Het Ritz Carlton Macau biedt een high tea met een Bulgaars thema

Tijdens het Victoriaanse tijdperk ontmoetten mannen elkaar vaak voor een kopje thee om hun rijkdom en veroveringen te tonen, terwijl dames zich maar al te graag wilden vertonen in hun nieuwste en meest gedurfde outfits. Thee was de ideale gelegenheid om elegantie, luxe en creativiteit te combineren en te genieten van de gezondheidsvoordelen van dit drankje.

De Edible Fashion Campaign bij Galaxy Macau, georganiseerd door Bulgari en The Ritz Carlton, is een eerbetoon aan deze historische combinatie. Deze exclusieve thee-ervaring belooft een reeks elegante thee-aanbiedingen en winkelmogelijkheden, geïnspireerd door de enorme cultuur en geschiedenis van Rome. Gasten kunnen genieten van de beste theeën en hartige hapjes zoals Tomato Polenta, Honing met Vanille, Gemarineerde bieten met Krabvleessalade en Iberico Ham, die speciaal zijn samengesteld door The Ritz Carlton Macau.

Om deze ervaring compleet te maken, ontvangen gasten een fantasievolle Romeinse kaart, gemaakt door de beeldend kunstenaar Lotta Nieminen voor Bulgari. Het is de perfecte gelegenheid om te genieten van de combinatie van mode, high tea en gastronomische hoogstandjes. Bovendien kunnen gasten deze ervaring in euro'smeemaken en gewichten en snelheden worden omgerekend naar de internationale standaard.

De Edible Fashion Campaign is echter niet alleen een thee-ervaring. Het is ook een kans voor gasten om te genieten van een unieke winkelervaring. De thee-aanbiedingen zijn geïnspireerd op Bulgari'siconische sieradenontwerpen, die gasten kunnen bewonderen in de pop-up store naast de theelounge.

Bulgari staat bekend om zijn luxe juwelen, horloges en accessoires, en de samenwerking met The Ritz Carlton en Galaxy Macau is een perfecte match. Het hotel biedt een ongeëvenaarde luxe ervaring, terwijl Galaxy Macau een breed scala aan entertainmentopties biedt, waaronder casino s, restaurants, winkels en nog veel meer.

De Edible Fashion Campaign is een voorbeeld van hoe mode en gastronomie samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Het is een eerbetoon aan de historische combinatie van high tea en mode tijdens het Victoriaanse tijdperk en een viering van de rijke cultuur en geschiedenis van Rome. Of je nu een mode-liefhebber bent, een fijnproever of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, deze campagne is zeker de moeite waard om te proberen.

  • The Ritz Carlton Macau: een van de beste hotels van Macau, met een ongeëvenaarde luxe ervaring en talloze faciliteiten, waaronder:

    • The Ritz-Carlton Bar & Lounge: een prachtige bar met een stijlvolle en elegante sfeer, waar gasten kunnen genieten van heerlijke cocktails en andere drankjes.

    • Lai Heen: een Michelin-ster restaurant dat bekend staat om zijn Kantonese keuken en uitzonderlijke service.

    • The Ritz-Carlton Cafe: een gezellige plek om te genieten van een kopje koffie, gebak of een lichte maaltijd.

    • The Ritz-Carlton Pool Bar: een zwembadbar waar gasten kunnen genieten van cocktails en snacks terwijl ze ontspannen bij het zwembad.

    • The Ritz-Carlton Spa: een bekroonde spa die een breed scala aan behandelingen en massages biedt om te ontspannen en te revitaliseren.

  • Galaxy Macau: een van de grootste resorts in Azië, met talloze faciliteiten en entertainmentopties, waaronder:

    • The Promenade Shops: een luxueus winkelcentrum met high-end merken zoals Gucci, Prada, Chanel en meer.

    • The Broadway Food Street: een straat vol met restaurants die een breed scala aan internationale gerechten aanbieden.

    • The Macallan Whisky Bar & Lounge: een gezellige bar waar gasten kunnen genieten van de beste whisky's en andere drankjes.

    • Okura: een vijfsterrenhotel met een eigentijds Japans design, bekroonde restaurants en een fantastisch uitzicht op de stad.

    • Banyan Tree: een vijfsterrenhotel met luxe accommodaties, een bekroonde spa en een adembenemend uitzicht op de Zuid-Chinese Zee.

  • Bulgari: een wereldberoemd merk dat bekend staat om zijn luxe juwelen, horloges en accessoires, en dat deze campagne mogelijk maakt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...