Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi debuteert eerste Zuma-restaurant in de Indische Oceaan

Zuma Maldives ligt in een tropisch paradijs in het bekroonde Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi en wordt de eerste drijvende Zuma ter wereld. Het nieuwe restaurant wordt de komende maanden geopend en biedt zijn unieke, wereldwijd gerespecteerde hedendaagse Japanse Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi heeft de nieuwste toevoeging aan zijn collectie van 10 onderscheidende culinaire ervaringen onthuld in het iconische resortparadijs met het debuut van de wereldberoemde hedendaags Japans concept Zuma.

Met een adembenemend uitzicht op de kristalheldere Indische Oceaan gecombineerd met Zuma'sunieke stijl en elegantie, zal het nieuwe restaurant, dat begin dit jaar wordt geopend, een werkelijk onvergetelijke ervaring bieden aan zijn internationale klantenkring. Opgericht in Londen in 2002 door maker en mede-oprichter Rainer Becker, en nu aanwezig op 17 locaties wereldwijd, is de wereldwijd geprezen Zuma geïnspireerd op de traditionele Japanse izakaya. Zuma Maldives houdt rekening met de prachtige locatie en vult de omgeving aan met het gebruik van natuurlijke materialen en lokale ontwerptechnieken. Het restaurant beschikt over een dramatische entree die elementen van hout, licht en graniet combineert, waardoor een meeslepende optische illusie ontstaat die gasten naar de levendige restaurantruimte leidt.

De majestueuze eilandbar, robata en sushibalie staan centraal in het midden van de zaal en vormen het middelpunt voor diners. „We zijn verheugd om Zuma'sinternationale keuken naar de Malediven te brengen aan de oevers van zo'n adembenemende en iconische bestemming”, zei Zuma-maker en mede-oprichter Rainer Becker. „We delen Waldorf Astoria'sfocus op uitzonderlijke aandacht voor detail en kijken ernaar uit om gasten ongeëvenaarde culinaire ervaringen te bieden met Zuma'sbekroonde Japanse keuken. ”

'Met zijn erfenis van wereldwijde culinaire uitmuntendheid is Zuma de perfecte aanvulling op de fijne selectie van speciale eetgelegenheden van Waldorf Astoria Maldives. Deze ongerepte omgeving omringd door kristalblauw water gecombineerd met Zuma'slegendarische verhoogde izakaya-concept, zal een droom bieden aan de zintuigen voor luxe vakantiegangers over de hele wereld', aldus Etienne Dalancon, algemeen directeur, Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi. Zuma Maldives serveert zijn speciale gerechten die beroemd zijn gemaakt in zijn internationale buitenposten, waaronder dun gesneden zeebaars met yuzu, truffelolie en zalmkuit, geroosterde kreeft, shiso ponzu boter en pittige ossenhaas met sesam, rode chili en zoete soja, onder andere. Het restaurant zal ook beschikken over een speciale loungeruimte waar Zuma'skenmerkende drankjes kunnen worden genoten terwijl de zon ondergaat boven het eiland en het prachtige turquoise water eromheen.

Gasten die Zuma Maldives ervaren tijdens hun verblijf in Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi kunnen genieten van de vele activiteiten van het resort, of het nu gaat om ontspannen in een van de 10 luxe spabehandelvilla's, het ongelooflijke onderwaterleven van de oceaan verkennen of het schitterende eiland doorkruisen witte zandstranden op de fiets of te voet. Wie op zoek is naar de ultieme ontsnapping en ongeëvenaarde niveaus van privacy en persoonlijke service tijdens hun bezoek, kan verblijven op Ithaafushi - The Private Island, het grootste privé-eiland op de Malediven. Gelegen op een van de mooiste, gewilde locaties ter wereld, biedt het bekroonde Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi gasten ongeëvenaarde, op maat gemaakte service en onvergetelijke ervaringen.

Het resort ligt in een tropisch paradijs en beschikt over 119 villa's met alle zwembaden Beach, Reef en Overwater op drie onderling verbonden eilanden. Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi werkt volgens een toonaangevende standaard voor reinheid en desinfectie van het gepatenteerde Hilton CleanStay-programma, met inachtneming van de Maldivische gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen. Vanaf aankomst tot inchecken en gedurende het hele verblijf kunnen gasten genieten van een verhoogde standaard van reinheid en ontsmetting die voortbouwt op de toch al hoge normen van Hilton op het gebied van huishouden en hygiëne, waar schoonmaakproducten van ziekenhuiskwaliteit en verbeterde protocollen momenteel van kracht zijn.

Restaurants:

  • Terra: dit restaurant biedt een mix van Japanse en Latijns-Amerikaanse gerechten, met een focus op robatayaki, waarbij voedsel op een open vuur wordt gegrild.
  • Yasmeen: hier kunt u genieten van authentieke Libanese gerechten in een prachtige omgeving met uitzicht op de oceaan.
  • The Ledge by Dave Pynt: dit restaurant biedt een unieke gastronomische ervaring met gerechten die worden bereid op een open vuur in een steengroeve.
  • Li Long: voor liefhebbers van de Chinese keuken is Li Long de place to be. Dit restaurant biedt een breed scala aan dim sum, noedels en andere gerechten.
  • Tasting Table: dit restaurant biedt een exclusieve privé-eetervaring met een op maat gemaakt menu voor elke gast.


Bars:

  • Amber: hier kunt u genieten van cocktails en champagne terwijl u geniet van het uitzicht op de oceaan.
  • The Rock: deze bar biedt een prachtig uitzicht op de ondergaande zon en is de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol activiteiten.
  • Nava: deze bar is gespecialiseerd in wijn en heeft een uitgebreide selectie wijnen uit de hele wereld.


Faciliteiten:

  • Waldorf Astoria Spa: deze spa biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen.
  • Fitnesscentrum: het fitnesscentrum beschikt over een scala aan cardio- en krachttrainingapparatuur.
  • Wateractiviteiten: het resort biedt verschillende wateractiviteiten, zoals snorkelen, duiken, vissen en jetskiën.
  • Kids Club: voor kinderen is er een speciale Kids Club waar ze kunnen genieten van activiteiten zoals kooklessen, speurtochten en kunst- en ambachtelijke workshops.


Het adres van Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi is Ithaafushi Island, South Male Atoll, Malediven. Hieronder staan de contactgegevens: Telefoon: +960-4-000300 - E-mail: MLEON.WA@waldorfastoria.com


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...