Tigre Blanc - een Franse Vodka met een unieke missie

Tigre Blanc is een verrassend merk dat bekend staat om zijn ultra-premium wodka, afkomstig uit Frankrijk. Hoewel wodka meestal geassocieerd wordt met Rusland, heeft Tigre Blanc zijn eigen stempel weten te drukken in de wereld van sterke dranken. Deze exclusieve wodka, die vorig jaar werd gelanceerd en nu ook verkrijgbaar is in de Verenigde Staten, heeft een uniek verhaal te vertellen.

De basis van Tigre Blanc wordt gevormd door 100% tarwe, afkomstig uit de prestigieuze Cognac-regio in Frankrijk. Het productieproces omvat zes distillaties, waardoor de wodka voldoet aan de hoge normen die gelden voor alle soorten alcoholische dranken die in Frankrijk worden gemaakt. Het resultaat is een verfijnde wodka met een onderscheidend karakter.

Bij het proeven van Tigre Blanc worden citrusaroma s, florale tonen en een vleugje gras waargenomen. De geur is fris en uitnodigend, waardoor de wodka puur gedronken kan worden. Het zachte en lichtzoete karakter maakt het echter ook een uitstekende keuze voor verschillende cocktails en mixdrankjes.

Wat Tigre Blanc nog specialer maakt, is de unieke verpakking. Elke fles is gehuld in een ontvanger bedekt met goud en tijgerstrepen, wat een visueel statement maakt. Deze opvallende presentatie weerspiegelt de eigenzinnigheid en het luxe karakter van de wodka.

Bijzonder is ook dat de opbrengst van elke verkochte fles Tigre Blanc naar de Panthera Foundation gaat. Deze organisatie is toegewijd aan het behoud van grote katten en hun leefgebied over de hele wereld. Met elke aankoop van Tigre Blanc draagt men dus bij aan het behoud van deze majestueuze dieren.

Met een prijs van €102 per fles is Tigre Blanc niet alleen een hoogwaardige wodka, maar ook een manier om een positieve impact te maken op het behoud van wilde dieren. Het is een merk dat luxe, kwaliteit en verantwoordelijkheid combineert in een unieke fles wodka.

  • Tigre Blanc Ultra-Premium Wodka: Deze exclusieve wodka wordt geproduceerd met 100% tarwe uit de Cognac-regio in Frankrijk. Het ondergaat zes distillaties en biedt een verfijnde en buitengewone smaakbeleving. De wodka heeft citrusaroma s, bloemige tonen en een vleugje gras, waardoor het zowel puur als in mixdrankjes genoten kan worden.

  • Gouden Verpakking Met Tijgerstrepen: Elke fles Tigre Blanc is gehuld in een opvallende gouden verpakking met tijgerstrepen. Dit zorgt voor een visueel statement en benadrukt de eigenzinnigheid en het luxe karakter van de wodka.

  • Samenwerking Met The Dalmore: Tigre Blanc heeft samengewerkt met de gerenommeerde Schotse whiskymaker The Dalmore. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een exclusieve wodka met een uniek karakter en een speciale missie.

  • Ondersteuning Van De Panthera Foundation: Bij de aankoop van Tigre Blanc draagt men bij aan het behoud van grote katten en hun leefgebied. De opbrengst van elke verkochte fles gaat naar de Panthera Foundation, een organisatie die zich inzet voor het behoud van deze majestueuze dieren over de hele wereld.

  • Prijs en Beschikbaarheid: Tigre Blanc is verkrijgbaar voor €102 per fles. Het is een luxe wodka die zowel liefhebbers van sterke dranken als mensen met een passie voor het behoud van wilde dieren zal aanspreken. Het is verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten en online.

Tigre Blanc fabricant

Tigre Blanc wordt vervaardigd door een toegewijde groep ambachtslieden en distilleerders in Frankrijk. Het productieproces van Tigre Blanc vindt plaats in de Cognac-regio, waar lokale expertise en traditionele technieken worden gebruikt om een uitzonderlijke wodka te creëren. Het merk hecht veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap, en streeft ernaar om een unieke smaakbeleving te bieden aan wodkaliefhebbers over de hele wereld. Met behulp van zorgvuldig geselecteerde tarwe en een uitgekiend distillatieproces worden de essentiële elementen van Tigre Blanc tot leven gebracht. Het resultaat is een wodka van uitzonderlijke zuiverheid en verfijning, met een karakteristiek profiel dat citrusaroma s, bloemige tonen en een subtiele hint van gras omvat. Tigre Blanc vertegenwoordigt de fusie van Franse traditie, passie en innovatie, waardoor het merk zich onderscheidt in de wereld van luxe wodka.

Het hoofdkantoor van CBH France is gevestigd in Barbery, Frankrijk. Het adres is Z.A. du Pommelotier, 300 chemin Chantefontaine, 60810 Barbery. Voor vragen en informatie kun je contact opnemen met CBH France via telefoonnummer +33 (0)3 44 21 11 20 of per e-mail via contact@cbh-france.com.

Voor perscontacten kun je terecht bij Agence Mazimel, vertegenwoordigd door Melody Patin. Je kunt haar bereiken via telefoonnummer +33 (0)6 17 95 00 50. Ze staat klaar om eventuele persgerelateerde vragen te beantwoorden en verdere ondersteuning te bieden over Tigre Blanc.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...