Nobu Ryokan Malibu lanceert exclusieve diamantmenu van €25.000

De Nobu Ryokan Malibu, een oase van luxe en verfijning gelegen aan de kust van Californië, heeft een nieuwe standaard gezet in de wereld van buitengewone culinaire ervaringen. Met het lanceren van hun exclusieve diamantmenu, dat maar liefst €25.000 per persoon kost, definiëren ze opnieuw wat luxe dineren inhoudt.

Het 7-gangendiamantmenu is het geesteskind van executive culinair directeur Gregorio Stephenson samen met chef Kokubei Matsumura, die hun buitengewone talenten hebben gebundeld om een gastronomisch avontuur te creëren dat ongeëvenaard is. De fusion van Japanse precisie en de rijkdom van West-Europese smaken zorgt voor een culinaire symfonie die zijn gelijke niet kent.

Diners die zich het menu kunnen veroorloven, krijgen niet alleen onvergetelijke gerechten voorgeschoteld, maar ook een ervaring die alle zintuigen prikkelt. Van Pierre Gagnaire’s ‘Wild Boar Ravioli’, welke de hartigheid van wild perfect in balans brengt met het delicate van ravioli, tot het decadente ‘Château Pétrus, Kobe’, een gerecht dat de meest verfijnde palaten weet te bekoren.

Ook aan de zoetekauwen is gedacht, met de ‘Dulce de Leche Chocolate Dome’ wordt de avond afgesloten op een zoete, extravagante noot. De ingrediënten, elk nauwkeurig geselecteerd vanuit de beste leveranciers die Malibu te bieden heeft, garanderen de meest verse en hoogwaardige smaakervaring mogelijk.

Niet enkel het eten is indrukwekkend. Bij elk gerecht wordt een bijpassende drank geserveerd, waaronder een fles Dom Perignon 2000 Papillote – een champagne die bekend staat om zijn uitmuntende kwaliteit. Daarnaast wordt er ook Yuzo sake aangeboden, een verfijnde Japanse rijstwijn die de brug slaat tussen de Oosterse en Westerse elementen van het menu.

Als kers op de taart is er het live optreden van de Noorse sopraan Monica Rydelius op piano. De klassevolle, melodieuze klanken zullen het diner begeleiden en zorgen voor een atmosfeer die net zo betoverend is als de omgeving en de gerechten zelf. Deze combinatie van muziek en gastronomie tilt de hele ervaring op tot een niveau waar de term luxe een nieuwe definitie krijgt.

En dan is er nog de locatie zelf. Nobu Ryokan Malibu is meer dan een hotel; het is een kunstgalerie, een privé toevluchtsoord, een plek waar elke detail zorgvuldig is overwogen om te passen binnen het plaatje van exclusieve luxe. Met werken van Banksy tot Jeff Koons aan de muren, biedt het esthetische genot dat uw ogen streelt, terwijl het diamanten armband dat aan genodigden wordt geschonken, zorgt voor een blijvende herinnering aan een ongeëvenaarde ervaring.

De exclusieve avond, georganiseerd door het team van Nobu Ryokan Malibu, is uitermate geschikt voor die momenten waarop alleen het allerbeste goed genoeg is. Of het nu gaat om een jubileum, een huwelijksviering of simpelweg een moment waarop iemand besluit zichzelf te baden in de meest weelderige vormen van luxe en kunst. Want dat is wat dit diamantmenu in essentie belichaamt: een uniek samensmelten van verfijnde gastronomie, prachtige muziek, en de schoonheid van kunst, alles binnen een setting die privacy en exclusiviteit garandeert.

Voor meer informatie over deze diamantmenu-ervaring of andere diensten die Nobu Ryokan Malibu biedt, kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het team van het hotel. Het zal een ervaring zijn die lang in het geheugen gegrift blijft, een avond van weelde en pracht die men nooit zal vergeten. Nobu Ryokan Malibu wacht op diegene die het ultieme in leven willen ervaren, omringd door niets dan pure verwennerij.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...