Rouge Louboutin introduceert de betoverende Starlight Limited Edition

De beroemde Franse ontwerper heeft een opvallende nieuwe nagellak uitgebracht, genaamd de Starlight Limited Edition, als vervolg op het succes van de Rouge Louboutin-nagellak. Deze exclusieve editie is ontworpen om nog meer aandacht te trekken. Het bevat een schitterende reeks glitterelementen die je vingertoppen voorzien van een sprankelende luxe, geïnspireerd door de glinsterende nachtelijke hemel.

De Starlight Limited Edition heeft niet alleen een verbluffend uiterlijk, maar ook een hooggepigmenteerde formule die langdurig en bestand tegen beschadigingen is. Deze nagellak is zorgvuldig vervaardigd om een duurzame en chipbestendige afwerking te bieden.

De fles zelf is een waar kunstwerk en een lust voor het oog. Het is versierd met maar liefst 1.500 met de hand aangebrachte tweekleurige Strass-kristallen, wat een extra dimensie van glamour aan het product toevoegt. Het ontwerp van de fles wordt bekroond door een elegante, slanke dop die doet denken aan de iconische 8-inch hak van de Ballerina Ultima.

Naast de prachtige nagellak bevat de Starlight Edition ook een gepatenteerde driehoekige borstel. Deze speciale borstel selecteert de juiste hoeveelheid formule en voorkomt luchtbellen, waardoor een vlekkeloze applicatie gegarandeerd is. De nagellak zelf is gehuld in een fluweelzacht zwart inzetstuk, geplaatst in een sieradenachtige doos met een glanzende zwarte afwerking. Bij het openen van de doos wordt een rode onthulling zichtbaar. Bovendien zijn er twee leren bloemen, versierd met Strass-steentjes (afkomstig van de Herfst/Winter 14 schoen Pensamoi-collectie van Louboutin), op het deksel van de doos geplaatst.

De Rouge Louboutin Starlight is een limited edition en wordt slechts in een oplage van 1.000 stuks uitgebracht. Deze exclusieve collectie belichaamt de verfijnde glamour en de onmiskenbare stijl van Christian Louboutin. Het is een must-have voor elke liefhebber van luxueuze nagelverzorging en een waar collector'sitem.

Louboutin cosmeticalijn

Louboutin, het befaamde Franse modehuis dat bekend staat om zijn iconische schoenen en accessoires, heeft zijn expertise uitgebreid naar de wereld van cosmetica. Louboutin Cosmetics belichaamt dezelfde onmiskenbare stijl, elegantie en vakmanschap als de geliefde schoenencollecties van het merk.

De cosmeticalijn van Louboutin omvat een scala aan luxueuze en hoogwaardige producten, waaronder lippenstiften, nagellakken en parfums. Elk product is doordrenkt met de signatuurstijl van het merk en straalt een tijdloze glamour uit.

De lippenstiften van Louboutin zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om te dragen. Verpakt in elegante hulzen met een gestroomlijnd ontwerp, zijn ze voorzien van intense kleurpigmenten en een luxe textuur die de lippen omhult met een fluweelzachte finish. Of je nu kiest voor een klassiek rood of een gedurfde statementkleur, de lippenstiften van Louboutin zorgen voor een onweerstaanbare en verleidelijke look.

De nagellakken van Louboutin zijn ware kunstwerken op zich. De Rouge Louboutin-nagellak, die in 2014 werd gelanceerd, werd al snel een icoon in de beautywereld. Met zijn opvallende ontwerp, geïnspireerd op de kenmerkende rode zolen van de Louboutin-schoenen, en een hoogwaardige formule die langdurige kleur en glans biedt, is het een must-have voor nagellakliefhebbers over de hele wereld. De Starlight Limited Edition voegt daar nog een extra dimensie van glamour aan toe, met zijn schitterende glitterspecificaties en een fles versierd met handgemaakte Strass-kristallen.

Naast lippenstiften en nagellakken biedt Louboutin ook een selectie van verfijnde parfums. Elk parfum is ontwikkeld met zorgvuldige aandacht voor detail, waarbij de essentie van vrouwelijkheid en elegantie wordt vastgelegd in elke geur. Van florale en houtachtige tonen tot oriëntaalse en fruitige noten, de parfums van Louboutin creëren een betoverende aura en laten een blijvende indruk achter.

Louboutin belichaamt de essentie van luxe en verfijning in schoonheid. Elk product is met de grootste zorg vervaardigd en weerspiegelt de passie en toewijding van het merk voor vakmanschap. Of je nu op zoek bent naar een onweerstaanbare lippenstift, een prachtige nagellak of een betoverend parfum, Louboutin biedt een unieke en weelderige ervaring die de zintuigen prikkelt en je schoonheidsritueel naar nieuwe hoogten brengt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.