Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

We hebben gewacht op de Macallan Quest-collectie

We hebben gewacht op de Macallan Quest-collectie

De Macallan Quest Collection is exclusief gemaakt voor Global Travel Retail-verkopen en is geïnspireerd op het verhaal achter het streven van de whiskydistilleerderij naar de meest ongelooflijke kersengekruide eikenhouten vaten.Deze nieuwe serie debuteerde een paar dagen geleden op Singapore Changi Airport en het is helemaal klaar om in februari in de wereldwijde reiswinkels te verschijnen.

De Macallan Quest Collection is verkrijgbaar in vier nieuwe uitingen en vertegenwoordigt een van de meest exquise aanbiedingen van het merk - de Macallan Quest, de Macallan Enigma, de Macallan Lumina en de Macallan Terra hebben nieuwe smaken en aroma's, om nog maar te zwijgen van de uitzonderlijke kwaliteit van de Macallan single malt whisky.

Ten eerste is de Macallan Quest (€80) waar Amerikaanse bourbonvaten exclusief geselecteerde sherry-gekruide Europese en Amerikaanse eikenhouten vaten en hogsheads ontmoeten, om whiskyliefhebbers te plagen met frisse smaken van citrusvruchten en zoete vanille-eik. De Macallan Lumina (€100) combineert het oude met het nieuwe op de best mogelijke manier, waarbij deze drank profiteert van Europese en Amerikaanse sherry-gekruide eikenhouten vaten, evenals hogsheads vaten.

Gedefinieerd door gedurfde smaken, met tonen van romige vanille, gember en houtkruiden, zal deze whisky je elke dag laten doorblazen. Vervolgens werd de Macallan Terra (€165) gerijpt in exclusief geselecteerde, first fill, sherry-gekruide eiken vaten, waarvan de reis 10.000 mijl beslaat.

Gerijpt in first-fill Europese en Amerikaanse eikenhouten vaten, heeft deze whisky een onderscheidend karakter van toffee, zoet gedroogd fruit en rijke houtkruiden.

Last but not least plezierig werd The Macallan Enigma (€250) uitsluitend gerijpt in Europese eikenhouten sherrygekruide vaten. Gekenmerkt door volle, aanhoudende smaken van gedroogd fruit, rijke kaneel en - natuurlijk - zachte houtkruiden, zal de Enigma zeker duidelijk maken waarom je iets moet drinken.


We hebben gewacht op de Macallan Quest-collectie
We hebben gewacht op de Macallan Quest-collectie
We hebben gewacht op de Macallan Quest-collectie