Ontdek de Macallan Quest Collection - exclusief voor Global Travel Retail

De Macallan Quest Collection, exclusief ontworpen voor de verkoop in Global Travel Retail, is geïnspireerd op het verhaal achter de zoektocht van de whiskydistilleerderij naar de meest indrukwekkende sherrygekruide eikenhouten vaten. Deze nieuwe serie debuteerde enkele dagen geleden op Singapore Changi Airport en zal in februari wereldwijd in reiswinkels verschijnen.

De Macallan Quest Collection bestaat uit vier nieuwe expressies en vertegenwoordigt enkele van de meest verfijnde aanbiedingen van het merk. De Macallan Quest, Macallan Enigma, Macallan Lumina en Macallan Terra bieden nieuwe smaken en aroma's, naast de uitzonderlijke kwaliteit van Macallan single malt whisky.

 • Macallan Quest (€80):

  • Combinatie van Amerikaanse bourbonvaten en zorgvuldig geselecteerde sherrygekruide Europese en Amerikaanse eikenhouten vaten en hogsheads.
  • Frisse smaken van citrusvruchten en zoete vanille-eik.
 • Macallan Lumina (€100):

  • Mix van Europese en Amerikaanse sherrygekruide eikenhouten vaten en hogsheads vaten.
  • Gedurfde smaken met tonen van romige vanille, gember en houtkruiden.
 • Macallan Terra (€165):

  • Gerijpt in exclusief geselecteerde, first fill, sherrygekruide eiken vaten die een reis van 10.000 mijl hebben afgelegd.
  • Onderscheidend karakter van toffee, zoet gedroogd fruit en rijke houtkruiden.
 • Macallan Enigma (€250):

  • Uitsluitend gerijpt in Europese eikenhouten sherrygekruide vaten.
  • Volle, aanhoudende smaken van gedroogd fruit, rijke kaneel en zachte houtkruiden.

De Macallan Quest Collection zal whiskyliefhebbers ongetwijfeld bekoren met zijn uiteenlopende en verfijnde smaken, die de passie en toewijding van de distilleerderij voor het produceren van enkele van de beste single malt whisky's ter wereld benadrukken.

De Macallan Quest Collection is het resultaat van een zorgvuldige selectie van de beste vaten en een nauwgezette rijpingsprocedure. Elke whisky in deze collectie vertegenwoordigt de buitengewone aandacht voor detail en de kwaliteit die het merk Macallan nastreeft.

Deze exclusieve collectie is speciaal ontwikkeld voor de Global Travel Retail-markt, waardoor het een bijzonder aantrekkelijke en zeldzame keuze is voor whiskyliefhebbers en verzamelaars. Het is een perfect cadeau voor degenen die een passie hebben voor uitstekende whisky en een waardering voor het vakmanschap en de toewijding die nodig is om dergelijke meesterwerken te creëren.

Elk van de vier expressies in de Macallan Quest Collection heeft zijn eigen unieke karakter en smaakprofiel, waardoor liefhebbers van Macallan kunnen genieten van een breed scala aan smaakervaringen. Van de frisse citrus- en vanilletinten van de Macallan Quest tot de rijke en complexe smaken van gedroogd fruit, kaneel en houtkruiden in de Macallan Enigma, is er voor elk wat wils in deze prachtige collectie.

Het beperkte aanbod van deze exclusieve whisky's zorgt ervoor dat ze zeer gewild zijn en een uitstekende investering vormen voor verzamelaars. De Macallan Quest Collection is een viering van het vakmanschap en de innovatie die kenmerkend zijn voor het merk Macallan en belooft een blijvende indruk te maken op degenen die het geluk hebben om ervan te genieten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...