique, gemaakt van kristalglas, is geïnspireerd op de elegante vorm van een zwarte orchidee en is met de hand gegraveerd om de textuur van de bloemblaadjes na te bootsen. Het resultaat is een adembenemend mooi object dat niet zou misstaan in een museum.

De geur zelf blijft trouw aan de oorspronkelijke compositie, met de karakteristieke mix van truffels, Franse jasmijn, zwarte bes en oosterse chypre-elementen die de geur van een zwarte orchidee nabootsen. De concentratie van de geur is echter hoger dan de reguliere Black Orchid, waardoor de geur nog intenser en langduriger is.

De limited edition Black Orchid is een ware verzamelobject voor parfumliefhebbers en kunstverzamelaars. Slechts 1200 flacons zijn beschikbaar en met een prijskaartje van €815 EUR per 15 ml is het ook een zeer exclusief item. Maar voor wie het zich kan veroorloven, is het een unieke kans om een stukje parfumgeschiedenis in handen te krijgen.

Over Tom Ford

Tom Ford is een Amerikaanse modeontwerper, filmregisseur en producent. Hij begon zijn carrière in de mode-industrie als ontwerper bij Gucci en later Yves Saint Laurent. In 2005 lanceerde hij zijn eigen merk, genaamd "Tom Ford". Naast mode ontwerpt hij ook brillen, cosmetica en parfums.

Ford's parfumlijn is een van de meest populaire en gewaardeerde in de industrie. Hij heeft verschillende iconische geuren ontwikkeld, waaronder Black Orchid, Tobacco Vanille en Neroli Portofino. Zijn parfums staan bekend om hun luxueuze ingrediënten en uitstekende kwaliteit.

Naast zijn werk in de mode- en parfumindustrie is Ford ook actief in de filmwereld. Hij regisseerde en produceerde onder meer de films "A Single Man" en "Nocturnal Animals", die beide positief werden ontvangen door critici en publiek.

Ford wordt algemeen beschouwd als een van de meest invloedrijke modeontwerpers van zijn tijd en heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor zijn werk, waaronder CFDA Awards en British Fashion Awards.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.