Betoverende elegantie - Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza Eau de Parfum

Het gerenommeerde Italiaanse luxegoederenbedrijf Salvatore Ferragamo staat bekend om zijn verfijnde, typisch Italiaanse producten. Hoewel ze vooral bekend zijn om hun schoenen en lederwaren, brengen ze af en toe ook geuren uit, zoals de betoverende Signorina Eleganza Eau de Parfum. Dit exclusieve parfum is verkrijgbaar in flessen van 30 ml, 50 ml en 100 ml, vakkundig vervaardigd door Italiaanse ambachtslieden. De flacon is gemaakt van zuiver kristal en is voorzien van een geelgouden plaquette met het gegraveerde embleem van Salvatore Ferragamo en vier schitterende diamanten. De bolvormige dop is gemaakt van goud.

Wat de geur betreft, Signorina Eleganza is een vrouwelijke en gracieuze mix. De topnoten bevatten sprankelende tonen van grapefruit en peer. Het hart van het parfum wordt gevormd door amandelpoeder en gouden osmanthusblaadjes, die een zachte en verfijnde bloemige zoetheid toevoegen. De basisnoten van patchouli en wit leer geven het parfum een rijke en sensuele diepte.

Deze verleidelijke geur voor dames, Signorina Eleganza van Salvatore Ferragamo, is een ware blikvanger. De exclusiviteit van het parfum wordt weerspiegeld in het prijskaartje van €31.300. Het is een uiterst kostbaar parfum dat verkrijgbaar is bij geselecteerde high-end retailers, zoals Harrods. Met Signorina Eleganza kunt u genieten van een weelderige en elegante geur die de essentie van tijdloze schoonheid vastlegt.

Naast het betoverende Signorina Eleganza Eau de Parfum heeft Salvatore Ferragamo nog andere opmerkelijke geurcreaties in hun collectie.

Een van die geuren is de Signorina Eau de Parfum, een verfijnde en speelse geur die de essentie van de moderne vrouw belichaamt. Met topnoten van roze peper en rode bes, een bloemig hart van rozen en jasmijn, en een warme basis van patchouli en pannacotta-akkoorden, biedt Signorina een harmonieuze en tijdloze geurervaring.

Een andere opvallende creatie is de Uomo Eau de Toilette, een elegant en krachtig parfum voor mannen. Deze geur opent met frisse noten van zwarte peper en cranberry, gevolgd door een hart van nootmuskaat en kardemom, en een warme basis van sandelhout en vetiver. Uomo is een geur die zelfvertrouwen en verfijning uitstraalt.

Salvatore Ferragamo staat bekend om zijn aandacht voor detail en vakmanschap, en deze toewijding komt ook tot uiting in de prachtige flacons van hun geuren. Elk parfum wordt gepresenteerd in een unieke en elegante fles, ontworpen om de schoonheid en luxe van de geur te benadrukken.

De geurcollectie van Salvatore Ferragamo biedt een scala aan verfijnde en onderscheidende geuren voor zowel mannen als vrouwen. Of het nu gaat om de betoverende Signorina Eleganza, de speelse Signorina, of de krachtige Uomo, deze geuren belichamen de stijl, elegantie en tijdloze klasse waar Salvatore Ferragamo bekend om staat.

Collectie

  • Signorina Eleganza Eau de Parfum: Een betoverende geur van Salvatore Ferragamo. Deze exclusieve geur wordt geleverd in flessen van 30 ml, 50 ml en 100 ml, prachtig vervaardigd door bekwame Italiaanse ambachtslieden. De flacon, gemaakt van zuiver kristal, is voorzien van een geelgouden plaquette met het gegraveerde embleem van Salvatore Ferragamo en vier glinsterende diamanten. De bolvormige dop is gemaakt van goud. De geur opent met sprankelende topnoten van grapefruit en peer, terwijl het hart wordt gevormd door amandelpoeder en gouden osmanthusblaadjes. De basisnoten van patchouli en wit leer voegen een rijke en sensuele diepte toe. Prijs: €31.300.

  • Signorina Eau de Parfum: Een verfijnde en speelse geur die de moderne vrouw belichaamt. De topnoten van roze peper en rode bes geven de geur een sprankelende en frisse opening. Het hart van rozen en jasmijn voegt een bloemige zoetheid toe, terwijl de warme basisnoten van patchouli en pannacotta-akkoorden een zachte en sensuele finish geven.

  • Uomo Eau de Toilette: Een elegant en krachtig parfum voor mannen. De geur opent met frisse noten van zwarte peper en cranberry, die een pittige en energieke indruk achterlaten. Het hart van nootmuskaat en kardemom voegt een warme en kruidige nuance toe. De basisnoten van sandelhout en vetiver zorgen voor een verfijnde en mannelijke afwerking.

De geurcollectie van Salvatore Ferragamo belichaamt de perfectie van Italiaanse vakmanschap en aandacht voor detail. Elk parfum wordt gepresenteerd in een prachtige fles, ontworpen om de elegantie en luxe van de geur te benadrukken. Of het nu gaat om de betoverende Signorina Eleganza, de speelse Signorina, of de krachtige Uomo, deze geuren bieden een unieke en verfijnde olfactorische ervaring die de stijl en tijdloze klasse van Salvatore Ferragamo weerspiegelt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.